How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yapabildinmi? Benim karnım haşlama olmuş haberim yokmuş.😅 Çok zorlandım. İnşallah bi kaç güne geçer rahat yaparım.
Yapamadım bebeyi aldım aşağıdan duruşa yemekler pisine kadar yaparım belki 😂

Yapabildinmi? Benim karnım haşlama olmuş haberim yokmuş.😅 Çok zorlandım. İnşallah bi kaç güne geçer rahat yaparım.
Ya ben bugün öyleyim baya zorlandım iki gün neyse haftaya birseyimiz kalmaz 😂

3600 tl gibi trajikomik bi rakam duydum da yani millete küfür eder gibi insaAllah yalan haberdir olay çıkar yoksa🤦🏻‍♀️
Yaa tabi ki asgar ucretlinin hakki verilsin ama bu durumdan da cok korkuyorum canim
Herseye tekrsr zam yapmak icin bahane olacak
Asgari ucret almadan eriyecek yine :(

Kıslar bugün asgarî ücret için toplaniyorlar bakalim ne sonuç çıkacak insaAllsh hükümet sözcüsü komik bi rakam teklif etmez
Hemen sonuclanmaz zaten ay sonuna dogru ancak belli olur. İnşallah iyi bir rakam cikar ama ben 3500u geçeceğini dusunmuyorum :(

Aralık hepimize iyi gelsin inşallah. 🙏💕💕💕💕
Yılın son ayı ile birlikte tüm sıkıntıları geride bırakıp, yeni yıla gönlümüzden geçenlerin çoğuna kavuşmuş olarak girelim inşallah. 🙏❤ Bu ay hepimiz en az 5er kilo vererek 2022yi karşılarız inşallah kızlar. :KK55::KK37:
İnşallah amin, feraha erelim milletçe

Aralık hepimize iyi gelsin inşallah. 🙏💕💕💕💕
Yılın son ayı ile birlikte tüm sıkıntıları geride bırakıp, yeni yıla gönlümüzden geçenlerin çoğuna kavuşmuş olarak girelim inşallah. 🙏❤ Bu ay hepimiz en az 5er kilo vererek 2022yi karşılarız inşallah kızlar. :KK55::KK37:
İnşallah canım herkes hedefine kolayca ulaşsın 💞

Back