- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
ben deee gülüm ben de ve neden yediğimi bile bile yiyorum yavvfBunu bende yapiyorum canim sıkıldıginda yemek yiyorum
Özellikle ekmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben deee gülüm ben de ve neden yediğimi bile bile yiyorum yavvfBunu bende yapiyorum canim sıkıldıginda yemek yiyorum
Özellikle ekmek
Böyle sahiplennince çok mutlu oluyorum,bir canı kurtarmak kadar güzel bşi varmı acaba.sagolun kızlar
kedicik bulduk eski sahibi bakıp sokağa atmışlar hayvana araba çarpmış ameliyatlı, bizde aldikk
geldiği gibi enseye damla sıktım Parazit için
Yarın da kontrol icin veterinere gostercezz
Ay o kadar minnoş bisey ki alıp içime sokasım varBöyle sahiplennince çok mutlu oluyorum,bir canı kurtarmak kadar güzel bşi varmı acaba.
Eşim evet dese bende sokaktan alacağım,bizxim kedi evimiz var oldupuuz yerde sürekli bakılıyor mamaları filan hep veriliyor.
sen kalkınca canın sıkılmasın demişler sayfa biriktirmişler ( içlerin de ben yokum )Bi uyuyayım dedim 9 sayfa geçirmişsiniz yine car car bu ne çene
Kendi soyledi zaten abla. Duygusal açlığını bastirdigin için dedi. Özellikle ne zamanlar yediğimi sordu. Gece cocuklar uyuyunca dedim. Neden dedi, çünkü yalnizligimi, yorgunluğumu bastiracak kimseden bir destek alamiyorum, o anlık beni mutlu edecek tek şey yemekti.acımızdan yemiyoruz cahill deseydin, duygusal çökmelerden normale açız ondan yiyoruz deseydin
Aa ben de kar sandim.Ah keşke kar olsa Deryacim...damlalar beyaz çıkmış
en iyisini yapmışsınsagolun kızlar
kedicik bulduk eski sahibi bakıp sokağa atmışlar hayvana araba çarpmış ameliyatlı, bizde aldikk
geldiği gibi enseye damla sıktım Parazit için
Yarın da kontrol icin veterinere gostercezz
iyi ki balık sevmiyorum, o nasıl fiyat yavvf seven yemek isteyen kemal sunal ın film de zeytin kavanozunun üzerinden zeytine ekmek banması gibi bir hale gelecek milletMigrosta dün 279 filsndı kilosu norveç somonu.
balıkçı da biraz fırsatçılık yapıyormuş gibi geldi bana amaBalıkçı var sokagimin başında. Levrek 90 çupra 70di. Çupra aldim bende 2 tane 1 kg geldi
o kadar sinirlendim ki eski bakanaen iyisini yapmışsın
ah yavrum evdeki kedicik dışarıdaki tehlikeleri bilir mi?
ev kedisini sokağa atmak onu öldürmek demektir
geçmiş olsun öpücüklerimi gönderiyorum ona
Kesinlikle migros zaten pahalıdır hele balık reyonu acayip fiatları var.iyi ki balık sevmiyorum, o nasıl fiyat yavvf seven yemek isteyen kemal sunal ın film de zeytin kavanozunun üzerinden zeytine ekmek banması gibi bir hale gelecek millet
buna şükür diycez artık en azından bebeği yanın da götürmek zorunda kalmamışsın gülümAnnemle babam ara ara ugruyorlar ama onlarda hastalancak diye korkuyorum. Dun kizi almaya giderken babam geldi bebegi bekledi. Annemde ugradi. Hep kalmalarini bekleyemem
aynen kuzumo kadar sinirlendim ki eski bakana
madem bakamicaksjn neden alıyorsun bari bir yere ver sokağa atmak nedir
allah insanların kalbine merhamet versinaynen kuzum
sokağa atmak resmen cinayettir
bir söz var çok severim "insanları tanıyalı hayvanları daha çok sevdim"
hoş geldin gülümHerkese merhaba umarım gününüz güzel geçiyordur ben okuldan çıktım servisteyim
şu covid yüzünden anne ve babalarımızı doğru düzgün göremiyoruzAnnemle babam ara ara ugruyorlar ama onlarda hastalancak diye korkuyorum. Dun kizi almaya giderken babam geldi bebegi bekledi. Annemde ugradi. Hep kalmalarini bekleyemem
Bu geçen ay benim başıma geldi ben de şehriye attım. Allah affetsin iğrenç olduMercimek eksik galiba
Kolay gelsin canımMaalesef bebegi de yeni uyuttum. Uyaninca bakkala gideriz artik
Ben de gece herkesi uyutup dolapta ne varsa yiyiyodum . Bir gece uykuda migdem ağzıma geldi boğuluyodum. Bir daha yatarken yemedim.Kendi soyledi zaten abla. Duygusal açlığını bastirdigin için dedi. Özellikle ne zamanlar yediğimi sordu. Gece cocuklar uyuyunca dedim. Neden dedi, çünkü yalnizligimi, yorgunluğumu bastiracak kimseden bir destek alamiyorum, o anlık beni mutlu edecek tek şey yemekti.
Şu donemde kg vermeyi başarabildigim icin bir kez daha kendime sariliyorum
Cok sevindim hayirli olsun cnmçok iyiyim mefkuşummmm bacımı sertifikasının resmini az önce attı artık uzman duygusal özgürleştirme tekniği uygulayıcısı , çok istedim o eğitimi alsın diye, ikna konuşmalarımız baya uzunca oldu , kararsızdı, eşi de pek istemiyordu , maddi açıdan da sıkıntıydı, hepsi halloldu bitirdi bu gün şükür
sen nasılsın , bu ara pek görünmüyorsun yada ben de pek uğramayınca denk mi gelmiyoruz :)
bir şeyi gerçekten ama gerçekten istersen bilinçaltı(evren) olması için yollar üretir...........
hayatımnı değişmesine vesile olan bu sözün başkalarında da tekamülünü görmek inancımı arttırıyor ..
mefkuşum seninle benim tekrar kendimize inanma vaktimiz geldi çoktan da geciktiriyoruz sanki
sık sık eve gelmek yerine arkadaşına gider misinhoş geldin gülüm
ooyy yy oyy daha servistesin eve gideceksin yemek iş v.s. amann boş ver eve gitme yakın bir arkadaşını ara sana kahve yapsın önce ona git :)