• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İşte onlar görmüyor gece en az 6/7 defa uyanıyorum eee sonra uyku mu kalıyor benim gibi olsa eşimde dayanamaz ve bu her gün tekrarlıyor.
Allah kolaylik versin demekten baska birsey gelmiyor ellerinden napsinlar emziremeyecwklerine gore :D

@Aijoo bazen cok bunaliyoruz canim. Cocuklar , ev , okul , esinde yardimci olamiyor galiba . Cocuklar uyuyunca kendine zaman ayir . Boyama bile yapsan olur inan sadece kendin icin bir saat . Tek cocuk varken 21.30dan sonrasi bizimdi simdi iki cocukla daha zor 21.30_22 dw yataga diyoruz ama buyuk babam uyutsun diyor kucuk zirt pirt uyaniyor esimle benim ortak dinlenme saatimiz kayip ama gececek 2 yas sonrasi daha kolay olacak sabir .
Aynen öyle kendimize zaman ayirmayinca daha da sinir oluyoruz kendimizi yiyoruz biraz bakım saati yapmam lazım.

mutlu olllllllllllll
iyi bak kendineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bugün kendime bu şarkıyı armağan ediyorum:KK42::KK42::KK42:
Mutlu ol canim sağlıklısın yavrun yaninda daha ne istiyosun esin iyi

Bugün herkes mutsuz:110::110::110::110:
Kız herkes mutsuz değil pandemi ve evden çıkmama gorusulmeme bu sürece çocuklar sıkıldı hepsi üst üste geldi zaman ayiramadik çoğu şeye ondan hepimiz ya da bir çoğumuz öyleyiz.

cnm fellüzüm

kiloya alışık değilim mutsuzum
Deme öyle verirsin kafaya taktıkca gitmez eski halini ozlüyosun ama dogumlar bazen vücudumuzu etkiliyor,bak benim ödem gene 3kilo oldu sisti bütun bacaklarim karnim

Hahaha nicki anımsadım ama şahsi olarak çok hatırlayamadım toplu Mesajlar duruyor daha 😄😄
Don değiştirir gibi nick değiştirmeyin kardeşim :oops:
Tühhh yaziklarim olsun sana:KK11:
Sen gulumseyle daha samimiydin

Back