• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kendim mutlu olmayi bilmiyorum galiba. Psikologa gitmem lazim artik yalniz baş edemiyorum
Canim psikologlar sadece gecici telkin veriyorlar , asil sen kendini dinle , neyden mutlu olursun neler seversin, seni senden baska kimse iyi tanimaz. Sakin kafa ile dusun neyden hosnut oluyorsun . ..
Liste haline getir ve uygulamaya calis. Emin ol sana cok iyi gelecek.😇💙

Yok simdi bideha kapris yapar ,basiniz agrimasin bosuna.
Oooo kimler geldi kimler gecti kimisi ağzımıza etti kimisi helallik istedi yani kacbintane insan var belki bizde iyi birisi degiliz

Oooo kimler geldi kimler gecti kimisi ağzımıza etti kimisi helallik istedi yani kacbintane insan var belki bizde iyi birisi degiliz
Burada kaç kişi gelip gidiyor herkes farklı 40 çeşit insan var Allah memnun edememiş insanları biz nasıl memnun edelim canım.

Kaptanim sizin olsa olsa iyiliginiz dokunur, yaptiginiz bu takibi tesviki kim yapar .💙🥰
Canim öyle anlayana tabiki🥰
Elif 7/24 burda
Ben desen öyle cordella öyle ama gene pat pat pat diye laf söyleyenler okadar çokki

hayırlı sabahlar hanımlar ❤️
Soranlara çok teşekkür ederim bugün daha rahat gibiyim ama kayınvalidem nasıl yoğurmuşsa kulunçların olduğu yerler acıyor hissediyorum minik minik yumru yumru olmuş..
dün akşam kapalı yüzme havuzunu aradım yine aynı şeyi söylüyorlar kontenjan dolu alamıyoruz diyorlar 😬
Bende termal ilçesindeki hamam,otel falan onları araştıracağım düzenli yüzmek ve masaj yaptırmak istiyorum..
vücudum 2 Doğum ve emzirme süresinden sonra yıprandı biraz kendime gelmek istiyorum..

Soranlara çok teşekkür ederim bugün daha rahat gibiyim ama kayınvalidem nasıl yoğurmuşsa kulunçların olduğu yerler acıyor hissediyorum minik minik yumru yumru olmuş..
dün akşam kapalı yüzme havuzunu aradım yine aynı şeyi söylüyorlar kontenjan dolu alamıyoruz diyorlar 😬
Bende termal ilçesindeki hamam,otel falan onları araştıracağım düzenli yüzmek ve masaj yaptırmak istiyorum..
vücudum 2 Doğum ve emzirme süresinden sonra yıprandı biraz kendime gelmek istiyorum..
Hayırlı sabahlar canim ❤

Kulunç kolay kolay gitmiyor canım benim çok var nerede uyuduğum belli defil her odada türlü şekiller ile uyuyorum. Spor sonrasi hemen değiş üzerini.

Canim öyle anlayana tabiki🥰
Elif 7/24 burda
Ben desen öyle cordella öyle ama gene pat pat pat diye laf söyleyenler okadar çokki
Sizin yeriniz ayrı ne kadar destek veriyorsunuz önemsiyorsunuz görüyorum Allah sizden razı olsun.. Reel ortamda tanışmamış olsakta iyi insanlar olduğunuz az çok belli oluyor💕

Zipzip- Zipzip- mazimiz daha eski 😄😄
E Elif_Eylul sen 6. Takımda oldun mu hiç ?

Insallah şifa olur canim 🥰

Sizin yeriniz ayrı ne kadar destek veriyorsunuz önemsiyorsunuz görüyorum Allah sizden razı olsun.. Reel ortamda tanışmamış olsakta iyi insanlar olduğunuz az çok belli oluyor💕

Ben 12.ci takimda 1ay kaldim kapandi
Daha sonra 6.takima geldim ve seni taniyorum duygu🤦🏻‍♀️

Kendim mutlu olmayi bilmiyorum galiba. Psikologa gitmem lazim artik yalniz baş edemiyorum
Çok fazla kafaya takıyorsun çok üstleniyorsun bence boşver takma !
Benle şaka yapan dalga geçen de oluyo ama ben çok eğleniyorum buna aldırış etmiyorum etsem üzülürüm ve herkes üzülür
Heee de geç bence sen kendin mutlu olduk mı herkes mutludur buna emin olabilirsin ❤️❤️☺️☺️

Filizle 2 yila yakindir beraberiz 6.takimdan yani🥰🥰

Back