How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet çok şükür

Pozitif mi ben görüyorum dur siyah beyaz yapıp atayım birde🤣

Ay inşallah canım ya 1 hafta oldu beklemek çok zor
Benim eslem suprizdi. 5 gün gecikmistim valla şak diye çıkmıştı daha elimi yikamadan 🙊 dr da kanla bakılmadi bile kese görmüştü direkt. Ben sende silik bile goremedim bilmiyorum artik

Benim eslem suprizdi. 5 gün gecikmistim valla şak diye çıkmıştı daha elimi yikamadan 🙊 dr da kanla bakılmadi bile kese görmüştü direkt. Ben sende silik bile goremedim bilmiyorum artik
Benimki de önceki gebelikleri aynı bu testten öğrenmiştim dediğin gibi daha elimi yıkamadan çıkmışlardı ama ilkin de 23 gün gecikmeden sonra öğrendim 2 yi 14 gün sonra inşallah gelir kırmızılilarim gözüm yollarda kaldı

Benimki de önceki gebelikleri aynı bu testten öğrenmiştim dediğin gibi daha elimi yıkamadan çıkmışlardı ama ilkin de 23 gün gecikmeden sonra öğrendim 2 yi 14 gün sonra inşallah gelir kırmızılilarim gözüm yollarda kaldı
Senin cok duzensiz o zaman canim. Olmadım deyip korunmamazlik yapma sakin. Belkide daha yeni yumurtalama oluyor bilemezsin. Sen yine de kan tahlilide ver

Senin cok duzensiz o zaman canim. Olmadım deyip korunmamazlik yapma sakin. Belkide daha yeni yumurtalama oluyor bilemezsin. Sen yine de kan tahlilide ver
Aynen canım, ay yok ne korunmamasi kan tahlili için gittim de geç kalmışım 11 de falan gitmem gerekiyormuş 2 çocukla git gel zor oluyor tesadüfen eşim bugün evdeydi öyle çıkabildim küçüğü evde bıraktım

Back