• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben sana cok inanıyorum yaza kadar cok guzel yol alacaksın. Takilmalar olacak, tikanmalarda olcak. Aniden gitsin isteme sadece sabır ❣️
amin büşracım 🙏🙏🙏🧿 ben de bu sefer inanıyorum kendime. tabi sizin de sayenizde 🙏
acele etmeyeceğim. gram gram da versem eksi gelsin yeter ki. çok çok vermedim ama 29 ekimden bu yana yine de 5 kilo vermişim çok şükür. sabır çok önemli gerçekten. hatta başarının sırrı diyebilirim. sen çok güzel bir örneksin önümde :KK60:

amin büşracım 🙏🙏🙏🧿 ben de bu sefer inanıyorum kendime. tabi sizin de sayenizde 🙏
acele etmeyeceğim. gram gram da versem eksi gelsin yeter ki. çok çok vermedim ama 29 ekimden bu yana yine de 5 kilo vermişim çok şükür. sabır çok önemli gerçekten. hatta başarının sırrı diyebilirim. sen çok güzel bir örneksin önümde :KK60:
5 kg hiç kucumsenecek bir rakam degil. Bütün gün kucağında teneke yağ taşıdığını düşün, kurtuldun ondan 😍

Selammmm👋
10.00 1 dilim sucuklu yumurta 1 dilim peynir 1 havuç yeşillik 1 sb süt
14.00 2 dilim tam buğdaydan kaşarlı hindi fumeli tost 1 havuç yeşillik 1 kahve
18.00 fırında 1 baget Bi kaç dilim patates 2yk yoğurt bol Salata 2 lahana sarma
1.5 litre su
Zipzip- Zipzip- Ankee Ankee
Afiyet olsun canim ♥️

Miden nasıl oldu canım?
İyiyim kuşum teşekkür ederim
Sağol bi tanem. Dün terli terli balkona içeri balkona içeri. Akşam bir titreme geldi. Hala midem bulanıyo. Yoğurt çorbası içtim. İlaç içip adımlara başlıycam🤦‍♀️
Aaaa çok geçmiş olsun canım benim :(
bizim grup vallahi uyuyor
yandık yandık kimse menü belirtmemiş haydin bakalım kalkın aaaaaaa :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
kaptanınız hasta diye boşladınız iyicene... hapşıruyor olabilirim ama yıkılmadım burdayım heee
Cordelia Cordelia
fesang fesang
@Elhan
@Tutku44 ortim zaten hep kayıp
@Aomine Daiki
@EppekArasi
menekse_kokusu menekse_kokusu @masal3487 tüm masalları da toplamışım ve @Migim @askrhpozitif
ay herkesi alıntılarken 10 kalori verdim 😂😂
Hahahhha akşam yemeği yemedim canım henüz o yüzden yazmadım

Selammmm👋
10.00 1 dilim sucuklu yumurta 1 dilim peynir 1 havuç yeşillik 1 sb süt
14.00 2 dilim tam buğdaydan kaşarlı hindi fumeli tost 1 havuç yeşillik 1 kahve
18.00 fırında 1 baget Bi kaç dilim patates 2yk yoğurt bol Salata 2 lahana sarma
1.5 litre su
Zipzip- Zipzip- Ankee Ankee

güzel masalcığım biraz kb ağırlıklı ama valla bu 1,5 gün bozduk toparlanma aşamasında normal.
Masal kaç kiloydun kaç kilo oldun ?
İyiyim kuşum teşekkür ederim

Aaaa çok geçmiş olsun canım benim :KK43:

Hahahhha akşam yemeği yemedim canım henüz o yüzden yazmadım
ben yedim yaa normalde gripken çok yerim ama bu sefer sırf takım ve kaptanlığın hatrına tuttum kendimi. bir de çok yiyip erken iyileştin mi diye sor? hiçbir faydası olmadı 😂😂 artı kilolar harici

Back
X