Bende merak ediyorum da daha vakti varNe bilim süt helvasını merak ettim cuma bende yapayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende merak ediyorum da daha vakti varNe bilim süt helvasını merak ettim cuma bende yapayım
Ay hepsini nasıl bir günde yapıyorsun maşallah hamaratsın ben öğlen fırında sebze köfte ve ayran yaptım yorgunluktan ölüyorumKemik suyuna tel sehriye çorbası, fırında tavuk, pilav, enginar dolması, salata ayran
Senkorize olmamış canım. Normalde ediyorduTelefonda uygulamaya kayıt etmiyor mu canım
Migi senin dolarla bizim bildigimiz farkli mi ? 9 .6 dan 13 e cikip 12 ye inince dolar dusmus sayilmiyor migicim dolarin dusmesi icin 8 e inmesi gerekirDolar düştü ama ilerde ne olacak bilmiyom
Benim eslem suprizdi. 5 gün gecikmistim valla şak diye çıkmıştı daha elimi yikamadan dr da kanla bakılmadi bile kese görmüştü direkt. Ben sende silik bile goremedim bilmÇ
İşte ben onu bekliyorumMigi senin dolarla bizim bildigimiz farkli mi ? 9 .6 dan 13 e cikip 12 ye inince dolar dusmus sayilmiyor migicim dolarin dusmesi icin 8 e inmesi gerekir
Nereye düştü gideyim alayım.Dolar düştü ama ilerde ne olacak bilmiyom
Canım napayim hayat öyle böyle geçiyor yapalım yapamadiklarimiza pişman olmaktansa kendimi salmak istemiyorum.Maşallah sana ne guzel enerji dolusun
Çorba pisti enginar pisti pilav yapicam tatlı oluyor tavuk fırını bekliyor oda oldu sayılır ekmek yoğurdum öğlen o da fırını bekliyor sıra ile girecekler fırına pilav kaldı geriyeAy hepsini nasıl bir günde yapıyorsun maşallah hamaratsın ben öğlen fırında sebze köfte ve ayran yaptım yorgunluktan ölüyorum
AyySenkorize olmamış canım. Normalde ediyordu
O vakitte gelir inşallah canımBende merak ediyorum da daha vakti var
Hoşgeldin aramızaişleri bitirip geldim :)
Naptın datluyuÇorba pisti enginar pisti pilav yapicam tatlı oluyor tavuk fırını bekliyor oda oldu sayılır ekmek yoğurdum öğlen o da fırını bekliyor sıra ile girecekler fırına pilav kaldı geriye
Sütü şekerli şimdi unu kavurcam 10 dk tamamNaptın datluyu
Ellerine sağlık canımSütü şekerli şimdi unu kavurcam 10 dk tamam
Nereye düştü gideyim alayım.
Sorun değil yine yürürüm bacaklar sağlam karın yok
Yicenmi?Sütü şekerli şimdi unu kavurcam 10 dk tamam
hoşbuldumO vakitte gelir inşallah canım
Hoşgeldin aramıza