Yok yaa sormam.zaten canim ne isim olur giden gitmistirYok simdi bideha kapris yapar ,basiniz agrimasin bosuna.
Senin acil gitmen lazimKendim mutlu olmayi bilmiyorum galiba. Psikologa gitmem lazim artik yalniz baş edemiyorum
Canim psikologlar sadece gecici telkin veriyorlar , asil sen kendini dinle , neyden mutlu olursun neler seversin, seni senden baska kimse iyi tanimaz. Sakin kafa ile dusun neyden hosnut oluyorsun . ..Kendim mutlu olmayi bilmiyorum galiba. Psikologa gitmem lazim artik yalniz baş edemiyorum
Oooo kimler geldi kimler gecti kimisi ağzımıza etti kimisi helallik istedi yani kacbintane insan var belki bizde iyi birisi degilizYok simdi bideha kapris yapar ,basiniz agrimasin bosuna.
Burada kaç kişi gelip gidiyor herkes farklı 40 çeşit insan var Allah memnun edememiş insanları biz nasıl memnun edelim canım.Oooo kimler geldi kimler gecti kimisi ağzımıza etti kimisi helallik istedi yani kacbintane insan var belki bizde iyi birisi degiliz
Etmemizi beklemedilermiBurada kaç kişi gelip gidiyor herkes farklı 40 çeşit insan var Allah memnun edememiş insanları biz nasıl memnun edelim canım.
Kaptanim sizin olsa olsa iyiliginiz dokunur, yaptiginiz bu takibi tesviki kim yapar .Oooo kimler geldi kimler gecti kimisi ağzımıza etti kimisi helallik istedi yani kacbintane insan var belki bizde iyi birisi degiliz
Bekleseler de biz hepsine takılı kalsak oooo bosvereceksin yapacak birşey yok.Etmemizi beklemedilermi
Canim öyle anlayana tabikiKaptanim sizin olsa olsa iyiliginiz dokunur, yaptiginiz bu takibi tesviki kim yapar .
Hayırlı sabahlar canim ❤hayırlı sabahlar hanımlar
Soranlara çok teşekkür ederim bugün daha rahat gibiyim ama kayınvalidem nasıl yoğurmuşsa kulunçların olduğu yerler acıyor hissediyorum minik minik yumru yumru olmuş..
dün akşam kapalı yüzme havuzunu aradım yine aynı şeyi söylüyorlar kontenjan dolu alamıyoruz diyorlar
Bende termal ilçesindeki hamam,otel falan onları araştıracağım düzenli yüzmek ve masaj yaptırmak istiyorum..
vücudum 2 Doğum ve emzirme süresinden sonra yıprandı biraz kendime gelmek istiyorum..
Kulunç kolay kolay gitmiyor canım benim çok var nerede uyuduğum belli defil her odada türlü şekiller ile uyuyorum. Spor sonrasi hemen değiş üzerini.hayırlı sabahlar hanımlar
Soranlara çok teşekkür ederim bugün daha rahat gibiyim ama kayınvalidem nasıl yoğurmuşsa kulunçların olduğu yerler acıyor hissediyorum minik minik yumru yumru olmuş..
dün akşam kapalı yüzme havuzunu aradım yine aynı şeyi söylüyorlar kontenjan dolu alamıyoruz diyorlar
Bende termal ilçesindeki hamam,otel falan onları araştıracağım düzenli yüzmek ve masaj yaptırmak istiyorum..
vücudum 2 Doğum ve emzirme süresinden sonra yıprandı biraz kendime gelmek istiyorum..
Ben ve takmamakBekleseler de biz hepsine takılı kalsak oooo bosvereceksin yapacak birşey yok.
Sizin yeriniz ayrı ne kadar destek veriyorsunuz önemsiyorsunuz görüyorum Allah sizden razı olsun.. Reel ortamda tanışmamış olsakta iyi insanlar olduğunuz az çok belli oluyorCanim öyle anlayana tabiki
Elif 7/24 burda
Ben desen öyle cordella öyle ama gene pat pat pat diye laf söyleyenler okadar çokki
Insallah şifa olur canimhayırlı sabahlar hanımlar
Valla takınca o insanlar hayatıma renk katmiyorsa işim olmaz sende yap boşver sadece kendini tüketiyorsun sana zarar.Ben ve takmamak
Biliyosun 2aydir kendimi toparlayamadim
Ben 12.ci takimda 1ay kaldim kapandiSizin yeriniz ayrı ne kadar destek veriyorsunuz önemsiyorsunuz görüyorum Allah sizden razı olsun.. Reel ortamda tanışmamış olsakta iyi insanlar olduğunuz az çok belli oluyor
Zipzip- mazimiz daha eski
E Elif_Eylul sen 6. Takımda oldun mu hiç ?
Çok fazla kafaya takıyorsun çok üstleniyorsun bence boşver takma !Kendim mutlu olmayi bilmiyorum galiba. Psikologa gitmem lazim artik yalniz baş edemiyorum
Filizle 2 yila yakindir beraberiz 6.takimdan yaniSizin yeriniz ayrı ne kadar destek veriyorsunuz önemsiyorsunuz görüyorum Allah sizden razı olsun.. Reel ortamda tanışmamış olsakta iyi insanlar olduğunuz az çok belli oluyor
Zipzip- mazimiz daha eski
E Elif_Eylul sen 6. Takımda oldun mu hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?