- 15 Kasım 2020
- 12.928
- 70.807
- 548
Yok yok valla yazdığım gibi kepcem çok büyük değil4 kasiktir kız o![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok valla yazdığım gibi kepcem çok büyük değil4 kasiktir kız o![]()
Şimdilik bişey yokta gece olursa olan kocaya olurGazman olacaksın kız bu ne bulgur nohut gaz yapan şeyler
![]()
Kız sen geçen akşam brownieleri götürürken yok artık demiyordunYok artik![]()
Aynen süper plan. Umarim ekside olursun. Dur bakiyim sen mavişmiydin. Yanlis dua etmiyim simdi![]()
Adam başka odaya kaçar napsinŞimdilik bişey yokta gece olursa olan kocaya olur![]()
Sen füze atayım eşinden kurtulayim diyorsunOy oy şimdi biraz daha soğumuştur diyet olmasa varya offfff![]()
Yok kız olsa baştan olurdu 2 saat oldu öyle oluyorum geneldeAdam başka odaya kaçar napsinatom bombası atmisin mübarek
![]()
4kepce nohut arti bulgur benim brownimden kat kat fazlaKız sen geçen akşam brownieleri götürürken yok artık demiyordun![]()
Tmm cnm. Hadi Allah eninden alip boyuna versin cnmEvet canım mavişim dua doğru yerde![]()
Zaten nezle gitsin başka odaya fış fış daha ben çekemem onuSen füze atayım eşinden kurtulayim diyorsun![]()
Yok anam şeker çikolata glikoz daha aklıma gelemeyenler4kepce nohut arti bulgur benim brownimden kat kat fazla![]()
Cok romantik bi dönemden geciyorsunuz. Fış fış koca, atom bombasi hatuna karsiZaten nezle gitsin başka odaya fış fış daha ben çekemem onu![]()
Hiç gülesim yoktu valla Allahtan bugün nohut yedimCok romantik bi dönemden geciyorsunuz. Fış fış koca, atom bombasi hatuna karsi![]()
Siz en iyisi bu gece ayrı takılın biri burnu akıyor biri patlamaya hazırZaten nezle gitsin başka odaya fış fış daha ben çekemem onu![]()
Bende sevmiyorm o tarz sesleri yaa. Cay icerken hosurtuyu, burun fisirtisini, agiz sapirdatmayi falan iyy hic sevmiyorm.Hiç gülesim yoktu valla Allahtan bugün nohut yedimçok romantiğiz o gazı çekerse bi fış derdimi cinler tepeme çıkıyor huyum çok pis bu yönden
![]()
Çakmağa bastımı bommmmSiz en iyisi bu gece ayrı takılın biri burnu akıyor biri patlamaya hazır![]()
Su ilaclarin ismini görünce hayata tekrar küstümCanım en kotu duphalac , bekunis onlar var onları deneyebilirsin yada İngiliz tuzu![]()
Koruma benim de başımın belası yaaİnşallah canım vermesine bir şekilde veriyoruz da korumayi beceremiyorum kendi adıma eski halime dönmem çok uzun sürmüyor![]()