- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Yerin degildir o kulak takipcilerindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerin degildir o kulak takipcilerindir
Bence oyle degilsin, herkes uslu uslu kilosuni versin yeter , kimse kimsenin nazini cekmek zorunda degil.Bana dokunan bin ah işitiyor
Elektrik gibi carpiyorum
Yok detokstan kaynakli değil. Herseyi birakip gitmek istiyorum oyle bir ruh haliAaa neden canim detoks yuzunden mi
Ben de yok çok şükür o kadar bildirimSen bari yapma yaaaa tamam yeniler tanımiyor sen bari yapma bilerek birsey yapmam ben gözden kacmistir görmemisimdir kalktigimda 350 bildirim vardi
TesekkurlerIyiyim sen nasilsin canim nasil gecti misafirlik
Gunaydin canim afiyet olsun
Gecen gun birinden azar yedik ya takip etmiyoruz diyeBence oyle degilsin, herkes uslu uslu kilosuni versin yeter , kimse kimsenin nazini cekmek zorunda degil.
Herkesin hayat yükü kendine yetiyor.
Evet dertlesiyoruz tavsiye veriyoruz ama birbirimizi yiprtamadan yapsak enerjimizi de tüketmeyiz.
Aha kimdi acaba icimizdeki premsesss bu muydu bahanesi elitler, premsesler , yuksek sosyete gelmesin zaten
Esinle konusabildin mi canimYok detokstan kaynakli değil. Herseyi birakip gitmek istiyorum oyle bir ruh hali
He onu unuttumGecen gun birinden azar yedik ya takip etmiyoruz diye
Gelmemis uyenin pesinden kosacakmisiz
Teallam ya , acaba evdeki esine bu kadar kapriz yapabiliyorlar miGecen gun birinden azar yedik ya takip etmiyoruz diye
Gelmemis uyenin pesinden kosacakmisiz
*Kapris klavyeyi Türkce' ye cevirmem lazimTeallam ya , acaba evdeki esine bu kadar kapriz yapabiliyorlar mi
Sorayim mi baska gunlukte gördümTeallam ya , acaba evdeki esine bu kadar kapriz yapabiliyorlar mi
Konuştum onla sorun yok şuan, cok çalışması dışındaEsinle konusabildin mi canim
Yapamadığı için bize diyorlar işte sen de anlamıyorsunTeallam ya , acaba evdeki esine bu kadar kapriz yapabiliyorlar mi
Mesajını 10 dakika icinde duzenleyebilirsin canim*Kapris klavyeyi Türkce' ye cevirmem lazim
HEheKız he de geç
Canim biseyleri degistiremiyorsan kendini mutlu etmeye calis. Bosver insanlariYok detokstan kaynakli değil. Herseyi birakip gitmek istiyorum oyle bir ruh hali
Kendim mutlu olmayi bilmiyorum galiba. Psikologa gitmem lazim artik yalniz baş edemiyorumCanim biseyleri degistiremiyorsan kendini mutlu etmeye calis. Bosver insanlari
Yok simdi bideha kapris yapar ,basiniz agrimasin bosuna.Sorayim mi baska gunlukte gördüm