- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
İş yerleri mi var canim yoksa calisiyorlar miKayinvalidemler bir aydir zam hakkinda konusuyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İş yerleri mi var canim yoksa calisiyorlar miKayinvalidemler bir aydir zam hakkinda konusuyolar
Kp emekli. Kaynim ve kv çalışıyor. 3üde zam alcak yaİş yerleri mi var canim yoksa calisiyorlar mi
Insallah istedikleri zammi alirlar canimKp emekli. Kaynim ve kv çalışıyor. 3üde zam alcak ya
İnşallah herkes icin hayırlısı olsunInsallah istedikleri zammi alirlar canim
Filiz olsa doluyor candır baldır harikadir kendisiSanki tenhalasti buralar
Sağol canim, sana da kolay gelsinSelam canim kolay gelsin
Naber, profil fotosu kaslıSelam canım
Valla herkes öyleKayinvalidemler bir aydir zam hakkinda konusuyolar
Gözün aydin
İyi canım senden nbrSağol canim, sana da kolay gelsin
Naber, profil fotosu kaslı
İnşallah daha da iyi olacak.Annem evine gitti canım konuşuyoruz gün içinde arada iyiyim arada halsizlik geliyor diyor. Buna da çok şükür en azından sağlığı yerinde❤
Hayirli gunler canim ❤
Hayirli günler canım hoşgeldin
AminnnnnnAllahım cuma 70,9 i görmeye nasip et nolurrrr nolurrrrrrrrr
Negatif çizgiyi göremedimTest yaptım kızlar E Elif_Eylul sizce pozitif mi negatif mi kan vermeye gittim de geç kalmışım yapmadılar Eki Görüntüle 2962538
GörüyorumTest yaptım kızlar E Elif_Eylul sizce pozitif mi negatif mi kan vermeye gittim de geç kalmışım yapmadılar Eki Görüntüle 2962538
GörüyorumTest yaptım kızlar E Elif_Eylul sizce pozitif mi negatif mi kan vermeye gittim de geç kalmışım yapmadılar Eki Görüntüle 2962538
Hayalet bile yok rahatla sen, olursun bugün yarinTest yaptım kızlar E Elif_Eylul sizce pozitif mi negatif mi kan vermeye gittim de geç kalmışım yapmadılar Eki Görüntüle 2962538
Evet çok şükürNegatif çizgiyi göremedim
Pozitif mi ben görüyorum dur siyah beyaz yapıp atayım birdeGörüyorum
Ay inşallah canım ya 1 hafta oldu beklemek çok zorHayalet bile yok rahatla sen, olursun bugün yarin