How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kemik suyuna tel sehriye çorbası, fırında tavuk, pilav, enginar dolması, salata ayran 🥺
Ay hepsini nasıl bir günde yapıyorsun maşallah hamaratsın 😍 ben öğlen fırında sebze köfte ve ayran yaptım yorgunluktan ölüyorum 🤣

Benim eslem suprizdi. 5 gün gecikmistim valla şak diye çıkmıştı daha elimi yikamadan 🙊 dr da kanla bakılmadi bile kese görmüştü direkt. Ben sende silik bile goremedim bilmÇ
Migi senin dolarla bizim bildigimiz farkli mi ? 9 .6 dan 13 e cikip 12 ye inince dolar dusmus sayilmiyor migicim dolarin dusmesi icin 8 e inmesi gerekir
İşte ben onu bekliyorum

dolar-karsisinda-turk-lirasi-18156-1.jpg

Cordelia Cordelia dolar düşmüyor havada asılı kalmış

Ay hepsini nasıl bir günde yapıyorsun maşallah hamaratsın 😍 ben öğlen fırında sebze köfte ve ayran yaptım yorgunluktan ölüyorum 🤣
Çorba pisti enginar pisti pilav yapicam tatlı oluyor 😂 tavuk fırını bekliyor oda oldu sayılır 😂ekmek yoğurdum öğlen o da fırını bekliyor sıra ile girecekler fırına pilav kaldı geriye 👻

Çorba pisti enginar pisti pilav yapicam tatlı oluyor 😂 tavuk fırını bekliyor oda oldu sayılır 😂ekmek yoğurdum öğlen o da fırını bekliyor sıra ile girecekler fırına pilav kaldı geriye 👻
Naptın datluyu:confused:

Back