Kolay gelsin ne var bugün menüdeMerhaba canımben yemek işine giriştim
Benim eslem suprizdi. 5 gün gecikmistim valla şak diye çıkmıştı daha elimi yikamadanEvet çok şükür
Pozitif mi ben görüyorum dur siyah beyaz yapıp atayım birde
Ay inşallah canım ya 1 hafta oldu beklemek çok zor
Benimki de önceki gebelikleri aynı bu testten öğrenmiştim dediğin gibi daha elimi yıkamadan çıkmışlardı ama ilkin de 23 gün gecikmeden sonra öğrendim 2 yi 14 gün sonra inşallah gelir kırmızılilarim gözüm yollarda kaldıBenim eslem suprizdi. 5 gün gecikmistim valla şak diye çıkmıştı daha elimi yikamadandr da kanla bakılmadi bile kese görmüştü direkt. Ben sende silik bile goremedim bilmiyorum artik
Senin cok duzensiz o zaman canim. Olmadım deyip korunmamazlik yapma sakin. Belkide daha yeni yumurtalama oluyor bilemezsin. Sen yine de kan tahlilide verBenimki de önceki gebelikleri aynı bu testten öğrenmiştim dediğin gibi daha elimi yıkamadan çıkmışlardı ama ilkin de 23 gün gecikmeden sonra öğrendim 2 yi 14 gün sonra inşallah gelir kırmızılilarim gözüm yollarda kaldı
Aynen canım, ay yok ne korunmamasi kan tahlili için gittim de geç kalmışım 11 de falan gitmem gerekiyormuş 2 çocukla git gel zor oluyor tesadüfen eşim bugün evdeydi öyle çıkabildim küçüğü evde bıraktımSenin cok duzensiz o zaman canim. Olmadım deyip korunmamazlik yapma sakin. Belkide daha yeni yumurtalama oluyor bilemezsin. Sen yine de kan tahlilide ver
Yeterki gitsindeBugun ölçüm aldim yine azcik azcikta olsa eriyorum
En cokta kollara sevindim 30lardan düşmüş artik biri 29 digeri 29.5
NEgatifGörüyorum
Kemik suyuna tel sehriye çorbası, fırında tavuk, pilav, enginar dolması, salata ayranKolay gelsin ne var bugün menüde
Niye üzülüyorsun kız tatlı yok diye miKemik suyuna tel sehriye çorbası, fırında tavuk, pilav, enginar dolması, salata ayran
Afiyet olsun şimdiden canımAnam geliyor yemeklerim pismeli
Tatlıdan kolay ne var kızNiye üzülüyorsun kız tatlı yok diye mi
Sağol canım benimAfiyet olsun şimdiden canım
Ne bilim süt helvasını merak ettim cuma bende yapayımTatlıdan kolay ne var kızdondurmalı irmik helvası yaparım süt helvası yaparım ya da sütlaç puding yaparım
Oooo güzel oluyor eşim pudingtense onu daha çok seviyor.Ne bilim süt helvasını merak ettim cuma bende yapayım
Valla filiz abla dün tarifi atar atmaz gidip araştırdımOooo güzel oluyor eşim pudingtense onu daha çok seviyor.
Maşallah sana ne guzel enerji dolusunTatlıdan kolay ne var kızdondurmalı irmik helvası yaparım süt helvası yaparım ya da sütlaç puding yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?