• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun canım 😢

Geçmiş olsun canım kötü birsey yoktur umarim😔

Canim sac kurutmasiyka kurulansaydiniz hemen ben de dün cok islandim evd nasıl geldim bilmiyorum 😑

Yok canim çıkmadı henüz
Eve girince hemen soyunduk ama bebegin bacaklari ipislakti 😭

Eklentiler

• 16377521259086627523074148688618.jpg
    16377521259086627523074148688618.jpg
    123,8 KB · Görüntüleme: 23
Günde kaç kere uyutuyorsun canım geceleri kaçta uyuyor kaçta uyanıyor
Gündüz bir kez uyuyor canim. Akşam en gec 11de uyuyorlar sukurler olsun. Ama sabah kalkislari surekli değişiyor. Bu sabah küçük 9dan önce uyandi ablasi 9.30da.
Küçük bazen gece uyanıp uyumuyor o zaman sabah gec kalkiyor dogal olarak oglede gecikiyor. Birde oglen tek uyuyor ama onu da kisaltti cok nadir 1.5 2 saat uyumasi. Genelde 40 dk falan anca.. bakalim bugun napcak. Kendime yemegi koyup egzersiz yapmam lazim

Gündüz bir kez uyuyor canim. Akşam en gec 11de uyuyorlar sukurler olsun. Ama sabah kalkislari surekli değişiyor. Bu sabah küçük 9dan önce uyandi ablasi 9.30da.
Küçük bazen gece uyanıp uyumuyor o zaman sabah gec kalkiyor dogal olarak oglede gecikiyor. Birde oglen tek uyuyor ama onu da kisaltti cok nadir 1.5 2 saat uyumasi. Genelde 40 dk falan anca.. bakalim bugun napcak. Kendime yemegi koyup egzersiz yapmam lazim
Anladım canım aynıymış bizimkiler Allah kolaylık versin

Anladım canım aynıymış bizimkiler Allah kolaylık versin
Benim büyükte daha çok çektim ben. 12 1 den once uyumazdi ne yaparsam yapayim duzen kuramazdim. O da yine gece ya da sabah 5te 6 da kalkar otururduk. Bunda ışık acmiyorum yine de 1 saat buluyor uyumasi bazende sesine ablası kalkiyor

😁
Boğayi unutmuşlar 😅
Benim büyükte daha çok çektim ben. 12 1 den once uyumazdi ne yaparsam yapayim duzen kuramazdim. O da yine gece ya da sabah 5te 6 da kalkar otururduk. Bunda ışık acmiyorum yine de 1 saat buluyor uyumasi bazende sesine ablası kalkiyor
Araları az olunca öyle oluyor benimkilerde öyle
Bogayi unutmuslar, yine yemek yemeye mi gitmis yoksa 🤣
Hahaha bende diyecektim 😂
Niye geciktiriyorsun bu kadar sabah birkac lokmada olsa yesen cocuklarla
Bilmem onları doyuruyorum da kendim biraz geç yapıyorum aralıklı oruç gibi ama tam uygulamıyorum

Yanliz olsam çıkarım da yürüyüşte yapardım güzel olurdu yağmura yakalanirsam çocuklar ıslanır diye çıkmadım
Benim kızım yağmuru hiç sevmiyor iki eliyle başına tutup arabaya koşuyor 😂😂
Bide baba ıslandım ya dedi arabada
Islanmayı hiç sevmez çorap ıslanınca hemen degiştiriyor 🤣

Back