Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet canım uzatmamak en iyisi umarım en kısa zamanda aranız düzelir

Avcı böreğiiiiiii

8bin küsur adimdayim ama canım bir sürü şey yemek istiyor ve tuvalet sorunum başladı yine iyhhhh gıcık ya
ben Elhan ın tarifini yaptım canım akşam. tavsiye ederim. birkaç parça hibisküs ve 2 yaprak açlık otunu demledim içtim. ben 2 yaprak koydum.
ben bugün geç kahvaltı yaptım. arada da bir şeyler atıştırdım. 19.00 gibi akşam yemeği yerim. ama spor yapmadım. güya kalkıp oynayacaktım.

Canım kaptanlik haftamizda o kadar çok karışım yapıp içtim ki midem bulaniyor artık. Kendi haline bıraktım açıkçası. Hap içicem yarın da gelmezse.

benim de buna benyordu işte
neyse dün dünde kaldı
bugün hafif şeyler yemek lazım diyerek önümüze bakıyoruz

valla sıkı yemişin afiyet olsun dün akşam sadece çikolata eksikliği hissettim. almamışız. regl de gelmedi ya canım istedi

Canım kaptanlik haftamizda o kadar çok karışım yapıp içtim ki midem bulaniyor artık. Kendi haline bıraktım açıkçası. Hap içicem yarın da gelmezse.
açlık otunun kokusu tadı yok. öyle çirkin birşey değil. hibisküsü 2 parça onu da iki parça koyup iç. hiç karın ağrısı, ishal falan da yapmadı.

açlık otunun kokusu tadı yok. öyle çirkin birşey değil. hibisküsü 2 parça onu da iki parça koyup iç. hiç karın ağrısı, ishal falan da yapmadı.
Tadı dediğin gibiyse alabilirim o zaman. Ama rabbim bana uzun süre kayısı çayı falan göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…