Yorumun için çok teşekkür ederim bitanem.Afiyet olsun. Cuma diye birşey demeyecegim pide ve patatese. Ama şu tek öğünü çiftle bence artik. Kabızlık o yüzden bence. Suyu da baya arttır. Ne kadar iciuosun?
Teşekkürler canim. Corba da pirinç varmış akşamda pilav olmamış. Bugun cumaydi artik dikkat edelim
Haşhaş ezmesi nedir bilmiyorum, hamurişi mi? Afiyet olsun.
Elhan abla aksam sadece elma yemissin kendini aç birakma lutfen alinti silindi
Tatlım ben geldim diye gidiyorlar mi diye alınganlık yapasim var ama tam da emin olamıyorum..Vallahi bu iş artık danışıklı dövüşe döndü diyorum ve susuyorum bu kadar kişinin aynı anda kafasını dinleyesi gelmesi aklım almıyor mantigimda almıyor
Onu yemeyeydin iyiydiKediprofilini yirim senin
Yaaa çok tatlıymış...Onu yemeyeydin iyiydi
Kendisi pilates yaparak formunu korıyor
Kolay gelsin bitanem...ben de arkadaşımla buluşmaya gideceğim. Bugün fazla kapismayabiliriz.
Sevindim. Arrietty çok iyi bir kaptan. Onunla ve takımında bol şans.Cordelia nasılsın ?
Hurharca yemiyorum yemedim
Daha benim diyetim bitmedi kaldıgı yerden devam
Teşekkür ederimSevindim. Arrietty çok iyi bir kaptan. Onunla ve takımında bol şans.
Ben iyiyim canım. Sağol.
Senin hormonlar coşmuş. Sen geldin diye niye gitsinler.Tatlım ben geldim diye gidiyorlar mi diye alınganlık yapasim var ama tam da emin olamıyorum..Bilmedigim bir şeyler mi yaptım Allah aşkına söyleyin açıklama yaparım en azından...
Bugün baslicam bırakmıştımcanım sporcu beslenmelerinde de görmüşsündür lean protein ve kompleks karbonhidrat oluyor çok az yağlı,yanında da avokado, zeytinyağı gibi faydalı yağlar ve bol sebze,brokoli ,karnabahar vsbiraz sıkıcı ama haftada birkaç gün bile yapabilsek vuuuu
canım 2. adım da yavaştan spora başlayıp arttırmaksu yeterli içmek
sporun var mı yürüyüş dışında şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?