- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Tamam canim hayirli yolculuklar simdidenKızlar aksam 7de yola çıkacağım çantamı hazırlarım banyo vs yapacagim tartiui çantama alıp gideceğimZipzip-
E Elif_Eylul
Hayırlı yolculuklar dilerimKızlar aksam 7de yola çıkacağım çantamı hazırlarım banyo vs yapacagim tartiui çantama alıp gideceğimZipzip-
E Elif_Eylul
Değil abla evde kedi de olduğu için diğer kardeşimin gelip onu alması veya bakması lazım annemler geldikten sonra duruma göre dönebilirimNe kadar kalacağın bellimi cnm
Geçmiş olsun canım ben hep kilitliyorum kapıyı eşim sabah işe gittiğinde 7 de çok uykulu olsamda kalkıp kilitliyorum yoksa zil çalınca büyük hemen kapıya koşuyor dikkat etmek lazım
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun
Sorman düşünmen hata canım hemen al tartını valinizi topla git yanına hatta böyle bi durumda kimse senden tartıda da beklemez tabi kaptanlar daha iyi bilir .. çok geçmiş olsun
Gecmis olsun canim
Gecmis olsun canim kardesine
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım kötü birsey yoktur umarim
Canim sac kurutmasiyka kurulansaydiniz hemen ben de dün cok islandim evd nasıl geldim bilmiyorum
Yok canim çıkmadı henüz
Tamam canim hayirli yolculuklar simdiden
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsunHayırlı yolculuklar dilerim
Kardeşinze geçmiş olsun
Elimden geldigince cabaliyorum inşallah daha iyi olurum bendeYa şöyle düşünün Negatif düşününce sorunların artıyor pozitif düşün
Ben yapabilirim de çekinme
Olumsuz gelirse yok olmaz ben yaparim de
Cocukları bagırmadan konuşarak sorunu hallet mutlu anne mutlu cocuk olsun :)
Eşinle oturup sinirlenmeden sakince konuşmayı dene adam sinirlenince muhabbet etmek istemiyor bende çözdüm bunu
Eşimle evde dolardan bahsediyoruz hep konu bufarklı farklı konuşmayı dene
Aileden bahsetme hiç detaya girme o görüyor zaten
Cocukla Oyuncak bebeklerinizi alıp konuşmayı dene mesela ayşe fatma diyim
Eglenceli olur olumlu tarafa bak
Eger mutsuzum neden böyleyim dersen güzelliklerini göremezsin kenara koy onları onüne bak derim
Ne o mor renkli mor rengi severim bende alayımMavi kullaniyodum ben artık kalıcı gelmiyor bana sariya gectim ama abc mor tavsiye ederim
Sana el atan banada el atsınYattigim yerde kaldim biri beni kaldirsin
Dilimle muzu dedigin gibi kakao sür yada 2dilim bitteri erit dök üstune
Ben temizlik yapıyodum ondandır.Bugun sessiz sanki buralar
Uzandim kaldim gercektennerdesiniz
Burdanerdesiniz
Kolay gelsin canimBen temizlik yapıyodum ondandır.
Nerde satılıypr . Dünyanın öbür ucunada gidebilirim sorun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?