- 1 Kasım 2018
- 3.327
- 12.342
- 208
Hoşbuldummm ablacımahaaa yeni kan
hoş geldin gülümmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldummm ablacımahaaa yeni kan
hoş geldin gülümmm
kocaman sarıl hem deeeKendi soyledi zaten abla. Duygusal açlığını bastirdigin için dedi. Özellikle ne zamanlar yediğimi sordu. Gece cocuklar uyuyunca dedim. Neden dedi, çünkü yalnizligimi, yorgunluğumu bastiracak kimseden bir destek alamiyorum, o anlık beni mutlu edecek tek şey yemekti.
Şu donemde kg vermeyi başarabildigim icin bir kez daha kendime sariliyorum
Yakinda onlar pişirirken bugusuna ekmek tutariziyi ki balık sevmiyorum, o nasıl fiyat yavvf seven yemek isteyen kemal sunal ın film de zeytin kavanozunun üzerinden zeytine ekmek banması gibi bir hale gelecek millet
İstanbuldayimbalıkçı da biraz fırsatçılık yapıyormuş gibi geldi bana ama
hangi ilde yaşıyorsun kuzum
Kardeslerim var abla oyle kalamazlar.buna şükür diycez artık en azından bebeği yanın da götürmek zorunda kalmamışsın gülüm
yine de keşkeeeee yatılı kalsalar onlar çocuklarla ilgilense sen de ilacı alıp,yatıp dinlensen de bir gece de iyieşsen diye insanın içinden geçiyor işte yaaa
Sana sadece ahhhhhhh demek istiyorum cnm.AŞK SANDIĞIN KADAR DEĞİL, YANDIĞIN KADARDIR Mefkurem
canım bu lafı biraz açabilir miyiz ?
konu aşk olunca küfür edesim geliyor da ondan şeettim
Beni biliyosun. 2017de 90lara katilmistim. Tam 1.5 sene hiç kg vermedim. 100 kg da sabit sayilirdim. 2019da fazla veremedim. Sonra hamilelik dogumla 115i gördüm. Zaten pandemi sureci iki küçük bebek vardi. Bir yerden baslamam lazim deyip deyip yiyordum. Kendime cok ofkeliydim. Kendiimi bu duruma nasil soktum diye sinirlendikce daha cok yiyordum. En sonunda kendimle barismayi denedim. Evet herkes hatalar yapar bende yaptim dedim. Baskalarindan beklediklerimi alamayınca yemeklerden aldim hirsimi. Biraz kendi içimde dönüşüme gittim. Yeri geldigi zaman bende insanlara lafimi soylemeyi ogrendim. Kendimi oyle de sevmeyi ogrendim.Cok sevindim hayirli olsun cnm
Birinin hayallerini gerceklestirdigini gormek cok güzel
Aynen cnm neden böyleyim bilmiyorum ama hiç biseyde hevesim yok buna zayiflamakta dahil burdaki 3-5 kilo fazlasi olupta kilo vermeye çalışan kizlara cok imreniyorum, öyle hissetmedigim için kendimden utaniyorum -ki burda en fazla kilosu olan benim
Tekrar biseyleri amaç edinmek, hayata sarilmak için ne yapmaliyim
İnşallah sanada nasip olurbilemedim canım geçmez herhalde.
aynen yaa valla bayılıyorum kar manzaralarına doğa eşsiz güzel
Allahım bana da nasip ettttt çok amin
canımmmmm valla yakında olsan hemen getiririm
öksürük varsa bak hatmi çiçeği çayı çok iyi geliyor.
tadı nasıl oldu?
ben 1 aydır kilo bildirimi bile yapmıyorum , aynen senin gibi hissediyorum küçük çocuklu çalışan genç , yaşı kıdemli hepsi çabalıyor zayıflıyor da maşallah ben de zayıflama ile ilgili hiiç istek yok , bir yanım istiyor , bir yanım kilonun önemsiz olduğunu görüntüye , bedene çok düşmenin manevi tarafımı bastırdığını düşünüyorCok sevindim hayirli olsun cnm
Aynen cnm neden böyleyim bilmiyorum ama hiç biseyde hevesim yok buna zayiflamakta dahil burdaki 3-5 kilo fazlasi olupta kilo vermeye çalışan kizlara cok imreniyorum, öyle hissetmedigim için kendimden utaniyorum -ki burda en fazla kilosu olan benim
Sana sadece ahhhhhhh demek istiyorum cnm.
Evlendigimizde o kadar aşıktım ki, yanimdayken bile ozlerdim. Disarda o birine bakacak diye degil, baskasi ona bakacak diye içim içimi yerdi. Yaşım küçük oldugu için vizenin cikmasi icin bizim bir sene nikah oldu, diger sene düğün. O 1 senede onu düşünmediğim 1 sn olmamistir.
Bu şiir ve ezgisi tüylerimi diken diken yapiyor
evden neredeyse hiç çıkmıyorum , çıksam da dönüşte gidecek arkadaşım yok , olsa da şu sıralar virüs yüzünden gitmemsık sık eve gelmek yerine arkadaşına gider misin
canım ben de yaklaşık 1 yıldır böyleydim. ama bak burası çok hareketli. bir anda dahil oldum yavaştan da olsa ilerliyorum. gel cuma günü masterfite katıl. katılınca birşeyler yapıyorsun. sohbet muhabbet gidiyor valla.Cok sevindim hayirli olsun cnm
ahh ahhh işte o yüzden annelerin hakkı ödenmez diyorlar ya gülüm, anneliğin cefasını çektiğin gibi , çocukların büyüdüğün de sefasını da sürersin inşallah gülümKardeslerim var abla oyle kalamazlar.
Bugun kizi okula ben götürdüm geldim bebekle
Bize takıl ablaCok sevindim hayirli olsun cnm
Sadece kendin ol...Cok sevindim hayirli olsun cnm
Evlendigimizde o kadar aşıktım ki, yanimdayken bile ozlerdim. Disarda o birine bakacak diye degil, baskasi ona bakacak diye içim içimi yerdi. Yaşım küçük oldugu için vizenin cikmasi icin bizim bir sene nikah oldu, diger sene düğün. O 1 senede onu düşünmediğim 1 sn olmamistir.