Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tadı dediğin gibiyse alabilirim o zaman. Ama rabbim bana uzun süre kayısı çayı falan göstermesin
kayısı çayı dediğin form çay canım. sinameki var içinde. onların tatları hoş olmuyor ben en son şekeroğlu firmasının form çayını almıştım. onun içindeki bitkiler daha güzel. ama açlık otu tatsız kokusuz. benim hoşuma gitti.

Gecen hafta 102
Bu hafta 100.6
Fark 1.4 :)

Gecen yil 31 aralik 100düm.
Ama sonra bir türlü toparlayamamiştim.
7 ocakta 103 görmüşüm.
Şimdi 67

az önce duyduk. etraf apartmanlardan da köpeklerden rahatsız olan çokmuş. bu ne böyle demişler. insanların üzerine havlayarak geliyorlarmış. korkmuşlar. ayrıca yakında okul var. geçen gün çocuğun birinin elinde yiyecek varmış, çocuğu kovalamış. sanırım çevredekiler kurtarmış.
belediyeyi aramışlar belediye aşılayıp kısırlaştırıp geri bırakırız demişler. onun üzerine barınağı aramışlar. barınak da çevrenizde okul varsa okul müdürü velilerden dilekçe toplasın, o zaman alınırlar demiş. okul müdürü de dilekçeleri toplamış. bakalım

Gözün aydin canim

Hoşuna gittyse denerim kuzum ben de.

Gecen yil 31 aralik 100düm.
Ama sonra bir türlü toparlayamamiştim.
7 ocakta 103 görmüşüm.
Şimdi 67
Ooo maşallah

Gecen sene 22 ocakta 55 kiloymusum
Hala çok güzel kilon canım 2 kilo vermek zor oluyor ama verirsin inşallah.beni sorduğun için tşk ederimbugun dışarda işlerimiz vardı onları hallettik.sinra hastaneye gidip bizim kız için test yaptırdık Allah'ım o kadar kalabalıkti ki inşallah bir şey kapmamışizdir.

2 den fazla olabilir

Aaa gecmis olsun canim insallah test sonuclariniz negatif gelir ve bulasma olmamistir hastanede

Benim eşim çok bakinir.bende oradan biliyorum senin yazdıklarını da söylüyorum haberi olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…