Takimlarin kapatılması ne güzel oldu.Herkes yedi abla ben yemedim ama zaten bu ara cok yiyorum:))
Mutlu hafta sonlari kaptanim
Tabi ki
Bu arada menude paylasiyoruz kizlar yazdi :)
Ne sınavı canım? Tekrar girme şansın var mı?
canım kusura bakma ben unuttum. ne sınavıydı bu?
Saat alamazsan bile telefonla idare edersin canim oncelikle tartini alYok alamadım ama bu hafta alacağım hem tartı hemde şu adım sayar saat var ya ikisini birlikte alacağım inşallah
Hamd olsun iyiyim bazen durgunlaşıyorum bazen gülüyorum alışıyorum sanırım
amin canım cümlemizinAllah bahtını açık etsin tatlım.
onlara bakma canım. arada sert kareler var ama iyi astrologlar güzel tavsiyeler veriyor ve önlemleri anlatıyorlar. her astroloğu dinlemeyin. ben önlemlere odaklanıyorum.Bu sene çok kötü bir sene olacakmış. astroloji öyle diyormuşama inşallah bizler için ailemizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde bol kilo vermeli bir yıl olsun.
heeeSari civciv ben oluyorum galiba
canım geçmiş olsun. inşallah size bulaşmamıştır.kaptanim MasterFit girmesem daha iyi. kendimi bi karantinaya Alicam. annemde yok ne olcak bilmiyorum
6 dan sonra birşey yemememek çok iyi bir önlemOda buranin sayesinde oluyor canim
Kızlarla birlikte adim yarisina katiliyorum
Cok fazla yemek yiyorum ama akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum
geçmiş olsun canım. inşallah çabuk geçer. dikkat et kendine.canım inşallah geçmemiştir
ben de hastayım burnum akıyor şarıl şarıl
inşallah çocuğa geçmez
maske takıyorum evde
bu haftasonu vitamin almam lazım bol bol
çok canım sıkıldı
31 Aralık 2020 de 89.6 ydım. 12 mart 2021 den nisan 2021 sonuna kadar tam 80 e indim. 79.9 nasip olmadan yavaştan geri almaya başladım. 89.5 a çıktımSelammm güzeller.
2021 1 Ocakta, kaç kilo 2022 1 Ocak ta kaç kiloyuz herkes yazabilir mi?
İlk benden gelsin.
31 Aralık 2020 86 kg. 31 Aralık 2021 61 kg.
hakkında ne iyiyse o olsun canım.Görevde yükselme sınavıydı kızlar ama sağlık olsun yapacak bir şey yok
Sorma abla takimlar olsaydi simdi kimse yilbasinda rahat davranamazdiTakimlarin kapatılması ne güzel oldu.
Vakit artıları eksiye çevirme vakti
İnşallah bu sene 60ı görürsün kuzumamin canım cümlemizin
onlara bakma canım. arada sert kareler var ama iyi astrologlar güzel tavsiyeler veriyor ve önlemleri anlatıyorlar. her astroloğu dinlemeyin. ben önlemlere odaklanıyorum.
mesela venüs retrosu 7 şubat 2022 ye kadar sürüyormuş. o zamana kadar ciddi ilişkilerde başlama ve ayrılma kararları vermeyin, büyük eşya, ev araba alıp satmayın deniyor.
burçlara göre önlemler var.
heee
canım geçmiş olsun. inşallah size bulaşmamıştır.
6 dan sonra birşey yemememek çok iyi bir önlemhareket de öyle
geçmiş olsun canım. inşallah çabuk geçer. dikkat et kendine.
31 Aralık 2020 de 89.6 ydım. 12 mart 2021 den nisan 2021 sonuna kadar tam 80 e indim. 79.9 nasip olmadan yavaştan geri almaya başladım. 89.5 a çıktım
29 ekim 2021 de başladım. 1 haftanın artısıyla birlikte 31 Aralık 2021 de 85.1 dim
İnşallah alacağım bu sefer gecen hastane için pek düşmedim üzerine ama 1 2 ay toparlanma lazım yenisi içinSaat alamazsan bile telefonla idare edersin canim oncelikle tartini al
Aaaaa takım olmuyor mu artık sanırım herkes dağılmışSorma abla takimlar olsaydi simdi kimse yilbasinda rahat davranamazdi
Kesinlikle canim6 dan sonra birşey yemememek çok iyi bir önlemhareket de öyle
Yinede 4 kilo eksisin insallah 2023 e 6 li rakamlarda girersin canimm31 Aralık 2020 de 89.6 ydım. 12 mart 2021 den nisan 2021 sonuna kadar tam 80 e indim. 79.9 nasip olmadan yavaştan geri almaya başladım. 89.5 a çıktım
29 ekim 2021 de başladım. 1 haftanın artısıyla birlikte 31 Aralık 2021 de 85.1 dim
Cuma zayiflama yarışmalari bitti biz eskiden 6.Takımdaydik :))Aaaaa takım olmuyor mu artık sanırım herkes dağılmış
Aaaaa hırslanma olmayacak o zaman artık yaaaa sayı eksik ondan mı yoksa siz mi yapmak istemiyorsunuzCuma zayiflama yarışmalari bitti biz eskiden 6.Takımdaydik :))
Burasi aynen devam ediyoruz
Gidenler ayrilanlar oldu....
Aaaaa hırslanma olmayacak o zaman artık yaaaa sayı eksik ondan mı yoksa siz mi yapmak istemiyorsunuz
MasterFit Yarışması
16.EtapKIRMIZI TAKIM 1 @MaYa_MiLa 57.2 Kırmızı Kaptan 2 fesang 61,6 Kırmızı 3 Elhan 68.0 Kırmızı 4 @Cordelia 61.05 Kırmızı 5 @Aomine Daiki 62.4 Kırmızı 6 North River 74.55 Kırmızı 7 @Tutku44 79.5 Kırmızı 8 @masal_19 58.1 Kırmızı 9 @askrhpozitif 76.2 Kırmızı 10 @Migim 71.6 Kırmızı-Sarı 11 @masal3487 69.3 Kırmızı-Sarı MAVİ TAKIM 1 60kiloyum 85.1 Mavi Kaptan 2 @pastel34 68.2 Mavi 3 @dolunaydagel 86.5 Mavi 4 @DeryaOnDiet 73.8 Mavi 5 @Korkuluanne 65.5 Mavi 6 sara_28 99.4 Mavi 7 @aytozuvegece 82.9 Mavi 8 @sardunya1038 66.2 Mavi 9 @aypare ackerman 56.8 Mavi-Sarı 10 Zipzip- Mavi-Sarı
Anladım canımYoo sayimiz fazla canim yanlis anladin
Kirmizi ve mavi takim olarak devam ediyoruz
20 kisi yarisa katildi bu hafta
Yaaaaaa çok güzel bende gelir katılırım inşallah hemen kendimi toparlamam lazım hem psikolojik hemde bedenen bana en çok motive olarak ne önerirsiniz hepiniz öneride bulunur musunuz arkadaşlar
Diyetisyen listelerin vardi galiba canim onlarla birlikte cok fazla abartmadan spor yapabilirsinAnladım canım
Yaaaaaa çok güzel bende gelir katılırım inşallah hemen kendimi toparlamam lazım hem psikolojik hemde bedenen bana en çok motive olarak ne önerirsiniz hepiniz öneride bulunur musunuz arkadaşlar
Diyetisyeni bıraktım ama listelerim hala var elimdeDiyetisyen listelerin vardi galiba canim onlarla birlikte cok fazla abartmadan spor yapabilirsin
Takimda aktif olursa motive olman daha kolay olur
amin kuzum sağlıkla kolaylıklaİnşallah bu sene 60ı görürsün kuzum
evde tartı olunca iyi oluyor canım. o an diyet yapmasan bile ara ara çıkıp kilonu kontrol ediyorsun.İnşallah alacağım bu sefer gecen hastane için pek düşmedim üzerine ama 1 2 ay toparlanma lazım yenisi için
Hayirlisi canim bizim bilmedigimizi bilir rabbimYok alamadım ama bu hafta alacağım hem tartı hemde şu adım sayar saat var ya ikisini birlikte alacağım inşallah
Hamd olsun iyiyim bazen durgunlaşıyorum bazen gülüyorum alışıyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?