çok iyiyim mefkuşummmm bacımı sertifikasının resmini az önce attı artık uzman duygusal özgürleştirme tekniği uygulayıcısı , çok istedim o eğitimi alsın diye, ikna konuşmalarımız baya uzunca oldu , kararsızdı, eşi de pek istemiyordu , maddi açıdan da sıkıntıydı, hepsi halloldu bitirdi bu gün şükürHosbuldummmmm canimin içi
Nasilsin, ne var yok
Ben katılırım kuşum ama müstakbel kaptanım kim olacaksa bilsin cuma akşamı fena yicemYarin kac kisi katılacak mastefite bakalim :)
migrostan neredeyse hiç alışveriş yapmıyorum aşırı pahalı zatenMigrosta dün 279 filsndı kilosu norveç somonu.
Komşumdada kedi var,bir diğer komşumuzda veteriner,sirkeli su demiş pireler için bunu dneyin olmazsa.ense damlası ve süpürge harici yapabileceğimiz bisi varmi
ahh kuzum yaaa , yakında aileden sana yardıma gelebilecek kimse yok muMaalesef abla cumartesiden beri cocuklarin odasinda yere yorgan attim orda yatiyorum
Dün görünce şok oldum resmen..migrostan neredeyse hiç alışveriş yapmıyorum aşırı pahalı zaten
ben hasta olunca kahve içemem. lezzetini almıyorum çünkü. sana afiyet olsun canımKahve yapıyorum şimdi kac gundur kahve bile icmedimcok sagol
Oralarin kapisindan giremiyoruz abla zatenMigrosta dün 279 filsndı kilosu norveç somonu.
bence ben katılayımYarin kac kisi katılacak mastefite bakalim :)
Balıkçı var sokagimin başında. Levrek 90 çupra 70di. Çupra aldim bende 2 tane 1 kg geldiyuh
o nerede yazıyor öyle
nerede yazıyorsa oradan kaçarak uzaklaş
bim de donmuş halde var uskumru mezgit somon oradan alabilirsin fiyatları da öyle pahalı değil
yıkamak bir miktar işe yarar
lakin en güvenli olanı dış parazit damlası
eğer büyükse iğne de yapıyor veteriner
kedicik mi buldunuz sokakta
kedilerin hastasıyım da
sagolun kızlarKomşumdada kedi var,bir diğer komşumuzda veteriner,sirkeli su demiş pireler için bunu dneyin olmazsa.
Ay diyene bakkk
Evet canlar bayağı tok tutuyorr 1 tatlı kaşığı yulaf kepeğini yeşil çaya kattım artı limon ve sirketoplam 500 ml sıvı oldu
ekmek yeme pasta yeBunu bende yapiyorum canim sıkıldıginda yemek yiyorum
Özellikle ekmek
Bana yakın zaten balık et fğlan almam oradan bir dönem alıyordum fiatlar iyiyken.Oralarin kapisindan giremiyoruz abla zaten
acımızdan yemiyoruz cahill deseydin, duygusal çökmelerden normale açız ondan yiyoruz deseydinPsikolog tikanircasina yeme var mi dedi, ohooo olmaz mi dedim
Annemle babam ara ara ugruyorlar ama onlarda hastalancak diye korkuyorum. Dun kizi almaya giderken babam geldi bebegi bekledi. Annemde ugradi. Hep kalmalarini bekleyememahh kuzum yaaa , yakında aileden sana yardıma gelebilecek kimse yok mu
aynenAyy ben bunu içeceğime gururumla yavaş zayıflarım yaaa
Tat koku kaybı olmadi cok sukur de kac gundur icmiyodum iyi geldiben hasta olunca kahve içemem. lezzetini almıyorum çünkü. sana afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?