Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlu yillar canimHerkese mutlu huzurlu yillar diliyorum![]()
Hahahaha demek ki o kadar çok yememişim mideme yetmemişKahvalti tarzi biseyler olur galiba canim daha dusunmedik :))
Cok yemene ragmen sorun mu oldu canim
Bende 5 bindeyim :)
Evet canım uzatmamak en iyisi umarım en kısa zamanda aranız düzelirCanim bunun dogrulugu vardir ama ben inanamiyorum boyle seylere. Yazdigin vakit ayirdigin icin cok cok tesekiurler.
Cok sukur daha iuiyiz. Dun gun bayunca hic konusmadik aksam o da bir sey dmeedi zaten uyuyaklamisiz bugjnda iyi gibiyiz ben de uzatmayacagim
Oldu vallahi. En güzeli diyet yine de. İnsan daha iyi hissediyor.Afiyet olsun canim![]()
ben8bin küsur adimdayim ama canım bir sürü şey yemek istiyor ve tuvalet sorunum başladı yine iyhhhh gıcık ya
Aglanmak istemiyorum artik ama hâla iyileşmedim tam anlamiyla buna da şükür
dün akşamdan zeytinyağlı barbunya var. ben akşam yememiştim fazla olur diye. onun yanına biraz sebzeli bulgur pilavı ve bol havuç marul salatası yapacağız.Biz de yeşil mercimek yemeği var kuzum. Sende?
Canım kaptanlik haftamizda o kadar çok karışım yapıp içtim ki midem bulaniyor artık. Kendi haline bıraktım açıkçası. Hap içicem yarın da gelmezse.benElhan ın tarifini yaptım canım akşam. tavsiye ederim. birkaç parça hibisküs ve 2 yaprak açlık otunu demledim içtim. ben 2 yaprak koydum.
ben bugün geç kahvaltı yaptım. arada da bir şeyler atıştırdım. 19.00 gibi akşam yemeği yerim. ama spor yapmadım. güya kalkıp oynayacaktım.
3 gündür dışarı çıkmadım hep evdeydim. sanırım o da sıktı beniGeçmiş olsun canımyılbaşı mahmurlugundandir
![]()
valla sıkı yemişin
2022 aralik 55 olurSelammm güzeller.
2021 1 Ocakta, kaç kilo 2022 1 Ocak ta kaç kiloyuz herkes yazabilir mi?
İlk benden gelsin.
31 Aralık 2020 86 kg. 31 Aralık 2021 61 kg.
açlık otunun kokusu tadı yok. öyle çirkin birşey değil. hibisküsü 2 parça onu da iki parça koyup iç. hiç karın ağrısı, ishal falan da yapmadı.Canım kaptanlik haftamizda o kadar çok karışım yapıp içtim ki midem bulaniyor artık. Kendi haline bıraktım açıkçası. Hap içicem yarın da gelmezse.
Geçmiş olsun canımHerkese selamlarbebeğim biraz rahatsız huysuzlugu var o yüzden gelemedim. Şimdi uyudu çok şükür
![]()
Tadı dediğin gibiyse alabilirim o zaman. Ama rabbim bana uzun süre kayısı çayı falan göstermesinaçlık otunun kokusu tadı yok. öyle çirkin birşey değil. hibisküsü 2 parça onu da iki parça koyup iç. hiç karın ağrısı, ishal falan da yapmadı.