Oo beni geçmişsin afiyet olsun abla
Valla bir yorgunluk bir bitkinlik var ama sebebini bilmiyorum yoksa iyiyimIyiyim canim sen nasilsin
Guzel olur canim ama pazartesi-Salı-carsamba gelene kadar telefonla yürümeye calis olur mu
Afiyey olsun canim
Günaydın canim
Günaydın ablaGünaydın tatlim
Daha evimize gelmedik canim. Guzel gecti ailecek.DeryaOnDiet hoşgeldin canım nasıl geçti yılbaşı??
Test sonucunuz belli oldu mu canimValla bir yorgunluk bir bitkinlik var ama sebebini bilmiyorum yoksa iyiyim
Mutlu pazarlar canim
Hosgeldin canimDaha evimize gelmedik canim. Guzel gecti ailecek.
Senin nasil gecti?
Sevindim güzel geçmesine canım bizim de güzeldi şimdi acısını çıkarmak için yürüyorum :)Daha evimize gelmedik canim. Guzel gecti ailecek.
Senin nasil gecti?
Hızımı alamadımOo beni geçmişsin afiyet olsun abla
5700 deyim
Oldu canım çok şükür negatifTest sonucunuz belli oldu mu canim
Bende mola vermek zorunda kaliyorumHızımı alamadımsabaha 36 beden uyanacağım bu gidişle
Gözünüz aydin canim cok sevindimOldu canım çok şükür negatif
Sağol canımGözünüz aydin canim cok sevindim
Tarti sonucunuda bilmiyorsun degil mi :))Bende yarın evde step mi yapsam 1 saat dans mi etsem diyorum.ama sadece düşünüyorum.diyete başlasam diyorum ama sadece diyorum offf offf
Bence en son kilonun üstüne kesin almisimdir saçma sapan yedim.bilmiyom ki sonra bırakırım diye korkuyorum.kendime söz verdim bu sefer at gibi kosturmuyacam.yediklerimi yazayım diyorum sonra bitki çaylarini devreye sokayım diyorum.kendime 1 hafta koydum düzene sokmak içinTarti sonucunuda bilmiyorsun degil mi :))
Hadi yarin basla
Sarı takima gel en azindan
Burda bizimlede paylas yediklerini canimBence en son kilonun üstüne kesin almisimdir saçma sapan yedim.bilmiyom ki sonra bırakırım diye korkuyorum.kendime söz verdim bu sefer at gibi kosturmuyacam.yediklerimi yazayım diyorum sonra bitki çaylarini devreye sokayım diyorum.kendime 1 hafta koydum düzene sokmak için
Valla benim de pazar en yoğun günüm ama deniycem. İnşallah başarırımBende mola vermek zorunda kaliyorum
Annem.birsye istedi,kahve yaptim ,yemek yedik derken 1 den sonra biraz hizlanip en azindan 15 bini goreyim diyorum 5 den önce
Başla hayatım , valla beklemekle düşünmekle olmuyor. Bi yerden başlamak lazımBende yarın evde step mi yapsam 1 saat dans mi etsem diyorum.ama sadece düşünüyorum.diyete başlasam diyorum ama sadece diyorum offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?