saol canım evet öyle yapacağımBenim için de hayaldi
Bak geçen sene bu zamanlar 100müşüm ve 15 kg verdim diye seviniyordum
Yaza hedefim 80 85 arasi olmak diyordum. Aralarda kaç kere bozdum, ramazanda her akşam gibi tatli yememe rağmen gitti. İnan kendine
Yedikce yiyesin geliyorHay yarabbim canım sürekli karbonhidrat istiyor böyle bişey olamaz. Birkaç kere pizza okudum burda, önümde olsa büyük boyu bitiricem. Sipariş vermemek için zor duruyorum
Ben sana cok inanıyorum yaza kadar cok guzel yol alacaksın. Takilmalar olacak, tikanmalarda olcak. Aniden gitsin isteme sadece sabırsaol canım evet öyle yapacağım
Cnm çok değil verirsin senAfiyet olsun canim
Sabah 58 çıktım
Acilen dikkat etmem lazim
Dunde cok yemedim.ama ust uste surekli börek yapiyoruz evde
Afiyet olsun canim1 ocak cumartesi menum
Sabah
3 4 zeytin
3 4 catal kasarli sucuklu tava
2 catal bal
2 catal tahinli pekmez
2 dilim ekmek
1 kk peynir
15.00
1 tabak manti
(Bugun gunu erken bitirdim yoksa kilo alacagim :) )
Afiyet olsun kaptanim01.01.2022 menüm
sabah 09.00 1,5 yumurta yağda; peynir 1 dilim tbt ama büyük ekmeklerin bir dilimi şekersiz 1 bardak çay domatez salatalık
13.00 1 küçük kutu activia çilekli ama şekeri azaltılmış diyet
17.30 uskumru balık 150 gram rokalı salata 1 dilim yine tbt ekmeği ufak ve eşim ödül olarak 1 kade şarap koymuş dün de içemedim diye
saat 8-9 gibi bir türk kahvesi içerim sade
Aslinda kilodan cok bacaklarimin zayiflamasini istiyorum hep bacaklarim kalındı simdiye kadarkız 57 kilosun daha ne istiyonben 79.9 ya da düz 80 görcem diye uğraşıyom hala
Bu hafta kırmızı kaptan olayım seni mavi kaptan seçerim.
Afiyet olsun kaptanim
Surekli yapmıyoruz da iste bu hafta ust üste geldiSurekli yenilince bikkinlik gelmiyor mu
Bende dün annemde ispanakli börek yedim. Sanki aylardir yemeyen ben değilde eşimmiş gibi 4 5 tane yedigerçi evde yapmiyorum dogru ama isyerinde cikar yine de arada
Afiyet olsun canimİyi akşamlar
9 bucukda az zeytin bir üçgen peynir bir yumurta bir dilim ekmek 2 kupa sekersiz çay
Ara saat 13 de bir küçük muz iki mandalina
Akşam 17 de tonbalikli bol salata iki kaşık makarna
1.5 litre su 2 ye tamamlamaya calisacam
Akşam iki kupa çay icecigim ben akşam yemegini erken yiyorum sonrada birşey yemiyorum
Teşekkür ederim canim dikkat etmeye basladimCnm çok değil verirsin sen
Geldim geldim, çok hasta oldum yaa şimdi kalktım bi çorba içtimpastelfit abla gelmedin bugun iyi misin merak ettim
Miden nasıl oldu canım?Avcı böreğiiiiiii
Gecmis olsun ablaGeldim geldim, çok hasta oldum yaa şimdi kalktım bi çorba içtim
Evet aşkım Burdur’luyumAntepliyim ama Antalya'ya yerleştik tatlım. Buraliyim da aynı zamanda.
Sen de ya Burdurlu ya İspartalısın
Sanki beni kandırmış gibi bir halin var
Detoks planları aklımda olsun
Yapma ya noldu kuzum ....üşüttün mü ?Geldim geldim, çok hasta oldum yaa şimdi kalktım bi çorba içtim
Sağol bi tanem. Dün terli terli balkona içeri balkona içeri. Akşam bir titreme geldi. Hala midem bulanıyo. Yoğurt çorbası içtim. İlaç içip adımlara başlıycamGecmis olsun abla
Adim yarisi yok abla bugun dinlenSağol bi tanem. Dün terli terli balkona içeri balkona içeri. Akşam bir titreme geldi. Hala midem bulanıyo. Yoğurt çorbası içtim. İlaç içip adımlara başlıycam
Akşam nalları diktimYapma ya noldu kuzum ....üşüttün mü ?
Ne gibi şikayetlerin var ? Çok geçmiş olsun. Gün içinde göremeyince endişelendik. Acil şifalar dilerim.
Ayyy altın bulsam bu kadar sevinmezdimAdim yarisi yok abla bugun dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?