- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Bekunis ağzıma tükürdü benimCanım en kotu duphalac , bekunis onlar var onları deneyebilirsin yada İngiliz tuzu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekunis ağzıma tükürdü benimCanım en kotu duphalac , bekunis onlar var onları deneyebilirsin yada İngiliz tuzu![]()
Yok kız daha bu ayın 22 sinde regl oldum 9 gün falan sürüyorSenin regl kac gün sürüyor yaa. Seni tanidim taniyali regl sin![]()
Benimkiler daha küçük bilmiyorlarda öylede şeyler yapmıyorlar sadece ağzımı yokluyor kerataCocuklarim bile yapamiyor benim. O kdr takigim o konuya ben![]()
Daha 22 si mi... 9 gün mü... Aman yarabbim benimki 3 gün sürüyor 4. Gün bitiyor onda bile bunaliyorm.Yok kız daha bu ayın 22 sinde regl oldum 9 gün falan sürüyor![]()
Probiyotik alsan eczaneden kv doktor yazmis iyi geldi
Cumaya kadar bı çözum bul bacım yoksa perşembe gelip lavman yapıcam sana![]()
Eskiden perşembe akşamları hırstan yaptığım olurduBekunis ağzıma tükürdü benim, Rabbım muhtaç etmesin bir daha
![]()
Kiz elin degmisken bana da yapiversene yaa.Probiyotik alsan eczaneden kv doktor yazmis iyi geldi
Cumaya kadar bı çözum bul bacım yoksa perşembe gelip lavman yapıcam sana![]()
Evet canım kişiden kişiye değişiyor annemin 5 gün falan sürüyor yengemin 10 gün sürüyor olmamaktan daha iyidir iç çamaşırı falan kalmıyor tayta bile geçiyor aradaDaha 22 si mi... 9 gün mü... Aman yarabbim benimki 3 gün sürüyor 4. Gün bitiyor onda bile bunaliyorm.
Yuh gercekten mi? Ama dur bi aklima yatmadi da degilEskiden perşembe akşamları hırstan yaptığım olurdupek fena vuruyor ama tartıda eksiyi görmekte güzel oluyordu
![]()
Yapıyım bari herşey mavi takımın zaferi içinKiz elin degmisken bana da yapiversene yaa.
Bende 3 gün oluyor ama nerdeyse pacalarimdan akacak kdr oluyorm. Milletin 5-6 günde oldugunu ben 3 günde olup kurtuluyorm isteEvet canım kişiden kişiye değişiyor annemin 5 gün falan sürüyor yengemin 10 gün sürüyor olmamaktan daha iyidir iç çamaşırı falan kalmıyor tayta bile geçiyor arada![]()
Tartıya çıkmadan öncede koşu bandında ter atardım iyce ödem gitsin diye buda aklında olsunYuh gercekten mi? Ama dur bi aklima yatmadi da degil![]()
Diyetisyen bile, sürekli bana gelmek, bu süreci tekrar yaşamak senin için de yorucu değil mi! Hayatına oturtmak zorundasın bunu dedi. Pat diye dedi yaniValla beceremedim kaç senedir hep bu son diyorum ama olmuyor inşallah bu sefer basarabilirim
Bende de eliptik var yapiyorm onu bende. Tarti da 100 gr eksi bile mutluluk veriyor. Bunun icin hersey mübah haklisin valla. Elimizden geleni ardimiza koymayalimTartıya çıkmadan öncede koşu bandında ter atardım iyce ödem gitsin diye buda aklında olsun![]()
Seninki daha iyi bende 6,7 gün lakin iki gün normal şekilde diğerleri lekenme şeklindeBende 3 gün oluyor ama nerdeyse pacalarimdan akacak kdr oluyorm. Milletin 5-6 günde oldugunu ben 3 günde olup kurtuluyorm iste![]()
Kaç yaşında çocuğun canım benimki zaten ufak tefek kontrolü vardı bu ay kilo ve boyu eksikti yalnız olsam konyayi turlarim da çocuklarla zor olduğu kadar artıkGurbettt42 canım bende dışarı çıkıp yürütüyorum her zaman. Evde spor yaparak adımımı tamamlamaya çalışıyorum. Burda havalar her zaman güzel olmuyor bazende yürüyüşe çıkmaya zamanım olmuyor.
Öldüm bittim ben1o.ooo yap cnm bak bu kırmızilar bizi geçmiş![]()
Özellikle 2. Gün asiri oluyorm. Eger calisiyorsam 3-4 takim forma götürüyorm. Degistirmem gerekir uzerime gecer falan diye.Seninki daha iyi bende 6,7 gün lakin iki gün normal şekilde diğerleri lekenme şeklinde![]()
Cok geçmiş olsun Rabbim tez elden şifa versin sizlere bağışlasınAmin cnm cok tsk ederim. Dayimla biz 1 er hafta arayla evlendik. Onun oglu benimkinden sadece 4 ay büyük. Dogdugundan beri cekiyor malesef. Yilin büyük bir bölümünü hastanede geciriyor. Ve cnm ben bu nisan ayinda dayimi kalp krizinden kaybettim. Yengem suan yalniz kaldi. Esi vefat etti cocugu doktorlarin %1 bile yasama ihtimali vermedigi bi sekilde hasta. Iste ben bunu bi türlü atlatamiyorm.