• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sağol canım bende toparlanmaya çalışıyorum ama emeklerime üzülüyorum benim kazanacağımdan emin olan sevenlerimi üzdüğüm için üzülüyorum ve kazanmamı istemeyen beni çekemeyen insanların sevineceği için üzülüyorum ne bileyim karma karışığım ama geçecek biliyorum da bugün kendimi çok yorgun hissediyorum
Ne sınavı canım? Tekrar girme şansın var mı?

Selammm güzeller. ♥️♥️♥️
2021 1 Ocakta, kaç kilo 2022 1 Ocak ta kaç kiloyuz herkes yazabilir mi?

İlk benden gelsin. 🥁🥁🥁

31 Aralık 2020 86 kg. 31 Aralık 2021 61 kg.

ayy hiç hatırlamıyorum ki
sanırım işe yeni başlamıştım daha emziriyordum 56.5 gibiydim sabah 57.5 çıktım 😔😔
31 Aralık 2021
10.00 Peynir, zeytin, salatalık, maydanoz, domates, ceviz, iki yumurtalı omlet , çay

12.00 Sade Türk kahvesi
17.00 Bir Adana az pideli , çoban salatası , tulum peyniri, ceviz , iki çiğ köfte , bir ayran , yarım künefe
Açık büfe , meyve
saat ikiye kadar kahve( sade, filtre, latte )
Su sınırsız
Ankee Ankee Zipzip- Zipzip-
ben yazamadım valla utandım
çok yemedim hep azar azar bi lokma bi lokma tattım ama tartıya yansımış, bu akşam devam.
2021 ocak 86 belki daha fazla
2022 ocak 75.0 (sabah ki +500 dahil :KK70: )

çok iyi vermişsin aslında canım

Sağol canım bende toparlanmaya çalışıyorum ama emeklerime üzülüyorum benim kazanacağımdan emin olan sevenlerimi üzdüğüm için üzülüyorum ve kazanmamı istemeyen beni çekemeyen insanların sevineceği için üzülüyorum ne bileyim karma karışığım ama geçecek biliyorum da bugün kendimi çok yorgun hissediyorum
canım kusura bakma ben unuttum. ne sınavıydı bu?

Teşekkür ederim bitanem. Akşamki günahları bu hafta sonu temizleriz inşallah. :KK51:Öküz gibi yemek nedir ya ..bayağı abarttım. :kızgın:
Herkes yedi abla ben yemedim ama zaten bu ara cok yiyorum:))
Mutlu hafta sonlari kaptanim ♥️
Zipzip- Zipzip- şimdi pazartesi tartıları atacak mıyız yine de 😂😂
Tabi ki :-)

Bu arada menude paylasiyoruz kizlar yazdi :)

31 Aralık 2020de 58 kiloydum
31 Aralık 2021de 61.6

Bu sabah tartılmadım valla misafirim gelecekti uyuyakalmışız sabah telaşı ile aklıma gelmedi. Pazartesi tartılacağım wc problemi olmazsa dün yediğimi veririm diye düşünüyorum
1 yil arasinda cok fark yokmus ama iyi ki diyete başlayıp kilo vermissin canim 🥰🥰

ayy hiç hatırlamıyorum ki
sanırım işe yeni başlamıştım daha emziriyordum 56.5 gibiydim sabah 57.5 çıktım 😔😔

ben yazamadım valla utandım
çok yemedim hep azar azar bi lokma bi lokma tattım ama tartıya yansımış, bu akşam devam.

çok iyi vermişsin aslında canım
Evet canim bi gaza gelince iyi verdimde sonra pisss sondu gazim :D

Back
X