- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heee iyi
2020/2021 erkek kız isimleri top10 listesiBu ne lan
Yooo demedi geçen hafta bu hafta gelirim diyordu ama konu gecmediHeee iyi
Anam dedimi bisey geliyormu
Aramadi aramadimda ondan sordumYooo demedi geçen hafta bu hafta gelirim diyordu ama konu gecmedi
Sabah mesaj atmış benim net gidip geliyor internetin oldu mu dedi bende aradım görüntülüAramadi aramadimda ondan sordum
Saol canım yeşil çayı günde kaç bardağa kadar içiyorsunuzAfiyet olsun canim
Allah sonumuzu hayr etsin2 gundur menu listesini güncellemeyi unutuyorum
Unutkanlik basladi bende de yaşlanıyorum galiba
Ben bu ara hic icmiyorum aklima bile gelmiyorSaol canım yeşil çayı günde kaç bardağa kadar içiyorsunuz
Amin canimAllah sonumuzu hayr etsin
Bende içmiyordum hatta hiç içmedim ömrümde ama bu hafta kilo verisim durdu öneriniz varsa alırımBen bu ara hic icmiyorum aklima bile gelmiyor
2 bardak olabilir ama
Bence icebilirsin canim bende eskiden icmezdim guzel odem atıyorBende içmiyordum hatta hiç içmedim ömrümde ama bu hafta kilo verisim durdu öneriniz varsa alırım
Tadı o kadar kötü ki içip içmemek arasında gidip geliyorumBence icebilirsin canim bende eskiden icmezdim guzel odem atıyor
Limon sikabilirsin canim kotu tadini aliyorTadı o kadar kötü ki içip içmemek arasında gidip geliyorum
Bak o olur teşekkürler canımLimon sikabilirsin canim kotu tadini aliyor
Rica ederim canim onuda icemezsen dogadanin Acai-ananaslisi guzel tavsiye ederimBak o olur teşekkürler canım