- 2 Ekim 2019
- 619
- 3.933
- 113
- 36
ay inşallah ya aynalardan soğudumHadi insallah olursun,ozellikle ilk haftalar cok guzel kilolar verirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay inşallah ya aynalardan soğudumHadi insallah olursun,ozellikle ilk haftalar cok guzel kilolar verirsin.
Iyiyim sen nasilsin canim nasil gecti misafirlikNasılsınız kaptanlarim
Gunaydin canim afiyet olsunGunaydin herkese
Kahvalti tabagimi eklemek istedim
Iyiyim canim sen nasilsinNasılsınız kaptanlarim
Aha kimdi acaba icimizdeki premsesss bu muydu bahanesi elitler, premsesler , yuksek sosyete gelmesin zatenEn son bunu dediginde biri ayrilmisti takimdan
Sagol canim hep kek cikolatq tuzlu birsey olsunNorth River hayirli olsun yeni adin
Misafirlik fena degildi kaptanım. Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorumIyiyim sen nasilsin canim nasil gecti misafirlik
Gunaydin canim afiyet olsun
Google fit indirince o da sayiyor.Yaa Zipzip- kaptanım benim adım sayarım bozuldu saymıyor ben napcam şimdi nasıl adım bildireyim...Leslie Eva falan yapsam sayılır mı
Şisttttt yerin kulagi varAha kimdi acaba icimizdeki premsesss bu muydu bahanesi elitler, premsesler , yuksek sosyete gelmesin zaten
Hiii bunu dedi diye bahane etti gittiAha kimdi acaba icimizdeki premsesss bu muydu bahanesi elitler, premsesler , yuksek sosyete gelmesin zaten
Bende burukAli yapcam sebze de olsunSagol canim hep kek cikolatq tuzlu birsey olsun
Adim sayar indirsen telefona canim zaten bugun son gunYaa Zipzip- kaptanım benim adım sayarım bozuldu saymıyor ben napcam şimdi nasıl adım bildireyim...Leslie Eva falan yapsam sayılır mı
yine bişeyler kaçırmışım ben ya ofŞisttttt yerin kulagi var
Aaa neden canim detoks yuzunden miMisafirlik fena degildi kaptanım. Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Yeni birsey degilyine bişeyler kaçırmışım ben ya of
Kız he de geçFiliz pis,filiz kaka,filiz patavatsız, filiz terbiyesiz,filiz löm sözlü filiz filiz filiz
Yerin degildir o kulak takipcilerindirŞisttttt yerin kulagi var
Gunaydin canımGünaydın