- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.995
- 548
Olur canım denerimRica ederim canim onuda icemezsen dogadanin Acai-ananaslisi guzel tavsiye ederim
Aksam paylascam detoks suyunu yapabilirsin. Şuan 2 yesilcay icicemBende içmiyordum hatta hiç içmedim ömrümde ama bu hafta kilo verisim durdu öneriniz varsa alırım
Cok az yedigin içinde olabilirOlur canım denerimben bir halt ettim daha önce kullandığım bir vitamin var Pharmaton onu kullandım bu hafta ve tartıda artı çıkıyorum şuan bu vitamin yüzünden olduğunu düşünüyorum
Sen ugramaz oldun ondanReytingler yerle yeksan olmuş.
Canim az yemekten kilo vermek durabilir ama artı olmaz resmen artidayim bir buskivi kacamagim bile yokkenCok az yedigin içinde olabilir
İdeal kg içindesin bence vucut kendini korumaya almıştır. Detoks suyu ya da bitki caylari dene bir deCanim az yemekten kilo vermek durabilir ama artı olmaz resmen artidayim bir buskivi kacamagim bile yokken
Tamam canım akşam misafir var kaç gibi paylaşacaksin ona göre bakayım hepsini denemeye basliyacagim bu akşamİdeal kg içindesin bence vucut kendini korumaya almıştır. Detoks suyu ya da bitki caylari dene bir de
Ben hep burdayım.Sen ugramaz oldun ondan
Yo bilmiyordum. Ben hiç kullanmadımCiddenmi bilmiyordu ben şaka yapiyor sandim
Benide etiketlesene niye etiketlemiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?