inşallah negatif çıkar canım. üzüldüm. çok geçmiş olsun.İyi aksamlar kizlar,iki gundur gelemedim rahatsizdim,bugunde bakicimizin testi pozitif ciktibizde suruntu verdik bakalim sonuc ne cikacak gecen sene de aralik ayinda gecirmistik,niyeyse ben de tramva olarak kaldi,cok agir gecirmedigim halde pozitif xikarsa diye korkuyorum
Yag yakmayan kilo aldıran olsun .Hmmmm başka bir etkinlik bulayım kendime
O neydi la....60' lık ittifak mı kurdukızlar çoğumuzda zaten kilodan dolayı gizli insülin direnci var. açlık insülin 5 in üzerinde oldu mu tatlı isteği oluyor. bu bir gerçek.
ama regl dönemi, pasif stres, ani olumsuzluklar vs bizi tatlı ve hamur işine yöneltiyor istemsiz. ben de çok yaşadım. ama şu an diyet dönemindeyiz ve bunu kontrol altında tutmak zorundayız. benim geçen haftalardaki cumalarımda da bolca eti canga vardı
baktım benim cumalar süper cumaya dönüyor. dur dedimdaha masum, glisemik indeksi düşük tatlı seçeneklerini hazır etmek en mantıklısı dedim.
evde kuru incir, kayısı, hurma vs var. çiğ kuruyemiş de. kakao da var. bunlardan en basiti meyve topları hazırlıyorum. kakaoya ya da hindistancevizine buluyorum. dolapta hazır bekliyorlar. bunlar yok mu? o da sorun değil. glisemik indeksi düşük meyvelerden yiyin. mesela elma, ayva. üzerlerine tarçın ekleyin. veya yanında azcık süt için. veya yoğurdun içine doğrayın. mis gibi ara öğün.
sağlıklı seçeneklerle o kadar güzel tatlı seçenekleri var ki
çiğ fıstık, fındıkla şekersiz ezme hazırlayıp kavanoza koyuyorum. elimin altında oluyor. hazır da satılıyor. elmanın, muzun, ayvanın, armutun üzerine 1 tk sürün yiyin. kakao da ekleyin.
hurmanın arasına sürün. kakaoya bulayın. tam çikolata oluyor.
yulaf lapası hazırlayıp üzerine 1 porsiyon meyve koyun. 1 tk fıstık ezmesi şekersizinden. mis gibi
bunları hatırlatma için yazdım. yoksa tatlı isteği hepimizde oluyor. mesela kaç gündür aklım un helvasındaama yapmıyorum
İnsallah canim ama gogus ve bogaz agrim var sanirim pozitifİnşallah çıkmaz canım eşten eşe geçmiyor aynı evde kötü düşünmemeye çalış...
Sagol caniminşallah negatif çıkar canım. üzüldüm. çok geçmiş olsun.
Afiyet olsun canimBugunku menum 11.00
Pizza (bildiginiz pizzalardan degil kismen saglikli tarifi asagi yazacagim)
Cay,yesillik
Ara kahve hurma
Aksam 18.30
Bir kase mercimek corbasi
Bir tabak ispanak yemegi
Yogurt
2.5 litre su
Eki Görüntüle 2972650
Zipzip-
Pizzayi soyle yapiyorum iki dilim tb ekmegini ufaliyorum icine iki kasik sut iki yumurta koyup yoguruyorum,uzerine de zeytin peynir koyup pisiriyorum pizza olmus oluyor.
Psikolojik olabilir parasotomol tarzı ilaç varmı evdeİnsallah canim ama gogus ve bogaz agrim var sanirim pozitif
iyi geceler kaptanımIyi geceler kizlar
hadi canım yapabilirsinCok haklisin canim. Yarindan itibaren cok guzel menulerle ve sporlarla gelcem. Bugun niye boyle oldum anlamadim tabiri caizse kusana kadar yedimCook uzun suredir boyle yapmamistim. Evde durmak hiic iyi gelmiyir bana. Neyse yarin yeni bir gun ve cumaya o eksiyi gormek ickn elimden geleni yapacagim
İyi geceler canımİyi geceler kızlar. Öpüyorum sizi.
Allasen bu simdi mi söylenir.Yag yakmayan kilo aldıran olsun .
otur mesala bütün gün tatil ver kendine canımye iç yat bendensin
Kizimi emziriyorum canim sadece parol icebilirim.Psikolojik olabilir parasotomol tarzı ilaç varmı evde
İnşallah teğet geçmiştir. Olmazsınız inşallah canım. Negatif gelecek bak sonuç hatta gelmeyecek ..çünkü negatif için aramiyorlar.İyi aksamlar kizlar,iki gundur gelemedim rahatsizdim,bugunde bakicimizin testi pozitif ciktibizde suruntu verdik bakalim sonuc ne cikacak gecen sene de aralik ayinda gecirmistik,niyeyse ben de tramva olarak kaldi,cok agir gecirmedigim halde pozitif xikarsa diye korkuyorum
Hic bir şey için geç değil canımAllasen bu simdi mi söylenir.
Deli tavuk gibi beni gezdirip durdunuz iki gündür.
Al bir tane kötü hissedersen.. ben onu ilaç yerine koymazdim doğumda dayadilar iyi geldi tuaf şekildeKizimi emziriyorum canim sadece parol icebilirim.
Başın sağolsun canımHepinize teşekkür ederim canlarım. Yola çıktık 3 gün şehir dışında olacağım. Hepinizi öpüyorum
bir ara vardı. şimdi yok canım çok şükür. tahin pekmez iyi. demir içeren diğer besinlere bak. onlardan tüket. gerçi en önemlisi kırmızı etmişooo kraliçe dönüyorrr
canım afiyet olsun
vitaminlerini de al yine kaptancım geçmiş olsun tekrar
oyy cnm kansızlığın var mı? bende var ben de çok üşürümtahin pekmez iyi geliyor ama üşeniyorum onu da kırmızı eti de yemeye
sana özel yazdım zatiO neydi la....60' lık ittifak mı kurdupastelfit ' le... masum tatlıların arkasında bir bit yeniği olmasın...gözümün önünde künefeler, baklavalar , havuç dilimleri resmi geçit yapıyor oh my god
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?