Ateşi vardi dünCok mu yedin
Selam canim
Nasılsın meryem ablacımAleyküm selam
Neyiniz var ki çok uyudun galibaBu haftayı bu haliyle dondursak
Benim halim harap
Ne kadar arti geldin ablaBu haftayı bu haliyle dondursak
Benim halim harap
biraz gerildim ya şu köpeklerden, sanırım o stres de etkiledi.Stres yapma canim yaptıkça olmuyor
Bu haftada olmazsa doktora gidersin
Bilmim ki...şu dakikalara göre çok iyiydim. İki günde mucize olmazsaNasılsın meryem ablacım
Etkilemistir canim cok normalbiraz gerildim ya şu köpeklerden, sanırım o stres de etkiledi.
Toprağı kazın beni gömün Elifim...Ne kadar arti geldin abla
Geceden kalma olduğum doğrudur da açık bufeyi yanlış anladım sanırsamNeyiniz var ki çok uyudun galiba
Şükür biraz iyi canım teşekkür Ederim ..sen nasılsın nasıl geçti yıl basın
Abla cogu odemdirToprağı kazın beni gömün Elifim...
Bir kilodan fazla diyimdünya kadar su içtim gerçi dur bakalım yarın ne olacak
Yok kaptanım pazartesiye kadar toparlarim yemek konusu sıkıntı değil zaten iştah sıfırCanim istersen listeden çıkartalım bu hafta
Zorlama kendini
Tamam canimYok kaptanım pazartesiye kadar toparlarim yemek konusu sıkıntı değil zaten iştah sıfır
Yok kız ateslendim mide bulantısı var elimde çubuk krakerle geziyorumCok mu yedin
Havlayan köpeklerden korkmayın diye bir atasözü var datlum...sessiz düşmanlardan korkalim...stresi atmak için güzel bir aktivite planla. Napsan kibiraz gerildim ya şu köpeklerden, sanırım o stres de etkiledi.
Aslinda kötü bir köpek yoktur kötü bir sahip vardirbiraz gerildim ya şu köpeklerden, sanırım o stres de etkiledi.
Geçmiş olsun mervecimYok kız ateslendim mide bulantısı var elimde çubuk krakerle geziyorumdun pAso uyudum yeni yıla hasta ve uyuyarak girdim
Canim bebeğinin ve senin sağlıklı olmanız için dua ediyorum. Bugunler geçecek inşallah. Uyku hali iyi vücut kendini korumaya alıyor. Allah yardımcın olsun.Yok kız ateslendim mide bulantısı var elimde çubuk krakerle geziyorumdun pAso uyudum yeni yıla hasta ve uyuyarak girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?