• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ne kadar kalacağın bellimi cnm
Değil abla evde kedi de olduğu için diğer kardeşimin gelip onu alması veya bakması lazım annemler geldikten sonra duruma göre dönebilirim
Geçmiş olsun canım ben hep kilitliyorum kapıyı eşim sabah işe gittiğinde 7 de çok uykulu olsamda kalkıp kilitliyorum yoksa zil çalınca büyük hemen kapıya koşuyor dikkat etmek lazım 💕

Geçmiş olsun canım 💕

Sorman düşünmen hata canım hemen al tartını valinizi topla git yanına hatta böyle bi durumda kimse senden tartıda da beklemez tabi kaptanlar daha iyi bilir .. çok geçmiş olsun 💕

Gecmis olsun canim 🤭

Gecmis olsun canim kardesine🤗

Geçmiş olsun canım 😢

Geçmiş olsun canım kötü birsey yoktur umarim😔

Canim sac kurutmasiyka kurulansaydiniz hemen ben de dün cok islandim evd nasıl geldim bilmiyorum 😑

Yok canim çıkmadı henüz

Tamam canim hayirli yolculuklar simdiden ♥️

Hayırlı yolculuklar dilerim
Kardeşinze geçmiş olsun ❤️
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun

Kızlar toplanın hit cardio hakkında yeni şeyler öğrendim bomba ❤️
1. Spordan önce kahve iç adrenalin sayesinde modun yüksek kalır.
2. Spor sonrası asla 1 saat yemek yeme vücut kardiyo ****sonrası*** yağ yakmaya devam ediyormuş çok açsan yarım saat sonra yoğurt süt tüket protein al!
Asıl yemeğini 1 saat sonra tüket..
3. Akşam yaptın kardiyoyu sabaha kadar yağ yakımı devam ediyormuş özellikle akşam yap su iç bitki çayı iç yat 💕
4. Kardiyo olan günler günü erken kapatmak tartıda farkettiriyor benden şimdilik bu kadar 💕💕💕💕

Ya şöyle düşünün Negatif düşününce sorunların artıyor pozitif düşün
Ben yapabilirim de çekinme
Olumsuz gelirse yok olmaz ben yaparim de
Cocukları bagırmadan konuşarak sorunu hallet mutlu anne mutlu cocuk olsun :)
Eşinle oturup sinirlenmeden sakince konuşmayı dene adam sinirlenince muhabbet etmek istemiyor bende çözdüm bunu
Eşimle evde dolardan bahsediyoruz hep konu bu 😂 farklı farklı konuşmayı dene
Aileden bahsetme hiç detaya girme o görüyor zaten 🤗
Cocukla Oyuncak bebeklerinizi alıp konuşmayı dene mesela ayşe fatma diyim
Eglenceli olur olumlu tarafa bak
Eger mutsuzum neden böyleyim dersen güzelliklerini göremezsin kenara koy onları onüne bak derim ❤️🤗
Elimden geldigince cabaliyorum inşallah daha iyi olurum bende

Back