Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım ben sahaflardan eski kitap alıp okumayı çok seviyorum. Şimdi 1957 basımı karanfilli kadın diye bir kitaba başladım
karanfilli kadını duymuştum ama okudum mu hatırlayamadım. ben de kamelyalı kadın vardı. ince bir kitap yabancı yazara ait. onu okumuştum.

Mesaj geldiğinde geçmişi okuyordum canım 😘 içtim bugün 6.kahveyi içtim.yarin için yapılacaklar listesini hazırladım.cizgeye yazdım su,bitki çayı,spor vs.diyerek feci gerildim🙄yaptığın o video işe yarar mı beyendin mi canım

Sizce ben 22222 adımda durduramayinca 23456 adım olsun diye 10 dk daha spor yapmış olabilir miyim?

Yine başaramadım. Puff. 🤦‍♀️
@Zipzip- fesang fesang @Kahve __Kokusu @MaYa_MiLa
Hahahahaha süpersin 👏👏👏👏👏
karanfilli kadını duymuştum ama okudum mu hatırlayamadım. ben de kamelyalı kadın vardı. ince bir kitap yabancı yazara ait. onu okumuştum.
Bak kamelyali kadın da bana yabancı gelmedi ama okuyup okudum mu hatırlamıyorum. Yazdığım kitapları not alsam keşke

Mesaj geldiğinde geçmişi okuyordum canım 😘 içtim bugün 6.kahveyi içtim.yarin için yapılacaklar listesini hazırladım.cizgeye yazdım su,bitki çayı,spor vs.diyerek feci gerildim🙄yaptığın o video işe yarar mı beyendin mi canım
Çok beğendim canım. Yarar tabi. Eğlenceli ve sağlıklı. Teşekkürler. 😘♥️

rahatsız etmiyor mu canım seni? ben maksimum 2 içerim. fazlası rahatsız ediyor beni.

Back
X