Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmazsa 1 hafta yazayım buraya yarışmalara katılmam.sizde bana yanlış olan şeyleri söyleyin siz daha tecrübelisiniz.bende yanlışımi görmüş olurumBurda bizimlede paylas yediklerini canim![]()
Valla çok haklısın.Valla benim de pazar en yoğun günüm ama deniycem. İnşallah başarırım
Başla hayatım , valla beklemekle düşünmekle olmuyor. Bi yerden başlamak lazım![]()
Az önce video paylaştım.Bende yarın evde step mi yapsam 1 saat dans mi etsem diyorum.ama sadece düşünüyorum.diyete başlasam diyorum ama sadece diyorum offf offf
Gördüm canım.allahim hedef koymak bile beni geriyor.ben böyle değildim yaa.. yaş aldıkça mi böyle oldum anlamadimAz önce video paylaştım.![]()
Mutlu pazarlar canim
Hosbulduk kaptancimHosgeldin canim![]()
Yarin ben de cikarayim acisiniSevindim güzel geçmesine canım bizim de güzeldi şimdi acısını çıkarmak için yürüyorum :)
Tamam canimOlmazsa 1 hafta yazayım buraya yarışmalara katılmam.sizde bana yanlış olan şeyleri söyleyin siz daha tecrübelisiniz.bende yanlışımi görmüş olurum![]()
Cok geçmiş olsun canım insallah ameliyatinda iyi gecer, sonra bi feraha cikarsinizHoş buldumetiketlere bildirim geliyor canım onlara bakabiliyorum sadece. Nasıl olayım ben yine bıraktığınız gibi, çocuklar hala ateşli aylardır bi bitmedi gitti, ben de hastaydım iyileştim gibi, haftaya safra kesemi aldıracağım, işe gidip geliyorum, öyle koşturmalı geçiyor günler.
Siz nasılsınız? Sen nasılsın?
Bu vesileyle tüm arkadaşlara boooool eksili bir yıl dilerim. Kimse yiyip yiyip kilo almasınbaklavaların kalorisinin sıfırlandığı bir yıl dilerim
![]()
Kür ne için cnmSağol canım bugün daha iyi gibiyim bende pazartesi günü tam olarak başlıyorum diyete lahana limon karanfil kürü de yapacam
Geçmiş olsun bitanem. İnşallah ameliyatin sağlıklı bir şekilde sonuçlanır. Çocuklar için de acil şifalar dilerim.Hoş buldumetiketlere bildirim geliyor canım onlara bakabiliyorum sadece. Nasıl olayım ben yine bıraktığınız gibi, çocuklar hala ateşli aylardır bi bitmedi gitti, ben de hastaydım iyileştim gibi, haftaya safra kesemi aldıracağım, işe gidip geliyorum, öyle koşturmalı geçiyor günler.
Siz nasılsınız? Sen nasılsın?
Bu vesileyle tüm arkadaşlara boooool eksili bir yıl dilerim. Kimse yiyip yiyip kilo almasınbaklavaların kalorisinin sıfırlandığı bir yıl dilerim
![]()
Günaydın ablacımGünaydın zeynoşum![]()
Afiyet olsun canım
Abla bende kendimi hep oyle telkin ediyorum. Ama cidden cok zorlanıyorum bunuda inkar edemem. Sanki ben benden gittim gencligim yasamadan bitmiş gibi hissediyorumSana bir on yıl sonra bugünleri tekrar yaşamak için neler vermezdin desemİnanmazsin çünkü herkes aynısını söylüyor
ama bu doğru
![]()
Analık zor kuzum. Sonra bir şeyler oluyor bütün sıkıntılarımızı unutuyoruz inan bana.Abla bende kendimi hep oyle telkin ediyorum. Ama cidden cok zorlanıyorum bunuda inkar edemem. Sanki ben benden gittim gencligim yasamadan bitmiş gibi hissediyorum
Abla ben kardeşlerime de çok baktım. 3 numaramizla aramda 10 yaş vardi. Herkes der küçük annelik yaptin diye. Annem baskıcı bir kadındı hep sindirildim. Genç kizligimida doyasiya yasamadim, zaten erkenden evlendim. Belkide içten içe kaçış yolu gördüm bende kabullenmesemde. Sonra da cocuklarin ust uste olması, hayat şartları. Benim psikolog vaktim gelmişAnalık zor kuzum. Sonra bir şeyler oluyor bütün sıkıntılarımızı unutuyoruz inan bana.Allah kolaylık dayanma gücü versin sabrını artirsin.
![]()
Bende cok zorlanmistim cnmAbla ben kardeşlerime de çok baktım. 3 numaramizla aramda 10 yaş vardi. Herkes der küçük annelik yaptin diye. Annem baskıcı bir kadındı hep sindirildim. Genç kizligimida doyasiya yasamadim, zaten erkenden evlendim. Belkide içten içe kaçış yolu gördüm bende kabullenmesemde. Sonra da cocuklarin ust uste olması, hayat şartları. Benim psikolog vaktim gelmiş![]()