- 15 Kasım 2020
- 12.927
- 70.798
- 548
Sürpriz şimdi de yapıyorum ablacımBeyine de biraz bana zaman ver kilomu veriyim sana ne suprizler yapicam
Sporuda evde ne yapabilirsen zamanla rayına oturacaktır balim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürpriz şimdi de yapıyorum ablacımBeyine de biraz bana zaman ver kilomu veriyim sana ne suprizler yapicam
Sporuda evde ne yapabilirsen zamanla rayına oturacaktır balim
Karnım aç değildi yemek istemedimAz olmuş canım akşam da bişeyler yeseydin keşke afiyet olsun
Afiyet olsun canım Çok olmuş ama olsun sen mavisin zaten
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım![]()
Yemezler canisi yemezler boşuna o narin parmaklarını yormaDolapta seni bekliyor canımohh misss yanına soğan olacak turşu birde
![]()
Bende ekmeği çok severim diyetten önce baya yerdim ne kadar yediğimi demiyim nazar değmesingece bile yerdim şimdi arada yerim az bişey
Iyi geceler canimIyi geceler kizlar![]()
Sen iyi geceler deyince, benim gözlerim neden kapanıyorIyi geceler kizlar![]()
Aynen canım ama yemedigimden beri çok kilo almıyorum yeni doğum yaptığımda gece yarıları ekmektir abur cubur 00 de kalkıp tatlı yapardım hey gidi günler heyDeğmesin tabi, ekmek en büyük nimet
![]()
Haftasonu yoğunluktan fırsat olmuyor olabilir spor yapmaya ama haftaici cogalticak benim mavişlerim inanıyorum benMasterFit Yarışmacıları ve Tüm Takım Spor Listesi aşağıdadır. Spor yapan herkesi tebrik ederim.![]()
25 Eylül Günümüzü Aydınlatan Yıldızlar Harikasınız.![]()
![]()
Fitt_anne
Nehir6161
@zeyneppk
Cordelia
Kırmızı Takım 65.226 Adım.Mavi Takım 55.013 Adım
Not: Yanlışlık varsa lütfen bildirin.
MasterFit 2. Etap Spor Yarışması Sıralama Üye Adı Takım 25 Eylül Cumartesi spor puanı 25 Eylül Cumartesi Adım puanı 1@sandriyon kırmızı 2@Elisa83 Kırmızı 500 5.008 3@Tutku44 Kırmızı 971 9.710 4askrhpozitif
Kırmızı 1.046 10.460 5@Brzhuzur Kırmızı 6@madamhd Kırmızı 1.015 10.158 7Cordelia
kırmızı 1.500 15.000 8@zeyneppk Kırmızı Kaptan 1.517 15.000 9North River
Mavi 796 7.961 10Nehir6161
mavi 1.501 15.000 11@Ytmz Mavi 12fantastikaaa
mavi 150 0 13bluegreeneyes
Mavi 542 5.427 15Amine Busra
Mavi 642 6.427 16Gurbettt42
Mavi 519 5.198 17Fitt_anne
Mavi Kaptan 1.506 15.000 18@Kmsl Hnd Yarışmıyor 19@Elhan Yarışmıyor 1.399 13.994 20@Fatma_4224 Yarışmıyor 250 0
O zaman kolay veriyorsundurAynen canım ama yemedigimden beri çok kilo almıyorum yeni doğum yaptığımda gece yarıları ekmektir abur cubur 00 de kalkıp tatlı yapardım hey gidi günler hey![]()
Sen karışmazsin da başka biri karışır ablacımHaftasonu yoğunluktan fırsat olmuyor olabilir spor yapmaya ama haftaici cogalticak benim mavişlerim inanıyorum ben
North River
Nehir6161
fantastikaaa
Gurbettt42
@Ytmz
Umutumut82
Amine Busra
bluegreeneyes
maviş güzeller evde TV izlerken günlükte vakit geçirirken hatta salata yapıp çorba karistirirken bile adım atabilirsinizbirazcık daha gayret 4 gün sadece istiyorum sizden söz veriyorum cuma spor yapmanıza karismiycam
![]()
Teşekkürler.Az olmuş canım akşam da bişeyler yeseydin keşke afiyet olsun
Afiyet olsun canım Çok olmuş ama olsun sen mavisin zaten![]()
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım![]()
Almak kolayda vermekO zaman kolay veriyorsundurAlmak da kolay vermek de
![]()
Nerden buldun bu nicki acabaKiz benim ismimi nasil yazdin oylesabah 8den beri ayaktayim, şuan parktayiz. Hic musait olamadim. Sorun yok bende. Aynen devam
İyi geceler canımIyi geceler kizlar yarin bildirimleri unutmayalim![]()
Ay cnm nasıl sevindim anlatamamGunaydin mavis kaptan bende acim![]()
Ben öyle durumlarda hasta bezi kullanıyorum orkidin hasta bezleri varÖzellikle 2. Gün asiri oluyorm. Eger calisiyorsam 3-4 takim forma götürüyorm. Degistirmem gerekir uzerime gecer falan diye.
Kız ona omur mu dayanır öyle yapacağına haftanın yarisi ye yarisi diyetSağolsun iyi motive etmiş senidün görümcemin kızı iyi zayiflamissin bileydim elbiselerimi sana getirirdim dedi(evlendi kilo aldı cokda güzel giyinir ) dedim aman sen bana ne bakıyon bidaha geldiğinde bı bakmışsın verdiğimi almışim
Kabullendim yemek yemeyi de seviyorum zayıf olmayida senenin yarısi yiyebilirim yarısında da diyet yaparım hiç sıkıntı değil ysni