- 31 Temmuz 2020
- 20.359
- 60.234
- 548
canım çok zorlamamaya çalış birkaç günsaol tatlım. biberli jel kalmamış ama fastjel sürdük. üzerine sıcak havlugerçi hala ağrı var
canım ekmek hakkını kaçamağa kullanabilirsin ana öğünlerde haffi y,yipBen fena cozuttum kızlar ssabah ve akşam iki öğün yiyorum ogunlerim öyle abartılı geçmiyor lakin akşam çay yani tarzı şeyleri fazla abarttım
cnm neden beğenmedin glutensiz pankek tadını :) yeni bi un muMerhabaa..
10.30 2 dilim sucuklu yumurta 1 glutensiz pankek(hiç beğenmedim tadını)3 zeytin 1 dilim peynir bol yeşillik
15.00 1 nescafe 1 hurma 5 badem
18.30 6 yk ıspanak 2 yk yoğurt 2 yk patates püresi
@Zipzip-Kahve __Kokusu
2 litreye yakın su
Kaptanım rakibim çok dişli
Tatlım benimösssledimmm
Benimki de öyle devlerle yarışıyoruz... Allah sonumuzu hayır eylesinKaptanım rakibim çok dişlieğer geçersem bu gerçek bir zafer olur
Dur gaza getirme yatacaamTatlım benim
Pastel ve kahvelimle didismemden illallah edersiniz diye eccük sustuydum
Kaptanım rakibim çok dişlieğer geçersem bu gerçek bir zafer olur
Teşekkür ederim canım ❤Afiyet olsun canım menun çok güzel
Hindistan cevizi unu ile yapmaya çalıştım olmadı. Kıvamı tadı tutmadı hiçcanım çok zorlamamaya çalış birkaç günmasaj da yapabilir annen
canım ekmek hakkını kaçamağa kullanabilirsin ana öğünlerde haffi y,yip
cnm neden beğenmedin glutensiz pankek tadını :) yeni bi un mu
Hahaaaaaaa koptum bu yoruma
Kız ağzımdaki dişler hep çakma ...
Ammaaaa geçicem seniiiii
İşte bunun üzerine bir zafer içeceği içerimDur gaza getirme yatacaam9000 adımı da geçtim elim kolum kalkmıyo
Afiyet bal şeker yağ olsun inşallahİşte bunun üzerine bir zafer içeceği içerim
Gelsin hibiskuslu bol limonlu bitki cayim ehü ehü
Verdiğim gram yağların çoğu bu gülmelerden gidecek benim deHahaaaaaaa koptum bu yoruma
Verdiğim gram yağların çoğu bu gülmelerden gidecek benim de
Beraber olsun anacimAfiyet bal şeker yağ olsun inşallah
İnşallah çıkmaz canım eşten eşe geçmiyor aynı evde kötü düşünmemeye çalış...İyi aksamlar kizlar,iki gundur gelemedim rahatsizdim,bugunde bakicimizin testi pozitif ciktibizde suruntu verdik bakalim sonuc ne cikacak gecen sene de aralik ayinda gecirmistik,niyeyse ben de tramva olarak kaldi,cok agir gecirmedigim halde pozitif xikarsa diye korkuyorum
Hmmmm başka bir etkinlik bulayım kendimeBir hafta yasakliyorum sana gülmeyi
masaj yapıp jel sürdük. az önce ocakta yeniden havluyu ısıtıp koydum. bu sefer iyi geldicanım çok zorlamamaya çalış birkaç günmasaj da yapabilir annen
canım ekmek hakkını kaçamağa kullanabilirsin ana öğünlerde haffi y,yip
cnm neden beğenmedin glutensiz pankek tadını :) yeni bi un mu
ooo kraliçe dönüyorrrKestane kalabilir... Çekirdek tatlı çay gereksiz. Bırakırsın. @Mefkurem yarın diyete başlamaya çalışacağım. Sen ne diyorsun? Ne zaman başlayalım?
canım afiyet olsundün gece kabızlık için kür hazırladım. kayısı+ketentohumu+zeytinyağı+su püre yapıp kavanoza koydum.
19 Aralık 2021
sabah yok
saat 12.30
1 yk kür
öğlen 13.00
sucuklu peynirli sebzeli omlet
domates salatalık
1 tk kuşburnu marmelatı
1 ceviz
1,5 dilim tbe
ara
kahve
oolong çayı
akşam 19.10
5 adet mercan balığı
avakadolu radikalı salata
1 çk tahin pekmez+ 1 lokma tbe
az sonra oolong çayına devam ederim.
yatana kadar 1,5 den fazla suKahve __Kokusu @Zipzip-
Yaa bugun asi oldum biraz kolumda agri var ,onun disinda boğazlarimda agriyor cok zorlamak istemiyorum yavas yavas tamamlarim
oyy cnm kansızlığın var mı? bende var ben de çok üşürümhava soğuk yaa kar soğuğu var resmen. bacaklarım üşüyoroolonga devam edeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?