- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.995
- 548
Afiyet olsun canım menun çok güzelMerhabaa..
10.30 2 dilim sucuklu yumurta 1 glutensiz pankek(hiç beğenmedim tadını)3 zeytin 1 dilim peynir bol yeşillik
15.00 1 nescafe 1 hurma 5 badem
18.30 6 yk ıspanak 2 yk yoğurt 2 yk patates püresi
@Zipzip-Kahve __Kokusu
2 litreye yakın su
Benim büyük 9 yaşında küçük de 9 aylık. Uzun ara verip tekrar baştan almak da çok yorucuŞükürler olsun buyuduler ama nasıl buyuyorlar gel de bana sor
Üzgünüm canim sana yat uyu desem diğer arkadaşlara haksizlkk olur. Kendin için faydali olacagini düşünüp dürümü yaktığını düşün mesela :)Kalkıyım bari
Keşke bekleseymisin gerçektenBen gecen sene bu zamanlar baget yüzüğü aldim, mayis ayinda da alyans aldim. Oncekiler çalınmıştı. Ama pişmanım keske zayıflamayı bekleseydim...
Seninde baya zaman olmuş arada. Ama biraz rahatlik dönemi de yaşamissin en azindan. Ben büyük 2 yasindayken hamile oldugumu ogrendim. Baya zorlayiciydi yani..Benim büyük 9 yaşında küçük de 9 aylık. Uzun ara verip tekrar baştan almak da çok yorucuama çok tatlı...
Şimdiye kalsa hiç alamayabilirdim ama fiyatlardan daKeşke bekleseymisin gerçekten
Daraltmis oluyorsun işte canım boslugu ip sararar dolduruyorsunO asıl oluyor canım düşmüyor mu öyle
össsledimmmYok kuzum...klimamiz bozuldu.. elektrikli sobanın dibindeyim kedi gibi
Ösledin mi beni
Parmagima dolayıp yüzüğü mü takayimDaraltmis oluyorsun işte canım boslugu ip sararar dolduruyorsun
Benim kizlarda o ayarlardaBenim 4.5 yaş ve 22 aylik iki kizim var canim. Bebe dedigim dana oldu artik
Dur göstereyimParmagima dolayıp yüzüğü mü takayim
Afiyet olsun canımdün gece kabızlık için kür hazırladım. kayısı+ketentohumu+zeytinyağı+su püre yapıp kavanoza koydum.
19 Aralık 2021
sabah yok
saat 12.30
1 yk kür
öğlen 13.00
sucuklu peynirli sebzeli omlet
domates salatalık
1 tk kuşburnu marmelatı
1 ceviz
1,5 dilim tbe
ara
kahve
oolong çayı
akşam 19.10
5 adet mercan balığı
avakadolu radikalı salata
1 çk tahin pekmez+ 1 lokma tbe
az sonra oolong çayına devam ederim.
yatana kadar 1,5 den fazla suKahve __Kokusu @Zipzip-
Senin bendende azmış 6 ayBenim kizlarda o ayarlarda4.5 biri 2.5 biri
Valla o kadar yorgunumki uykusuzumda kafam basmıyor canim kusura bakmaDur göstereyim
Rabbim kalanlara sabirlar versin basın sağolsun canmHepinize teşekkür ederim canlarım. Yola çıktık 3 gün şehir dışında olacağım. Hepinizi öpüyorum
33yasindayim benSenin bendende azmış 6 aysenin yaş kaç
Tamam canım yapayım saolDaraltmis oluyorsun işte canım boslugu ip sararar dolduruyorsun
Nasil gösterecek ben asıl onu merak ediyorumValla o kadar yorgunumki uykusuzumda kafam basmıyor canim kusura bakma
Evet canım son 3 yıldır baya kanka gibi olmuştukSeninde baya zaman olmuş arada. Ama biraz rahatlik dönemi de yaşamissin en azindan. Ben büyük 2 yasindayken hamile oldugumu ogrendim. Baya zorlayiciydi yani..
Bende 3233yasindayim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?