- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Cok romantik bi dönemden geciyorsunuz. Fış fış koca, atom bombasi hatuna karsi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok romantik bi dönemden geciyorsunuz. Fış fış koca, atom bombasi hatuna karsi![]()
Kiz gece gece yavaş gelGerçekten ya alacaksan kiloyu hakkını veticeksen şöyle çay eşliğinde ekler minnak pastaciklarla sabah sıcacık simit yanında üçgen peynir domatesle veya kızarmış ekmeklere sürülen çikolata recellerle veya akşam yemeginde bol tereygli sarımsak yoğurtlu güzel bir mantıylaay kendim geçmişim neredeyiz biz
![]()
Ayaklarına sağlık canım9bin geçtim ama 10a tamamlayamadim. Cok kalcam belim ağrıdı artik :/
Itmi20 yıl önce it gibi gezerdim oralarda![]()
Afiyet olsun canımKahvaltı 12.oo
2 haşlanmış yumurta
Salata(dereotu maydanoz roka kırmızı biberli) domates salatalık
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Ara 2 tane erik
Akşam 18.3o
1 tane tavuk pirzola 3 tane köfte
Salata 1 bardak ayran
3lt suya tamsmlarim Dukan birasi
@zipzip
E Elif_Eylul
@Cordeliaa
Günlüğünde üstüne yaptik gidemesin diyehala gidem gidem kalk gidem
napsak kk mi üstüne yapsak ki kazenle konuşup
E Elif_Eylul
O filize sorduysan cevabı gelene kadar bekliceksin demektir
Domatesler bile düşünmesine engel olamiyorduuu
Sorun yok canım hm senin kuzu büyükmüş maşallah benimkiler küçük sıkılıyorlarBen bu klavyeye ne diyeyimben yürütüyorum diye değiştirmiş yürümüyorum olacaktı. En küçüğüm 7 yaşında
ben çocuklulara bu konuda destek veriyorum zor oluyor tabi . Ben genel olarak yazmıştım. Yani her zaman dışarı çıkıp yürümüyorum diye. Senlik bir durum değil. Allah kolaylık versin . Emoji falan olmayınca biraz sert yazmışım gibi oldu. Kusura bakma
![]()
Bizim kızlar görmese bariKiz gece gece yavaş gelkirmizi takimin diyetini bozdurma
![]()
Geçmiyor be kardeş intihar girişiminde bulunucam sıkıldımCumaya kadar atalım adimimiza cuma günü paso yatışsurda 4 gün kaldı sayılı gün çabuk gecek mahkum kardeş
![]()
Kaç adım oldunGeçmiyor be kardeş intihar girişiminde bulunucam sıkıldım![]()
Kız bunlar olsa içim yanmaz, utanmasam ekmeği ekmekle dürüm yapacağımGerçekten ya alacaksan kiloyu hakkını veticeksen şöyle çay eşliğinde ekler minnak pastaciklarla sabah sıcacık simit yanında üçgen peynir domatesle veya kızarmış ekmeklere sürülen çikolata recellerle veya akşam yemeginde bol tereygli sarımsak yoğurtlu güzel bir mantıylaay kendim geçmişim neredeyiz biz
![]()
Oo horon tepsem beni binadan atarlarKuzum kulaklıkları takıp mezdeke oyna horon tep. Dün horon tepindim durdum . Bakayım bugğn ne tepinecem . Saha 5000 deyim yorgunluk çayı içiyorum birazdan başlayacağım inşaAllah
Heee fino değil yani, bildiğin sokak itiItmi
Afiyet olsun canım
O filize sorduysan cevabı gelene kadar bekliceksin demektir![]()
Benim küçük 2,5 yaşında daha yeni yeni uyku düzeni oluştu da bende sabahları spor yapmays başladımSorun yok canım hm senin kuzu büyükmüş maşallah benimkiler küçük sıkılıyorlar
Demiyim bereketi kaçmasın kaptanımKaç adım oldun
Demrkki ekmeği kesince kilo veren grup sizsiniz memnun oldumKız bunlar olsa içim yanmaz, utanmasam ekmeği ekmekle dürüm yapacağım![]()
Maşallah maşallah kıçını kaşıDemiyim bereketi kaçmasın kaptanım10 bine adımlar kaldı
![]()
Gerçekten ya alacaksan kiloyu hakkını veticeksen şöyle çay eşliğinde ekler minnak pastaciklarla sabah sıcacık simit yanında üçgen peynir domatesle veya kızarmış ekmeklere sürülen çikolata recellerle veya akşam yemeginde bol tereygli sarımsak yoğurtlu güzel bir mantıylaay kendim geçmişim neredeyiz biz
![]()