Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefonda uygulamaya kayıt etmiyor mu canımKızım saatimi sıfırlamış. Gitdi 4000 adımım
Teşekkürler canım benim.Afiyet olsun canim❤
Yapamadım bebeyi aldım aşağıdan duruşa yemekler pisine kadar yaparım belkiYapabildinmi? Benim karnım haşlama olmuş haberim yokmuş. Çok zorlandım. İnşallah bi kaç güne geçer rahat yaparım.
Ya ben bugün öyleyim baya zorlandım iki gün neyse haftaya birseyimiz kalmazYapabildinmi? Benim karnım haşlama olmuş haberim yokmuş. Çok zorlandım. İnşallah bi kaç güne geçer rahat yaparım.
Yaa tabi ki asgar ucretlinin hakki verilsin ama bu durumdan da cok korkuyorum canim3600 tl gibi trajikomik bi rakam duydum da yani millete küfür eder gibi insaAllah yalan haberdir olay çıkar yoksa
Hemen sonuclanmaz zaten ay sonuna dogru ancak belli olur. İnşallah iyi bir rakam cikar ama ben 3500u geçeceğini dusunmuyorumKıslar bugün asgarî ücret için toplaniyorlar bakalim ne sonuç çıkacak insaAllsh hükümet sözcüsü komik bi rakam teklif etmez
Çok soğuk gitme bir kahve yapıp oturalım battaniye altındaSelam canim bende iyiyim disari gidiyrum gitmesem mi acaba
Annen mi geliyoE Elif_Eylul geliyor gelmekte olan
Bahsedilen devlet çalışanlarıdir bence filiz ablanin kizi ozelde bildigim kadariylaE Elif_Eylul abla senin kızında sağlık çalışanı ya o da yararlanabiliyor mu 2,500 ila 5000 arası zam yapılacakmış
İsverenlere de destek vermeleri gerekecek yoksa işçi cikarmalar başlarYaa tabi ki asgar ucretlinin hakki verilsin ama bu durumdan da cok korkuyorum canim
Herseye tekrsr zam yapmak icin bahane olacak
Asgari ucret almadan eriyecek yine
Cok gec otobüsteyimÇok soğuk gitme bir kahve yapıp oturalım battaniye altında
İnşallah amin, feraha erelim milletçeAralık hepimize iyi gelsin inşallah.
Yılın son ayı ile birlikte tüm sıkıntıları geride bırakıp, yeni yıla gönlümüzden geçenlerin çoğuna kavuşmuş olarak girelim inşallah. ❤ Bu ay hepimiz en az 5er kilo vererek 2022yi karşılarız inşallah kızlar.
İnşallah canım herkes hedefine kolayca ulaşsınAralık hepimize iyi gelsin inşallah.
Yılın son ayı ile birlikte tüm sıkıntıları geride bırakıp, yeni yıla gönlümüzden geçenlerin çoğuna kavuşmuş olarak girelim inşallah. ❤ Bu ay hepimiz en az 5er kilo vererek 2022yi karşılarız inşallah kızlar.
EvetAnnen mi geliyo
Kesinlikle canim zam oranında destek lazim yoksa cok zor isveren icindeİsverenlere de destek vermeleri gerekecek yoksa işçi cikarmalar başlar
Gözün aydin
Kayinvalidemler bir aydir zam hakkinda konusuyolarKesinlikle canim zam oranında destek lazim yoksa cok zor isveren icinde
Kayitsiz isci artar