Ne sınavı canım? Tekrar girme şansın var mı?Sağol canım bende toparlanmaya çalışıyorum ama emeklerime üzülüyorum benim kazanacağımdan emin olan sevenlerimi üzdüğüm için üzülüyorum ve kazanmamı istemeyen beni çekemeyen insanların sevineceği için üzülüyorum ne bileyim karma karışığım ama geçecek biliyorum da bugün kendimi çok yorgun hissediyorum
Selammm güzeller.
2021 1 Ocakta, kaç kilo 2022 1 Ocak ta kaç kiloyuz herkes yazabilir mi?
İlk benden gelsin.
31 Aralık 2020 86 kg. 31 Aralık 2021 61 kg.
ben yazamadım valla utandım31 Aralık 2021
10.00 Peynir, zeytin, salatalık, maydanoz, domates, ceviz, iki yumurtalı omlet , çay
12.00 Sade Türk kahvesi
17.00 Bir Adana az pideli , çoban salatası , tulum peyniri, ceviz , iki çiğ köfte , bir ayran , yarım künefe
Açık büfe , meyve
saat ikiye kadar kahve( sade, filtre, latte )
Su sınırsız
Ankee Zipzip-
2021 ocak 86 belki daha fazla
2022 ocak 75.0 (sabah ki +500 dahil)
2021 1 ocak 55 kilo 2022 1 ocak 66Selammm güzeller.
2021 1 Ocakta, kaç kilo 2022 1 Ocak ta kaç kiloyuz herkes yazabilir mi?
İlk benden gelsin.
31 Aralık 2020 86 kg. 31 Aralık 2021 61 kg.
canım kusura bakma ben unuttum. ne sınavıydı bu?Sağol canım bende toparlanmaya çalışıyorum ama emeklerime üzülüyorum benim kazanacağımdan emin olan sevenlerimi üzdüğüm için üzülüyorum ve kazanmamı istemeyen beni çekemeyen insanların sevineceği için üzülüyorum ne bileyim karma karışığım ama geçecek biliyorum da bugün kendimi çok yorgun hissediyorum
Bebek mi düşünüyorsun canım?2021 1 ocak 55 kilo 2022 1 ocak 662023 1 ocakta 77 olmamayı diliyorum
Evet kaptanım.
Herkes yedi abla ben yemedim ama zaten bu ara cok yiyorum:))Teşekkür ederim bitanem. Akşamki günahları bu hafta sonu temizleriz inşallah.Öküz gibi yemek nedir ya ..bayağı abarttım.
Mutlu hafta sonlari kaptanim
Tabi ki
Yok canim yeterince bebek dogurdumBebek mi düşünüyorsun canım?
İnşallah canım. Ne zaman istersen yaz.
2021 de 101 kilo
Eylül'de 94 şimdi kaç bilmiyorum ama inşallah 2022de gider kilolar
İğne ilaç derken aldım yine kilo sanırım
1 yil arasinda cok fark yokmus ama iyi ki diyete başlayıp kilo vermissin canim31 Aralık 2020de 58 kiloydum
31 Aralık 2021de 61.6
Bu sabah tartılmadım valla misafirim gelecekti uyuyakalmışız sabah telaşı ile aklıma gelmedi. Pazartesi tartılacağım wc problemi olmazsa dün yediğimi veririm diye düşünüyorum
Tarti gunlerimiz yine aynı cuma ve pazartesiİğne ilaç derken aldım yine kilo sanırım
Değişiklik oldu mu hiç tartı günü menü falan durumlar nasıl pazartesiye hazırlim kendimi şimdiden olmazsa
Evet canim bi gaza gelince iyi verdimde sonra pisss sondu gazimayy hiç hatırlamıyorum ki
sanırım işe yeni başlamıştım daha emziriyordum 56.5 gibiydim sabah 57.5 çıktım
ben yazamadım valla utandım
çok yemedim hep azar azar bi lokma bi lokma tattım ama tartıya yansımış, bu akşam devam.
çok iyi vermişsin aslında canım
İyi ki canım 66lara kadar çıkmıştım şimdi burası sayesinde yavaş yavaş veriyorum1 yil arasinda cok fark yokmus ama iyi ki diyete başlayıp kilo vermissin canim
Nasilsin canimİğne ilaç derken aldım yine kilo sanırım
Değişiklik oldu mu hiç tartı günü menü falan durumlar nasıl pazartesiye hazırlim kendimi şimdiden olmazsa
İnşallah tatlım.
2021 de 101 kilo
Eylül'de 94 şimdi kaç bilmiyorum ama inşallah 2022de gider kilolar
Yok alamadım ama bu hafta alacağım hem tartı hemde şu adım sayar saat var ya ikisini birlikte alacağım inşallahTarti gunlerimiz yine aynı cuma ve pazartesi
Tartı alabildin mi
Hamd olsun iyiyim bazen durgunlaşıyorum bazen gülüyorum alışıyorum sanırımNasilsin canim
İnşallah tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?