- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Evvettt, o yüzden kolay veriyorumDemrkki ekmeği kesince kilo veren grup sizsiniz memnun oldum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evvettt, o yüzden kolay veriyorumDemrkki ekmeği kesince kilo veren grup sizsiniz memnun oldum![]()
Bi 10 gün falan leslie yaptım o zaman oğlum daha küçüktü şimdi emekliyor çok yoruyor spora gerek kalmıyorBenim küçük 2,5 yaşında daha yeni yeni uyku düzeni oluştu da bende sabahları spor yapmays başladım
Bende okul gidislerinde yuruyemezsem küçük uyudugunda leslie yapmaya caliscam. Yada uyanikken de izin verirse yaparim. Eliptik yapamiyorum çok ses yapiyo yaBenim küçük 2,5 yaşında daha yeni yeni uyku düzeni oluştu da bende sabahları spor yapmays başladım
Benim kadar ekmek seven biri dahaEvvettt, o yüzden kolay veriyorum![]()
Afiyet olsun canim ❤26 Eylül menüsü
Sabah 9.00
Az patatesli yumurta
Domates salata
Çay
1 dlm peynir
1 dlm kaşar
1 dlm salam
Tere yapraklari
15.00
Tarhana çorbası
Yoğurt
18.45
Patlican musakka 1 tabak
2 dlm ekmek
Suyum az oldu gibi bilemiyorum ne kadar
Ara da nescafe var
Yaa biz ananemle, yemeğin üzerine, bastırın diye ekmek yerdikBenim kadar ekmek seven biri daha![]()
Az olmuş canım akşam da bişeyler yeseydin keşke afiyet olsunMerhaba kızlar kusura bakmayın görümcem bizde o yuzden pek müsait değilim bugun.
Bugun menum sabah 10.30
Menemen 1 yumurtadan yapılmış
14.30
2 yemek k. patates salatası
2 yemek k. Kısır
1 yemek k. Domates sosu
2.5 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Eki Görüntüle 2922622
Afiyet olsun canım Çok olmuş ama olsun sen mavisin zaten26 Eylül menü
13.30 yarım haşlanmış yumurta
1 kırmızı elma
18.00 4 kepçe nohut çok oldu1 kepçe bulgur pilavı az yağlı az tuzlu
Su 2 lt olur geceye kadar
Spor yok
Adım gece atarım @Cordeliaa
Fitt_anne
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımMenümü yazayım adımı sonra eklerim
Menü
Sabah
4 sivri biber
3 siyah zeytin
2 dilim salam
1 Sk menemen
3 ince dilim sucuk
1 kk Ezine peyniri
Yarım çubuk örgü peynir
¼ çubuk tel peynir
1 lokma simit (küçük parmağım kalınlığında)
1 çk kaymak
1 çk çilek reçeli
Akşam(19:30)
5 yk ıspanak yemeği
4 YK ev yapımı yoğurt
3-4 parça köy domatesi
Su: 1 lt Dukan birasi,1 kupa detoks çayı,1 kupa slimplus çay, 1lt su
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
zeyneppk
Afiyet olsun canım26 Eylül menü
Menü
Sabah 09.00
2 kaşık menemen
1 dilim ekmek
1 kk peynir
10 zeytin
Öğle 14.00
1 kase tarhana çorbası
1 tavuk baget
1 salkım üzüm
Akşam 19.00
2 kase yoğurt yulaf
1 elma
Ara 2 kare çikolata ve kahve
Zipzip- E Elif_Eylul
zeyneppk kaptanlarım.
Spor şimdi yapacağım.
Teşekkür ederim kaptanimAfiyet olsun canim ❤
Teşekkürler canım iyi niyetin içinAfiyet olsun canım Çok olmuş ama olsun sen mavisin zaten![]()
Afiyet olsun canım26 Eylül menüsü
Sabah 9.00
Az patatesli yumurta
Domates salata
Çay
1 dlm peynir
1 dlm kaşar
1 dlm salam
Tere yapraklari
15.00
Tarhana çorbası
Yoğurt
18.45
Patlican musakka 1 tabak
2 dlm ekmek
Suyum az oldu gibi bilemiyorum ne kadar
Ara da nescafe var
Bende ekmeği çok severim diyetten önce baya yerdim ne kadar yediğimi demiyim nazar değmesinYaa biz ananemle, yemeğin üzerine, bastırın diye ekmek yerdik![]()
İnşallah çıkarsın canımBu sabah +900gr gösteriyordu tartı bugün bağırsaklarimi çalistırabilecek herseyi yedim. Biraz öncede toz ilaç ictim. Yarın sabaha da çıkamazsam itfaiyeyi çağıricam. Hortumu ağzima dayasınlar bassınlar suyu![]()
Yemezsen de emziriyorsun gogusun şişer maşallahZaten kac gündür kabizım birde mayali hamuru yersem çatlarım herhalde![]()
Beyine de biraz bana zaman ver kilomu veriyim sana ne suprizler yapicamBende açııııımmm ne beyi abla ya bey hep dariliyor benle yemek yemiyorsun diyeidare et dedim yemeye dikkat ediyorum da spor yapamıyorum yoruluyorum
![]()
Çarşamba gün son değil miydi yaCumaya kadar atalım adimimiza cuma günü paso yatışsurda 4 gün kaldı sayılı gün çabuk gecek mahkum kardeş
![]()
Ah mira ah
Bende sendeyim merak etmeBende ekmeği çok severim diyetten önce baya yerdim ne kadar yediğimi demiyim nazar değmesingece bile yerdim şimdi arada yerim az bişey
Annemde yedim. Normalde evde firinda kizartiyorum, susuz yemeye calistimAfiyet olsun canım
Musakka kızartma olmasi gerekiyor![]()
Dolapta seni bekliyor canımOy anam oy bende, tamam basma damarıma kız yeter![]()