İnşallah canım sonuçları bekliyoruz2 den fazla olabilir
Aaa gecmis olsun canim insallah test sonuclariniz negatif gelir ve bulasma olmamistir hastanede![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım sonuçları bekliyoruz2 den fazla olabilir
Aaa gecmis olsun canim insallah test sonuclariniz negatif gelir ve bulasma olmamistir hastanede![]()
Gecen sene 22 ocakta 55 kiloymusum![]()
31 aralik cuma menum
11 civari
1 yumurta
1pogaca (Üzdü ;( )
1 bardak cay
15.00
1 tabak kisir
4 parca oruk( icli koftenin tepsiye basılmis hali)
19.30
1 kucuk pizza
(Yilbasi niyetine falan degil moralim bozuk diye yedim de yedim )
Arkasina siginmis olabilirim caktirma :)neyse moralin bozuk normal bu ara için![]()
Afiyet olsun canim31 aralik cuma menum
11 civari
1 yumurta
1pogaca (Üzdü ;( )
1 bardak cay
15.00
1 tabak kisir
19.30
1 kucuk pizza
Sabah 58 çıktımAğlama yine de güzel canım.2 kg bir haftada gider.
![]()
kız 57 kilosun daha ne istiyonGecen sene 22 ocakta 55 kiloymusum![]()
fesang Daha bu konuyla ilgili konusmadik
Belki hala bosanmayi dusunuyordur. Cunku o da bikti. Ama ben cocuklqr icin bosanamam. Cunku diger konularda esimi cok takdir ediyorum. Aramizdaki bu kavgayi saymazsak yani
Bu hafta kırmızı kaptan olayım seni mavi kaptan seçerim.Afiyet olsun canim
Sabah 58 çıktım
Acilen dikkat etmem lazim
Dunde cok yemedim.ama ust uste surekli börek yapiyoruz evde![]()
afiyet olsun canım. olsun toparlarsın üzülme31 aralik cuma menum
11 civari
1 yumurta
1pogaca (Üzdü ;( )
1 bardak cay
15.00
1 tabak kisir
19.30
1 kucuk pizza
Sen bu ara hep alttan al, gergin olma onun yanında. Gerçekten aranızda her şey bitmediyse o da o düşünceden vazgeçecektir eminim, yeter ki sen biraz çaba göster.fesang Daha bu konuyla ilgili konusmadik
Belki hala bosanmayi dusunuyordur. Cunku o da bikti. Ama ben cocuklqr icin bosanamam. Cunku diger konularda esimi cok takdir ediyorum. Aramizdaki bu kavgayi saymazsak yani
Bu kış boyle gidecek alistim artikÇok üzüldüm inşallah biran önce iyilesirsin. Çok çektin yaa.![]()
o onun anlık kararıdır. ayrılmayı düşünmüyordur bence.fesang Daha bu konuyla ilgili konusmadik
Surekli yenilince bikkinlik gelmiyor muAfiyet olsun canim
Sabah 58 çıktım
Acilen dikkat etmem lazim
Dunde cok yemedim.ama ust uste surekli börek yapiyoruz evde![]()
Benim için de hayaldikız 57 kilosun daha ne istiyonben 79.9 ya da düz 80 görcem diye uğraşıyom hala
![]()
valla ben de daha tam adapte olamadım. 1 haftalık ara fena olduHay yarabbim canım sürekli karbonhidrat istiyor böyle bişey olamaz. Birkaç kere pizza okudum burda, önümde olsa büyük boyu bitiricem. Sipariş vermemek için zor duruyorum