Eve girince hemen soyunduk ama bebegin bacaklari ipislaktiGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım kötü birsey yoktur umarim
Canim sac kurutmasiyka kurulansaydiniz hemen ben de dün cok islandim evd nasıl geldim bilmiyorum
Yok canim çıkmadı henüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eve girince hemen soyunduk ama bebegin bacaklari ipislaktiGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım kötü birsey yoktur umarim
Canim sac kurutmasiyka kurulansaydiniz hemen ben de dün cok islandim evd nasıl geldim bilmiyorum
Yok canim çıkmadı henüz
UyuduUyumazlar kendini yipratma bosuna
Gündüz bir kez uyuyor canim. Akşam en gec 11de uyuyorlar sukurler olsun. Ama sabah kalkislari surekli değişiyor. Bu sabah küçük 9dan önce uyandi ablasi 9.30da.Günde kaç kere uyutuyorsun canım geceleri kaçta uyuyor kaçta uyanıyor
Anladım canım aynıymış bizimkiler Allah kolaylık versinGündüz bir kez uyuyor canim. Akşam en gec 11de uyuyorlar sukurler olsun. Ama sabah kalkislari surekli değişiyor. Bu sabah küçük 9dan önce uyandi ablasi 9.30da.
Küçük bazen gece uyanıp uyumuyor o zaman sabah gec kalkiyor dogal olarak oglede gecikiyor. Birde oglen tek uyuyor ama onu da kisaltti cok nadir 1.5 2 saat uyumasi. Genelde 40 dk falan anca.. bakalim bugun napcak. Kendime yemegi koyup egzersiz yapmam lazim
Ben yeni kahvaltı yaptımAç değilim biliyorum. Ama işte adi detoks olunca aç gibi hissediyorum galiba bir kahve içeyim ara öğüne kadar
OhaBen yeni kahvaltı yaptım
Benim büyükte daha çok çektim ben. 12 1 den once uyumazdi ne yaparsam yapayim duzen kuramazdim. O da yine gece ya da sabah 5te 6 da kalkar otururduk. Bunda ışık acmiyorum yine de 1 saat buluyor uyumasi bazende sesine ablası kalkiyorAnladım canım aynıymış bizimkiler Allah kolaylık versin
Bogayi unutmuslar, yine yemek yemeye mi gitmis yoksa
Niye geciktiriyorsun bu kadar sabah birkac lokmada olsa yesen cocuklarlaBen yeni kahvaltı yaptım
Yazayim altina boğa diyeBogayi unutmuslar, yine yemek yemeye mi gitmis yoksa
Valla oyle bu aralar
Ayni durumdayimValla oyle bu aralar
Cok sukur sagligim yerimde ama yinede keyif alamiyorum hayattanAyni durumdayim
InsaAllah bisey olmaz canim vitamin takviyesi yap bol meyve tavuksuyu çorba icir ben de su an evdekilerle tavuk çorbasına gömüldükEve girince hemen soyunduk ama bebegin bacaklari ipislakti
Boğayi unutmuşlar
Araları az olunca öyle oluyor benimkilerde öyleBenim büyükte daha çok çektim ben. 12 1 den once uyumazdi ne yaparsam yapayim duzen kuramazdim. O da yine gece ya da sabah 5te 6 da kalkar otururduk. Bunda ışık acmiyorum yine de 1 saat buluyor uyumasi bazende sesine ablası kalkiyor
Hahaha bende diyecektimBogayi unutmuslar, yine yemek yemeye mi gitmis yoksa
Bilmem onları doyuruyorum da kendim biraz geç yapıyorum aralıklı oruç gibi ama tam uygulamıyorumNiye geciktiriyorsun bu kadar sabah birkac lokmada olsa yesen cocuklarla
Sizin test sonuçları çıktı mi canimInsaAllah bisey olmaz canim vitamin takviyesi yap bol meyve tavuksuyu çorba icir ben de su an evdekilerle tavuk çorbasına gömüldük
Yengecin özelliginde var bu haftaCok sukur sagligim yerimde ama yinede keyif alamiyorum hayattan
Hersey ustume üstüme geliyor sanki bunalıyorum
Benim kızım yağmuru hiç sevmiyor iki eliyle başına tutup arabaya koşuyorYanliz olsam çıkarım da yürüyüşte yapardım güzel olurdu yağmura yakalanirsam çocuklar ıslanır diye çıkmadım