• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

26 Mart Cumartesi menüm

12.30 kahvaltı: 2 minik kaşarlı tost tb ekmeğinden, 4 yk sucuklu yumurta, 1 kk peynir, domates

16.30 ara: yarım elma

19.00 akşam yemeği: 1 tabak sarımsak aşı, yarım tabak bulgur pilavı, 2 köfte kadar fırında tavuk, ayran (misafirlikteydim)

Su: 3 litre olmuştur

Adımlarımı da tamamladım 🤩
Zipzip- Zipzip- @Cordelia @pastel34 @sara_28
Afiyet olsun canim ♥️
Yok kuzum,burda hava çok güzel. Dışarı çıkıp test yaptırdım, negatif çıktı. Biraz dışarda yürüdüm, birazını evde mutfakla yatak odası arası yürüdüm.
Daha çok olurdu, oturarak 3 saat iş yaptım.
Gözün aydin ablacim negatif çıkmasina sevindim🥰
Acile gittim akşam abla. İlaç yazdirdim antibiyotik basladim, c vitaminli bir ilac daha yazmis onu bitirip sonra eşimin aldığını kullancam. İnşallah bu son olsun artik ☺️
Gecmis olsun canim🥰

Dünki menüm
Sabah10.00 1.5 tb ekmek 2 sahanda yumurta az bidon peyniri 2 siyah zeytin domates 1 çatal reçel
Ara15.30 yarım muz
Akşam19.30 2 dolma 6 lahana sarması ayran
Su 2 lt
Bugünki menüm
Sabah09.30 1.5 dilim beyaz ekmek(ekmeğim btmişti) 5 yeşil zeytin az beyaz peynir domates 1 haş yumurta 1 çatal kaymak
Ara16.00 2 kare bitter
Akşam18.30 1 tabak kuru fasulye 2 kaşık pirinç pilavı ayran
1 dilim baklava(yememeliydim aslında yakın akrabanın nişanı vardı dayanamadım yedim pişmanım😆🙄)
Su 1.5 lt(bugün pek içemedim canım hiç istemedi nedense)
Zipzip- Zipzip- @ugurbocuuu @Kendinin en iyi hali ol
Afiyet olsun canim ♥️
Gelemedim bugün rahatsızım biraz şimdi yattım hayırlı geceler olsun
Gecmis olsun canim 😔
Menü
Sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 3 zeytin 1 çay kaşığı bal ve kaymak

Öğlen dünden kalan fasulyeden 1 kepçe

Akşam eşim ve çocuklar yoktu 1 bardak çayla 1 yumurta ve 1 dilim ekmek yedim

Ara 2 3 kepçe dondurma yiyince pişman oldum

Aralarda çay kahve ve su

Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun kaptanim 💚

Günaydın kızlar💕
Günaydın canim ♥️
Mutlu pazarlar kızlar. :21::21::21:
❤️💙💚❤️💙💛💚❤️💙💛💚❤️
🌼🌷🌸🌺🌺🌹🌺🌸🌷🌼💐🌼
Allah işinizi gücünüzü rast getirsin. :dua:
Saglikla uyanın devam edin inşallah. Hastalara şifa, dertlilere deva dilerim. :dua::KK200:
Günaydın kaptanim ♥️♥️♥️♥️
Hayırlı sabahlar
Sabah eşim işe giderken minnoşlara sosis veriyordum, bugün gecikmişim, yatağa gelip kaldırdı beni 😻😻. Sosisi yedi sesini kesti bizim paşa.
Ben biraz daha uyusam iyi olur.
Görüşürüz fıstıklar
Hayirli sabahlar ablacim iyi dinlenmeler♥️♥️

Bugün kolaylıklar seninle olsun mavişim. Hayırlısıyla yeni evine tasinmani dilerim. :dua::KK200: önce mutfak kolilerini aç. Üzerine M diye yazsaydın. Öyle hepsini birden açma siniflandir. Öncelik mutfak, yatak odası olsun. Dualarımız seninle.
Tavsiyelerin çok sağol kuzum mutfagi adamlar topluyor ztn acamiycam oranın çoğunu yeni dolap yapılacak çoğu kolide kalıcak anlayacağın, ama odaları giysileri hep ben topladım yazdım da, 4/5 kişi olucaz el birliği ile hızlıca bitiririz inşallah adamlar çok hızlı az esyam da olunca bugün erkenden biticek gibi inşallah

Acile gittim akşam abla. İlaç yazdirdim antibiyotik basladim, c vitaminli bir ilac daha yazmis onu bitirip sonra eşimin aldığını kullancam. İnşallah bu son olsun artik ☺️
Allah şifa versin 🤲🌺🌺
Günaydın 💘💘💘💘💘
Günaydın kızlar💕
Günaydın ben de chia alıcam 🤪🤪
Mutlu pazarlar kızlar. :21::21::21:
❤️💙💚❤️💙💛💚❤️💙💛💚❤️
🌼🌷🌸🌺🌺🌹🌺🌸🌷🌼💐🌼
Allah işinizi gücünüzü rast getirsin. :dua:
Saglikla uyanın devam edin inşallah. Hastalara şifa, dertlilere deva dilerim. :dua::KK200:
Amin Allah razı olsun elhanim🫂🫂🫂
Gunaydin mutlu pazarlar :KK68::KK68:
Günaydın teşekkürler 😍😍
Günaydın 💛💛💛
Günaydın kızlar 🥰
Günaydın 🥰🥰
Gece 3 te kim olacak🙈🙈
😂😂
Günaydın tatlı pazarlar kızlar ❤️🌼
Günaydın 🌺🌺🌺🌺

Tavsiyelerin çok sağol kuzum mutfagi adamlar topluyor ztn acamiycam oranın çoğunu yeni dolap yapılacak çoğu kolide kalıcak anlayacağın, ama odaları giysileri hep ben topladım yazdım da, 4/5 kişi olucaz el birliği ile hızlıca bitiririz inşallah adamlar çok hızlı az esyam da olunca bugün erkenden biticek gibi inşallah
Mutfak toplanırken sen de başında ol canım. Az kaldı yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. :dua:

Mutfak toplanırken sen de başında ol canım. Az kaldı yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. :dua:
Kaptanım yarım ekmek kaşarlı tost yiyorum 😭 ağlayarak başka şey yok bir büfede bekliyoruz görümcem ile kabızlık off 4 gündür çekiyorum tık yok, başında olamadım küçücük evim ztn eşim de adamlar var diyince görümcem ile bizi yolladi

Back
X