- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
kedi sahiplendik minnoş mu minnoşAynı sey canim zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kedi sahiplendik minnoş mu minnoşAynı sey canim zaten
bilemedim canım geçmez herhalde.kızlar kedi piresi insana geçer mi?
aynen yaa valla bayılıyorum kar manzaralarına doğa eşsiz güzelMerhaba
Şu manzaranin güzelllgi
Allahım bana da nasip ettttt çok aminHiç giyemedigim bütün kıyafetler bosboll o kadar mutluyum kiiiii
canımmmmm valla yakında olsan hemen getiririmBende istiyorum
öksürük varsa bak hatmi çiçeği çayı çok iyi geliyor.
tadı nasıl oldu?
Evet canlar bayağı tok tutuyorr 1 tatlı kaşığı yulaf kepeğini yeşil çaya kattım artı limon ve sirke toplam 500 ml sıvı oldu
keşke normal yeme aşkı olsa ,acıkınca , yemekten zevk alıp her lokmanın tadını çıkarıp sadece yemeğe odaklanıp yesek yeme aşkı olurdu , muhtemelen genelimiz çoğu zaman neyi ne kadar yedik neremize gittiğini bile fark etmeden yedik kalktık, sıkıldık atıştırdık , strese girdik , olaylara ses çıkaramayıp hıncını yemekten alır gibi tükettik de kilo aldık gülümYada bizde bu yeme aşkı boğaz oldukça döner döner geliriz
baksana 1 haftada patladımYada bizde bu yeme aşkı boğaz oldukça döner döner geliriz
Mercimek eksik galibaMercimek çorbası yapayim dedim. Sogan patates havuc sogan dogradim. Bilin bakalim ne eksik
Valla fiziken hazırım ama tartılar ne söyler bakalım bence güzel zayıfladımAyy harikaaa gözüküyor.
Yarına hazırız o vakit.
Kahve yapıyorum şimdi kac gundur kahve bile icmedim cok sagolbilemedim canım geçmez herhalde.
aynen yaa valla bayılıyorum kar manzaralarına doğa eşsiz güzel
Allahım bana da nasip ettttt çok amin
canımmmmm valla yakında olsan hemen getiririm
öksürük varsa bak hatmi çiçeği çayı çok iyi geliyor.
tadı nasıl oldu?
Psikolog tikanircasina yeme var mi dedi, ohooo olmaz mi dedimkeşke normal yeme aşkı olsa ,acıkınca , yemekten zevk alıp her lokmanın tadını çıkarıp sadece yemeğe odaklanıp yesek yeme aşkı olurdu , muhtemelen genelimiz çoğu zaman neyi ne kadar yedik neremize gittiğini bile fark etmeden yedik kalktık, sıkıldık atıştırdık , strese girdik , olaylara ses çıkaramayıp hıncını yemekten alır gibi tükettik de kilo aldık gülüm
Maalesef bebegi de yeni uyuttum. Uyaninca bakkala gideriz artikMercimek eksik galiba
Bunu bende yapiyorum canim sıkıldıginda yemek yiyorumkeşke normal yeme aşkı olsa ,acıkınca , yemekten zevk alıp her lokmanın tadını çıkarıp sadece yemeğe odaklanıp yesek yeme aşkı olurdu , muhtemelen genelimiz çoğu zaman neyi ne kadar yedik neremize gittiğini bile fark etmeden yedik kalktık, sıkıldık atıştırdık , strese girdik , olaylara ses çıkaramayıp hıncını yemekten alır gibi tükettik de kilo aldık gülüm
kolay gelsinHava guzel annemin temizlik aski geldi
Yardim edeyim gelirim ilerleyen saatlerde:)
kiyamam. her sey ateş pahasınaAkşama balik aldim. Gecen akşam kizla konuşurken ama siz hiç balık almiyosunuz ben seviyorum dedi keşke anlatabilsem ne kadar pahalı olduklarini anlamaz ki yavrum bizi bu hale getirenler utansin
Somon 140 yaziyodu ya altindan sankikiyamam. her sey ateş pahasına
aminnnnnn
yıkamak bir miktar işe yararense damlası ve süpürge harici yapabileceğimiz bisi varmi
Migrosta dün 279 filsndı kilosu norveç somonu.Somon 140 yaziyodu ya altindan sanki
yuhSomon 140 yaziyodu ya altindan sanki