Kac gun gecikti canimbenim regl halâ gelmedi
Hayirlisi canim bir dahakine olur insallah . Sinavdan bir iki ay once sakinlestiriciye baslarsin doktor kontrolunde . Benimde kiz kardesim oyle sinavda eli ayagina dolasiyor . Edebiyat ogretmeni ama atanamadi bu sene sakinlestirici alacak son careGörevde yükselme sınavıydı kızlar ama sağlık olsun yapacak bir şey yok
Yine de eksisin bu yıl sonu kaç olacak. Bence en az 70 olur. Ne dersin?amin canım cümlemizin
onlara bakma canım. arada sert kareler var ama iyi astrologlar güzel tavsiyeler veriyor ve önlemleri anlatıyorlar. her astroloğu dinlemeyin. ben önlemlere odaklanıyorum.
mesela venüs retrosu 7 şubat 2022 ye kadar sürüyormuş. o zamana kadar ciddi ilişkilerde başlama ve ayrılma kararları vermeyin, büyük eşya, ev araba alıp satmayın deniyor.
burçlara göre önlemler var.
heee
canım geçmiş olsun. inşallah size bulaşmamıştır.
6 dan sonra birşey yemememek çok iyi bir önlemhareket de öyle
geçmiş olsun canım. inşallah çabuk geçer. dikkat et kendine.
31 Aralık 2020 de 89.6 ydım. 12 mart 2021 den nisan 2021 sonuna kadar tam 80 e indim. 79.9 nasip olmadan yavaştan geri almaya başladım. 89.5 a çıktım
29 ekim 2021 de başladım. 1 haftanın artısıyla birlikte 31 Aralık 2021 de 85.1 dim
Biz daha esnek olabiliyoruz. Olabildiğince sıkı olmakta güzel. O zaman daha iyi veriyoruz. P tesi tartı yok desek bence daha çok kaçamak yaparız. En iyisi birbirimizi firenleyelim.Sorma abla takimlar olsaydi simdi kimse yilbasinda rahat davranamazdi
Kesinlikle canimBiz daha esnek olabiliyoruz. Olabildiğince sıkı olmakta güzel. O zaman daha iyi veriyoruz. P tesi tartı yok desek bence daha çok kaçamak yaparız. En iyisi birbirimizi firenleyelim.
aslında şöyle evvelki aylar ayın birinde gelmiş. geçen ay 26 sında geldi. yani 4 gün önce. bu ay da öyle bekledim ama olmadı. ama hala yokKac gun gecikti canim
Ne guzel kilo vermissin tebrik ederim canim2021 Ocak 72.4
2022 Ocak 58.1
Yaklaşık 15 kg eksideyim inşallah öyle de kalırım
Gerçi 2022 de bebiş istiyorum ama bakalım nasıl olacak
Selam canim evet pazartesi basliyoruz adimlaraSelam canlar adımlar Pazartesi başlıyor dimi
Sende muhtesem vermissjn canim darisi 2022 de bana 58 i gormekte2021 Ocak 72.4
2022 Ocak 58.1
Yaklaşık 15 kg eksideyim inşallah öyle de kalırım
Gerçi 2022 de bebiş istiyorum ama bakalım nasıl olacak
Stres yapma canim yaptıkça olmuyoraslında şöyle evvelki aylar ayın birinde gelmiş. geçen ay 26 sında geldi. yani 4 gün önce. bu ay da öyle bekledim ama olmadı. ama hala yok
Çok sevindim kaptanım o zamana toparlanirn inşallahNe guzel kilo vermissin tebrik ederim canim
Selam canim evet pazartesi basliyoruz adimlara
Cuma diyet takımları kapatıldı. Dagilmadik kuzum 6. Takım diyete tam hız devam ediyor.Aaaaa takım olmuyor mu artık sanırım herkes dağılmış
Canim istersen listeden çıkartalım bu haftaÇok sevindim kaptanım o zamana toparlanirn inşallah
valla çok güzel olur. aslında istikrarlı versem yıl sonuna 60 bile olurum. hem oturur. Allahın izniyleYine de eksisin bu yıl sonu kaç olacak. Bence en az 70 olur. Ne dersin?
BDV ' ye bu aralar takılmabenim regl halâ gelmedi
Tatlim hiç endişelenme ... kesinlikle gidecektir kiloların.valla çok güzel olur. aslında istikrarlı versem yıl sonuna 60 bile olurum. hem oturur. Allahın izniyle
Cok mu yedinÇok sevindim kaptanım o zamana toparlanirn inşallah
Aleyküm selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?