Ne olmus canimkızlarrrr köpeklerden haber varrr
kayısı çayı dediğin form çay canım. sinameki var içinde. onların tatları hoş olmuyorTadı dediğin gibiyse alabilirim o zaman. Ama rabbim bana uzun süre kayısı çayı falan göstermesin
Cnm 86 Aralık 2020 69 kilo 31 Aralık 2021 toplamda 17 kilo ya veda ettimSelammm güzeller.
2021 1 Ocakta, kaç kilo 2022 1 Ocak ta kaç kiloyuz herkes yazabilir mi?
İlk benden gelsin.
31 Aralık 2020 86 kg. 31 Aralık 2021 61 kg.
Cnm 86 Aralık 2020 69 kilo 31 Aralık 2021 toplamda 17 kilo ya veda ettim
Gecen hafta 102
Bu hafta 100.6
Fark 1.4 :)
Gecen yil 31 aralik 100düm.Hoşgeldiniz
2020 Mayıs ayinda 115tim. Haziran sonu 108 oldum. Yazın hep ayni 108 civarinda kaldim. Eylul sonu tekrar 111 oldum. 3 ayda 10.5 kg verdim. Yılbaşı haftası biraz bocaladim 103e ciktim 3 gundur yeniden basladim. Yuksek kiloda oldugum için ilk hedefim yaza 80 85 arasinda girmek
Gecen yil 31 aralik 100düm.
Ama sonra bir türlü toparlayamamiştim.
7 ocakta 103 görmüşüm.
Şimdi 67
az önce duyduk. etraf apartmanlardan da köpeklerden rahatsız olan çokmuş. bu ne böyle demişler. insanların üzerine havlayarak geliyorlarmış. korkmuşlar. ayrıca yakında okul var. geçen gün çocuğun birinin elinde yiyecek varmış, çocuğu kovalamış. sanırım çevredekiler kurtarmış.Ne olmus canim
Gözün aydin canimaz önce duyduk. etraf apartmanlardan da köpeklerden rahatsız olan çokmuş. bu ne böyle demişler. insanların üzerine havlayarak geliyorlarmış. korkmuşlar. ayrıca yakında okul var. geçen gün çocuğun birinin elinde yiyecek varmış, çocuğu kovalamış. sanırım çevredekiler kurtarmış.
belediyeyi aramışlar belediye aşılayıp kısırlaştırıp geri bırakırız demişler. onun üzerine barınağı aramışlar. barınak da çevrenizde okul varsa okul müdürü velilerden dilekçe toplasın, o zaman alınırlar demiş. okul müdürü de dilekçeleri toplamış. bakalım
saol canım. bir de zaten biliyorsun çevre, şehir ve iklim bakanlığı genelge yayınladı. migim de yazdı ya köpekler toplandı diye. toplasınlar artıkGözün aydin canim
Hoşuna gittyse denerim kuzum ben de.kayısı çayı dediğin form çay canım. sinameki var içinde. onların tatları hoş olmuyorben en son şekeroğlu firmasının form çayını almıştım. onun içindeki bitkiler daha güzel. ama açlık otu tatsız kokusuz. benim hoşuma gitti.
Ooo maşallahGecen yil 31 aralik 100düm.
7 ocakta 103 görmüşüm.
Şimdi 67
Cnm 86 Aralık 2020 69 kilo 31 Aralık 2021 toplamda 17 kilo ya veda ettim
İnşallah çok istiyorum.2022 aralik 55 olur
Gecen yil 31 aralik 100düm.
7 ocakta 103 görmüşüm.
Şimdi 67
Çok üzüldüm inşallah biran önce iyilesirsin. Çok çektin yaa.Aglanmak istemiyorum artik ama hâla iyileşmedim tam anlamiyla buna da şükürteşekkür ederim
Hala çok güzel kilon canım 2 kilo vermek zor oluyor ama verirsin inşallah.beni sorduğun için tşk ederimGecen sene 22 ocakta 55 kiloymusum
2 den fazla olabilirHala çok güzel kilon canım 2 kilo vermek zor oluyor ama verirsin inşallah.beni sorduğun için tşk ederimbugun dışarda işlerimiz vardı onları hallettik.sinra hastaneye gidip bizim kız için test yaptırdık Allah'ım o kadar kalabalıkti ki inşallah bir şey kapmamışizdir.
onlara bakma canım. arada sert kareler var ama iyi astrologlar güzel tavsiyeler veriyor ve önlemleri anlatıyorlar. her astroloğu dinlemeyin. ben önlemlere odaklanıyorum.
mesela venüs retrosu 7 şubat 2022 ye kadar sürüyormuş. o zamana kadar ciddi ilişkilerde başlama ve ayrılma kararları vermeyin, büyük eşya, ev araba alıp satmayın deniyor.
burçlara göre önlemler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?