• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kemik suyuna tel sehriye çorbası, fırında tavuk, pilav, enginar dolması, salata ayran 🥺
Ay hepsini nasıl bir günde yapıyorsun maşallah hamaratsın 😍 ben öğlen fırında sebze köfte ve ayran yaptım yorgunluktan ölüyorum 🤣

Benim eslem suprizdi. 5 gün gecikmistim valla şak diye çıkmıştı daha elimi yikamadan 🙊 dr da kanla bakılmadi bile kese görmüştü direkt. Ben sende silik bile goremedim bilmÇ
Migi senin dolarla bizim bildigimiz farkli mi ? 9 .6 dan 13 e cikip 12 ye inince dolar dusmus sayilmiyor migicim dolarin dusmesi icin 8 e inmesi gerekir
İşte ben onu bekliyorum

dolar-karsisinda-turk-lirasi-18156-1.jpg

Cordelia Cordelia dolar düşmüyor havada asılı kalmış

Ay hepsini nasıl bir günde yapıyorsun maşallah hamaratsın 😍 ben öğlen fırında sebze köfte ve ayran yaptım yorgunluktan ölüyorum 🤣
Çorba pisti enginar pisti pilav yapicam tatlı oluyor 😂 tavuk fırını bekliyor oda oldu sayılır 😂ekmek yoğurdum öğlen o da fırını bekliyor sıra ile girecekler fırına pilav kaldı geriye 👻

Çorba pisti enginar pisti pilav yapicam tatlı oluyor 😂 tavuk fırını bekliyor oda oldu sayılır 😂ekmek yoğurdum öğlen o da fırını bekliyor sıra ile girecekler fırına pilav kaldı geriye 👻
Naptın datluyu:confused:

Back