- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Ben atacağım abla ama sen iyi olursan at yoksa dinlenAyyy altın bulsam bu kadar sevinmezdim
Yarın 20.000 atıyoz mu hayatım
Asil yarisma pazartesi basliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben atacağım abla ama sen iyi olursan at yoksa dinlenAyyy altın bulsam bu kadar sevinmezdim
Yarın 20.000 atıyoz mu hayatım
Hay yarabbim canım sürekli karbonhidrat istiyor böyle bişey olamaz. Birkaç kere pizza okudum burda, önümde olsa büyük boyu bitiricem. Sipariş vermemek için zor duruyorum
Teşekkürler kaptanim
Cok geçmiş olsunGeldim geldim, çok hasta oldum yaa şimdi kalktım bi çorba içtim![]()
amin büşracımBen sana cok inanıyorum yaza kadar cok guzel yol alacaksın. Takilmalar olacak, tikanmalarda olcak. Aniden gitsin isteme sadece sabır![]()
Yarin menudeki kacamaklara ceza versek nasil olur :)
5 kg hiç kucumsenecek bir rakam degil. Bütün gün kucağında teneke yağ taşıdığını düşün, kurtuldun ondanamin büşracımben de bu sefer inanıyorum kendime. tabi sizin de sayenizde
acele etmeyeceğim. gram gram da versem eksi gelsin yeter ki. çok çok vermedim ama 29 ekimden bu yana yine de 5 kilo vermişim çok şükür. sabır çok önemli gerçekten. hatta başarının sırrı diyebilirim. sen çok güzel bir örneksin önümde![]()
ayyy böreği çok severimAfiyet olsun canim
Sabah 58 çıktım
Acilen dikkat etmem lazim
Dunde cok yemedim.ama ust uste surekli börek yapiyoruz evde![]()
Bencede verinYarin menudeki kacamaklara ceza versek nasil olur :)
evet tabi öyle.5 kg hiç kucumsenecek bir rakam degil. Bütün gün kucağında teneke yağ taşıdığını düşün, kurtuldun ondan![]()
Gel gel katil canimBencede verin
İyileşince bende katilsam iyi olcak haftaya![]()
Hayatım biraz kendime gelirsem geceden başlarım.Ben atacağım abla ama sen iyi olursan at yoksa dinlen
Asil yarisma pazartesi basliyor![]()
Çok teşekkür ederim canımTeşekkürler kaptanim
Cok geçmiş olsun
İyiyim kuşum teşekkür ederimMiden nasıl oldu canım?
Aaaa çok geçmiş olsun canım benimSağol bi tanem. Dün terli terli balkona içeri balkona içeri. Akşam bir titreme geldi. Hala midem bulanıyo. Yoğurt çorbası içtim. İlaç içip adımlara başlıycam![]()
Hahahhha akşam yemeği yemedim canım henüz o yüzden yazmadımbizim grup vallahi uyuyor
yandık yandık kimse menü belirtmemiş haydin bakalım kalkın aaaaaaa
kaptanınız hasta diye boşladınız iyicene... hapşıruyor olabilirim ama yıkılmadım burdayım heee
Cordelia
fesang
@Elhan
@Tutku44 ortim zaten hep kayıp
@Aomine Daiki
@EppekArasi
menekse_kokusu @masal3487 tüm masalları da toplamışım ve @Migim @askrhpozitif
ay herkesi alıntılarken 10 kalori verdim![]()
ben yedim yaa normalde gripken çok yerim ama bu sefer sırf takım ve kaptanlığın hatrına tuttum kendimi. bir de çok yiyip erken iyileştin mi diye sor? hiçbir faydası olmadıİyiyim kuşum teşekkür ederim
Aaaa çok geçmiş olsun canım benim
Hahahhha akşam yemeği yemedim canım henüz o yüzden yazmadım
Teşekkür ederim bitanemİyiyim kuşum teşekkür ederim
Aaaa çok geçmiş olsun canım benim
Hahahhha akşam yemeği yemedim canım henüz o yüzden yazmadım
hayatımda tanıdığım ilk burdurlu![]()