Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben sana cok inanıyorum yaza kadar cok guzel yol alacaksın. Takilmalar olacak, tikanmalarda olcak. Aniden gitsin isteme sadece sabır
amin büşracım ben de bu sefer inanıyorum kendime. tabi sizin de sayenizde
acele etmeyeceğim. gram gram da versem eksi gelsin yeter ki. çok çok vermedim ama 29 ekimden bu yana yine de 5 kilo vermişim çok şükür. sabır çok önemli gerçekten. hatta başarının sırrı diyebilirim. sen çok güzel bir örneksin önümde

5 kg hiç kucumsenecek bir rakam degil. Bütün gün kucağında teneke yağ taşıdığını düşün, kurtuldun ondan

Afiyet olsun canim

Miden nasıl oldu canım?
İyiyim kuşum teşekkür ederim
Sağol bi tanem. Dün terli terli balkona içeri balkona içeri. Akşam bir titreme geldi. Hala midem bulanıyo. Yoğurt çorbası içtim. İlaç içip adımlara başlıycam
Aaaa çok geçmiş olsun canım benim
Hahahhha akşam yemeği yemedim canım henüz o yüzden yazmadım

güzel masalcığım biraz kb ağırlıklı ama valla bu 1,5 gün bozduk toparlanma aşamasında normal.
Masal kaç kiloydun kaç kilo oldun ?
İyiyim kuşum teşekkür ederim

Aaaa çok geçmiş olsun canım benim

Hahahhha akşam yemeği yemedim canım henüz o yüzden yazmadım
ben yedim yaa normalde gripken çok yerim ama bu sefer sırf takım ve kaptanlığın hatrına tuttum kendimi. bir de çok yiyip erken iyileştin mi diye sor? hiçbir faydası olmadı artı kilolar harici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…