- 19 Kasım 2021
- 1.240
- 8.029
- 73
- 35
Ne Guzel dolu dolu birgun gecirmissin canimYoğun bir gün geçirdim. Karlı bir köy yolundan geldim Bebeğimi aldım eve geçtim. Hemen bir yemek yaptım yedik geri hazırlanıp arkadaşlarla dışarda kahve içmeye çıktım. Sonra bebemi alıp geri eve döndümdışarda asla yanlış bir şey yemedim.gecen hafta sadece 300 Gr gitti . O yüzden bu haftaya daha azimli basladim . Hemen menü paylaşımımi yapacağım
Bugün tatil uzat ayaklarını dinlenŞuan adım sayım 3.700 biraz bebeği kucağıma alıp yarım saat yürüyüş yapacağım evin içinde
Yoğunluk bazen öyle İyi geliyor ki. Aslında gitmeyecektim üşendim. Ama gidince iyi ki gitmişim dedim. Çocuklar olmadan buluşunca insan ne konuştuğunu da anlıyorNe Guzel dolu dolu birgun gecirmissin canim
Cok iyi yapmissin canim. Kesinlikle arada cocuksuz cikmak lazimYoğunluk bazen öyle İyi geliyor ki. Aslında gitmeyecektim üşendim. Ama gidince iyi ki gitmişim dedim. Çocuklar olmadan buluşunca insan ne konuştuğunu da anlıyorböyle cumayi içim pozitif yorgunluğumu atmış bir şekilde başladım
Şuan berbatince ve sert micanım sabah zeytinyağına devam o halde
vuhuuu devrem çok hızlı ve güzel bir giriş olmuşşşbenim de 7 bin adım oldu tamamlayım atıcam
afiyet olsun
eveeet o zaman ilk adım, beslenme alışkanlığın nasıl? annen ne tür yemekler yapıyor yani fırında tavuk,bulgur pilavı gibi sağlıklı yemekler ağırlıkta mı canım
uuuu hadi bakalım canım
Kaptanim bcak en kalın yeri kaç cm?
canım sporcu beslenmelerinde de görmüşsündür lean protein ve kompleks karbonhidrat oluyor çok az yağlı,yanında da avokado, zeytinyağı gibi faydalı yağlar ve bol sebze,brokoli ,karnabahar vsŞuan berbatama birbirimize gaz verelim ben düzenliyorum artık sağlıklı yiyecekler yiyebilirim o sorun değil hallederiz
Pekiiiii ikinci adim
Yanlışlık olmuş.Buyrun kim anons ettirdi beni
Supersin canimZipzip- Amine Busra kaptanlarım ben yine de atayım dedim yoksa yürümeyebilirdim diyete faydası olsun
Eki Görüntüle 2971933
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?