Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok alamadım ama bu hafta alacağım hem tartı hemde şu adım sayar saat var ya ikisini birlikte alacağım inşallah

Hamd olsun iyiyim bazen durgunlaşıyorum bazen gülüyorum alışıyorum sanırım

Saat alamazsan bile telefonla idare edersin canim oncelikle tartini al

Allah bahtını açık etsin tatlım.
amin canım cümlemizin
Bu sene çok kötü bir sene olacakmış. astroloji öyle diyormuş ama inşallah bizler için ailemizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde bol kilo vermeli bir yıl olsun.
onlara bakma canım. arada sert kareler var ama iyi astrologlar güzel tavsiyeler veriyor ve önlemleri anlatıyorlar. her astroloğu dinlemeyin. ben önlemlere odaklanıyorum.
mesela venüs retrosu 7 şubat 2022 ye kadar sürüyormuş. o zamana kadar ciddi ilişkilerde başlama ve ayrılma kararları vermeyin, büyük eşya, ev araba alıp satmayın deniyor.
burçlara göre önlemler var.

Sari civciv ben oluyorum galiba
heee
kaptanim MasterFit girmesem daha iyi. kendimi bi karantinaya Alicam. annemde yok ne olcak bilmiyorum
canım geçmiş olsun. inşallah size bulaşmamıştır.
Oda buranin sayesinde oluyor canim
Kızlarla birlikte adim yarisina katiliyorum
Cok fazla yemek yiyorum ama akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum
6 dan sonra birşey yemememek çok iyi bir önlem hareket de öyle
canım inşallah geçmemiştir
ben de hastayım burnum akıyor şarıl şarıl
inşallah çocuğa geçmez
maske takıyorum evde
bu haftasonu vitamin almam lazım bol bol
çok canım sıkıldı
geçmiş olsun canım. inşallah çabuk geçer. dikkat et kendine.
Selammm güzeller.
2021 1 Ocakta, kaç kilo 2022 1 Ocak ta kaç kiloyuz herkes yazabilir mi?

İlk benden gelsin.

31 Aralık 2020 86 kg. 31 Aralık 2021 61 kg.
31 Aralık 2020 de 89.6 ydım. 12 mart 2021 den nisan 2021 sonuna kadar tam 80 e indim. 79.9 nasip olmadan yavaştan geri almaya başladım. 89.5 a çıktım
29 ekim 2021 de başladım. 1 haftanın artısıyla birlikte 31 Aralık 2021 de 85.1 dim

İnşallah bu sene 60ı görürsün kuzum

6 dan sonra birşey yemememek çok iyi bir önlem hareket de öyle
Kesinlikle canim
Yinede 4 kilo eksisin insallah 2023 e 6 li rakamlarda girersin canimm

Iron Butterfly bu dünkü listemiz
Cumaya kadar yaris devam ediyor
Sistemimiz ayni

Yoo sayimiz fazla canim yanlis anladin
Kirmizi ve mavi takim olarak devam ediyoruz
20 kisi yarisa katildi bu hafta
Anladım canım
Iron Butterfly bu dünkü listemiz
Cumaya kadar yaris devam ediyor
Sistemimiz ayni
Yaaaaaa çok güzel bende gelir katılırım inşallah hemen kendimi toparlamam lazım hem psikolojik hemde bedenen bana en çok motive olarak ne önerirsiniz hepiniz öneride bulunur musunuz arkadaşlar

Anladım canım

Yaaaaaa çok güzel bende gelir katılırım inşallah hemen kendimi toparlamam lazım hem psikolojik hemde bedenen bana en çok motive olarak ne önerirsiniz hepiniz öneride bulunur musunuz arkadaşlar
Diyetisyen listelerin vardi galiba canim onlarla birlikte cok fazla abartmadan spor yapabilirsin
Takimda aktif olursa motive olman daha kolay olur

Diyetisyen listelerin vardi galiba canim onlarla birlikte cok fazla abartmadan spor yapabilirsin
Takimda aktif olursa motive olman daha kolay olur
Diyetisyeni bıraktım ama listelerim hala var elimde teşekkür ederim inşallah aktif olacağım dedim yaaa kafamı meşgul etmem de lazım kilo da gitmesi lazım

Yok alamadım ama bu hafta alacağım hem tartı hemde şu adım sayar saat var ya ikisini birlikte alacağım inşallah

Hamd olsun iyiyim bazen durgunlaşıyorum bazen gülüyorum alışıyorum sanırım

Hayirlisi canim bizim bilmedigimizi bilir rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…