- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
herkes çıtır olsa da bu sayfalar çorak topraklar da esen rüzgar da savrulan maki gibi kurusa da oluurrrrrrAynen çıtır olan terki diyar oluyor.
nasıl olsa başka muhabbet sayfası açarız ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes çıtır olsa da bu sayfalar çorak topraklar da esen rüzgar da savrulan maki gibi kurusa da oluurrrrrrAynen çıtır olan terki diyar oluyor.
Yemen Kahvecisi var ya kız
Tamam canım, aklımda olsunAhh ah tek meslek olsa üzerine çiraklarim da var
Eski Sanayideyim tatlım. Motor arıza falan yaparsa tanıdıklarım var gösteririz. Yağ değişimi falan sıkıntı etme
herkes çıtır olsa da bu sayfalar çorak topraklar da esen rüzgar da savrulan maki gibi kurusa da oluurrrrrr
Yada bizde bu yeme aşkı boğaz oldukça döner döner gelirizherkes çıtır olsa da bu sayfalar çorak topraklar da esen rüzgar da savrulan maki gibi kurusa da oluurrrrrr
Her türlü hazırım.Yarın büyük gün kara şövalyem nasılsın sinirler nasıl ? kahve sinir yapmasın
anacım bebeler de küçük ki yat terle dinlen çabuk iyileş diyeyim senin yatmaya fırsatın da olmaz ki , inşallah çabuk iyileşirsin gülümCocuklar iyi abla ben kötüyüm hâla
Wuuuuuuuuuuuuuu iddialı şövalye kanatlarımın arasında kaybolma dikkat etHer türlü hazırım.
Sen kanatlarını bu gece doya doya sev
Hosbuldummmmm canimin içimutlu günlerrrrr mefkuşum hoş geldiiinnnnn
Üst geçit var ya .. Özdilek' in alt tarafındaNerde gııı
Hangi ÖzdilekÜst geçit var ya .. Özdilek' in alt tarafında
kediler için de pire tozu yok mu şu pudra gibi olan şeylerden bundan çeyrek asırdan az daha fazlası köpek beslerken kullanmıştık bir iki kereYarın veteriner yolu gözüküyor
ense damlasi yaptık bide dış Parazit olsun bakalım
Ooo bir de boyaci bulduk mu tamam bu işMotor bozulursa da bana yollayin.
Maalesef abla cumartesiden beri cocuklarin odasinda yere yorgan attim orda yatiyorumanacım bebeler de küçük ki yat terle dinlen çabuk iyileş diyeyim senin yatmaya fırsatın da olmaz ki , inşallah çabuk iyileşirsin gülüm
Aynı sey canim zatenYarın veteriner yolu gözüküyor
ense damlasi yaptık bide dış Parazit olsun bakalım
Ben de o kadın gibiyim ama çıtır hissedemiyorum Lahana gibi ustler montlar nasıl çıtır hissettirecek Yaz gelsinnn48 veya 50 olunca öyle hissedicem sanırım. bugün Müge anliya baktım kadın 1.65 boyunda 53 kilo ,ben bu Boyla çıtır hissedemiyorum