• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canim bunun dogrulugu vardir ama ben inanamiyorum boyle seylere. Yazdigin vakit ayirdigin icin cok cok tesekiurler.

Cok sukur daha iuiyiz. Dun gun bayunca hic konusmadik aksam o da bir sey dmeedi zaten uyuyaklamisiz bugjnda iyi gibiyiz ben de uzatmayacagim
Evet canım uzatmamak en iyisi umarım en kısa zamanda aranız düzelir

Zipzip- Zipzip- Ankee Ankee

Akşam 19.30
10 sarma 4 kaşık kavurma 2 adet avcı böreği
2 kaşık Rus salatası 1 bardak Yedigün

Yemek Faslı yukarıda.

Sonrası çok karışık.
Kuruyemiş , çikolata vs var.
Bı ondan bı ondan olduğu için karışık.
Ölçü veremem.
Avcı böreğiiiiiii:rolleyes:

8bin küsur adimdayim ama canım bir sürü şey yemek istiyor ve tuvalet sorunum başladı yine iyhhhh gıcık ya
ben Elhan Elhan ın tarifini yaptım canım akşam. tavsiye ederim. birkaç parça hibisküs ve 2 yaprak açlık otunu demledim içtim. ben 2 yaprak koydum.
ben bugün geç kahvaltı yaptım. arada da bir şeyler atıştırdım. 19.00 gibi akşam yemeği yerim. ama spor yapmadım. güya kalkıp oynayacaktım.

ben Elhan Elhan ın tarifini yaptım canım akşam. tavsiye ederim. birkaç parça hibisküs ve 2 yaprak açlık otunu demledim içtim. ben 2 yaprak koydum.
ben bugün geç kahvaltı yaptım. arada da bir şeyler atıştırdım. 19.00 gibi akşam yemeği yerim. ama spor yapmadım. güya kalkıp oynayacaktım.
Canım kaptanlik haftamizda o kadar çok karışım yapıp içtim ki midem bulaniyor artık. Kendi haline bıraktım açıkçası. Hap içicem yarın da gelmezse.

Akşam 19.30

Yemek Faslı yukarıda.

Sonrası çok karışık.
Ölçü veremem.

benim de buna benyordu işte
neyse dün dünde kaldı
bugün hafif şeyler yemek lazım diyerek önümüze bakıyoruz 😬😬

Akşam 19.30

Yemek Faslı yukarıda.

Sonrası çok karışık.
Ölçü veremem.
valla sıkı yemişin 😍😍😍😁 afiyet olsun :halay: dün akşam sadece çikolata eksikliği hissettim. almamışız. regl de gelmedi ya canım istedi 😋😋😋

Canım kaptanlik haftamizda o kadar çok karışım yapıp içtim ki midem bulaniyor artık. Kendi haline bıraktım açıkçası. Hap içicem yarın da gelmezse.
açlık otunun kokusu tadı yok. öyle çirkin birşey değil. hibisküsü 2 parça onu da iki parça koyup iç. hiç karın ağrısı, ishal falan da yapmadı.

açlık otunun kokusu tadı yok. öyle çirkin birşey değil. hibisküsü 2 parça onu da iki parça koyup iç. hiç karın ağrısı, ishal falan da yapmadı.
Tadı dediğin gibiyse alabilirim o zaman. Ama rabbim bana uzun süre kayısı çayı falan göstermesin 😂😂

Back
X