• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

31 aralik cuma menum
11 civari
1 yumurta
1pogaca (Üzdü ;( )
1 bardak cay

15.00
1 tabak kisir
4 parca oruk( icli koftenin tepsiye basılmis hali)

19.30
1 kucuk pizza

(Yilbasi niyetine falan degil moralim bozuk diye yedim de yedim )

neyse moralin bozuk normal bu ara için 😂❤️

31 aralik cuma menum
11 civari
1 yumurta
1pogaca (Üzdü ;( )
1 bardak cay

15.00
1 tabak kisir

19.30
1 kucuk pizza

Afiyet olsun canim ♥️
😂😂😂 Ağlama yine de güzel canım.2 kg bir haftada gider. ♥️
Sabah 58 çıktım
Acilen dikkat etmem lazim
Dunde cok yemedim.ama ust uste surekli börek yapiyoruz evde 😭😭😭

01.01.2022 menüm
sabah 09.00 1,5 yumurta yağda; peynir 1 dilim tbt ama büyük ekmeklerin bir dilimi şekersiz 1 bardak çay domatez salatalık
13.00 1 küçük kutu activia çilekli ama şekeri azaltılmış diyet
17.30 uskumru balık 150 gram rokalı salata 1 dilim yine tbt ekmeği ufak ve eşim ödül olarak 1 kade şarap koymuş dün de içemedim diye 🤭
saat 8-9 gibi bir türk kahvesi içerim sade

fesang fesang Daha bu konuyla ilgili konusmadik
Belki hala bosanmayi dusunuyordur. Cunku o da bikti. Ama ben cocuklqr icin bosanamam. Cunku diger konularda esimi cok takdir ediyorum. Aramizdaki bu kavgayi saymazsak yani

daha önce de yazdım biraz kendinize zaman verin ve sakin sakin düşünün, inşallah düzelecek aranız 😘

31 aralik cuma menum
11 civari
1 yumurta
1pogaca (Üzdü ;( )
1 bardak cay

15.00
1 tabak kisir

19.30
1 kucuk pizza

afiyet olsun canım. olsun toparlarsın üzülme :KK60:

Belki hala bosanmayi dusunuyordur. Cunku o da bikti. Ama ben cocuklqr icin bosanamam. Cunku diger konularda esimi cok takdir ediyorum. Aramizdaki bu kavgayi saymazsak yani
Sen bu ara hep alttan al, gergin olma onun yanında. Gerçekten aranızda her şey bitmediyse o da o düşünceden vazgeçecektir eminim, yeter ki sen biraz çaba göster.

Dün akşamki yemek ne oldu?

o onun anlık kararıdır. ayrılmayı düşünmüyordur bence.
ama bence şu sürekli söylenme, ona çatma konusunu bi ele al canım. kişisel gelişimle vs ile bunun üstesinden gelebilirsin. bence yapman gerekir :KK68::KK68::KK68:
bir ara sürekli herşeye söyleniyordum. iş yoğunluğu vs sıkıyordu. mutsuzdum. baktım bunu herkese yansıtıyorum, çok olumsuz görünüyorum. dedim bu yanlışın bir yönü de benim. sonra herşey yolunda ve dengede olumlaması yaptım. pozitif şeylerle ilgilendim. şimdi daha iyiyim. tavsiye ederim 💕

Afiyet olsun canim ♥️

Sabah 58 çıktım
Acilen dikkat etmem lazim
Dunde cok yemedim.ama ust uste surekli börek yapiyoruz evde 😭😭😭
Surekli yenilince bikkinlik gelmiyor mu 😅
Bende dün annemde ispanakli börek yedim. Sanki aylardir yemeyen ben değilde eşimmiş gibi 4 5 tane yedi 🤪 gerçi evde yapmiyorum dogru ama isyerinde cikar yine de arada

kız 57 kilosun daha ne istiyon :KK70: ben 79.9 ya da düz 80 görcem diye uğraşıyom hala :KK42::KK42::KK42:
Benim için de hayaldi 😔
Bak geçen sene bu zamanlar 100müşüm ve 15 kg verdim diye seviniyordum 🤷🏻‍♀️
Yaza hedefim 80 85 arasi olmak diyordum. Aralarda kaç kere bozdum, ramazanda her akşam gibi tatli yememe rağmen gitti. İnan kendine ❤️

Hay yarabbim canım sürekli karbonhidrat istiyor böyle bişey olamaz. Birkaç kere pizza okudum burda, önümde olsa büyük boyu bitiricem. Sipariş vermemek için zor duruyorum
valla ben de daha tam adapte olamadım. 1 haftalık ara fena oldu 🤷‍♀️

Back
X