Onu da yapmak lazım çok şekil33333 yapmak isterdim ama yapamam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu da yapmak lazım çok şekil33333 yapmak isterdim ama yapamam![]()
Yazayim kaptancim da cok iyu degilAfiyet olsun canim
Cuma günü yediklerinide yazabilir misin![]()
Yaparsınnnnn sana güvenim tamRekorum 21.000 nasil yapayim![]()
Cuma herkes coştu merak etmeYazayim kaptancim da cok iyu degil![]()
Olsun canim herkes yazdiYazayim kaptancim da cok iyu degil![]()
Yook canim yaa 33 bin cok zor agir gelir banaYaparsınnnnn sana güvenim tam
demir kanda oksijeni taşıyan element. kilo vermeni de etkiler. demir içeriği yüksek besinler tüketerek ve çay kahve içmeyerek kısa sürede toparlarsın canım. geçmiş olsun.Bende Demir ve sodyum eksikliği çıktı. Demir hapı içiyorum. Sodyum sınır dahilindeymiş ona ilaç vermedi.
Gerceklerle yuzlesmek kotuOlsun canim herkes yazdi![]()
Iyi bari en azibdan yalniz degilmisimCuma herkes coştu merak etme![]()
sevindim canım. hadi gözün aydın.kızlar test veren kişi hamileymiş tekrar test vermiş negatif çıkmış yani sikinti yok rahatladim
Tabi canım yavaş yavaş ben de zamanla arttiricamYook canim yaa 33 bin cok zor agir gelir bana
Belki 20 -25 seklinde yurumeye alisirsam yaparim![]()
İyi çok şükür canımkızlar test veren kişi hamileymiş tekrar test vermiş negatif çıkmış yani sikinti yok rahatladim
Afiyet olsun canimCuma gununku menum
09:00- 2 haslanmis yumurta, 1 avuc findik, 1 biber
12:00- 1 filim cheesecake , sutlu kahve
15:00- 1 dilim cheesecake, 2 kadeh sarap
17:00-00:00 1 kase sebze corbasi, 7 tane kucuk parca kizarmis tavuk, 2 kucuk parca balik, 4 kasik kadar kirmizi pancar salatasi , 1 dilim biskuvili pasta, 4 kadeh sarap.
Su:2 lt
Spor: yok
60kiloyum
Zipzip-
Gözün aydin canimkızlar test veren kişi hamileymiş tekrar test vermiş negatif çıkmış yani sikinti yok rahatladim
Çok sevindim.kızlar test veren kişi hamileymiş tekrar test vermiş negatif çıkmış yani sikinti yok rahatladim
Geçmiş olsun canim insallah negatif gelirkızlar test verdim
inşallah negatif çıkar