• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim kızım yağmuru hiç sevmiyor iki eliyle başına tutup arabaya koşuyor 😂😂
Bide baba ıslandım ya dedi arabada
Islanmayı hiç sevmez çorap ıslanınca hemen degiştiriyor 🤣
Benimkinin damlaya tahammulu yoktu. Baya büyük sorunlar cikariyordu. Banyoda kiyamet kopuyodu. Mayis ayinda ergoterapi aldik. Ondan sonra biraz aştık

Cok sukur sagligim yerimde ama yinede keyif alamiyorum hayattan
Hersey ustume üstüme geliyor sanki bunalıyorum
Nasil alalimki kisisel sorunlarimiz bir yandan bir de ulkedeki durumlar, pandemi herşey olumsuz etkiliyor. En son ne zaman bir sinemaya gittim, tiyatro izledim. Yada festival konser gibi birşeye katıldım hic biri yok. Sosyal aktivitemiz yok bir kere. Bak bak hep evde dört duvar... İnşallah ileride daha iyi olsun ❤️

Nasil alalimki kisisel sorunlarimiz bir yandan bir de ulkedeki durumlar, pandemi herşey olumsuz etkiliyor. En son ne zaman bir sinemaya gittim, tiyatro izledim. Yada festival konser gibi birşeye katıldım hic biri yok. Sosyal aktivitemiz yok bir kere. Bak bak hep evde dört duvar... İnşallah ileride daha iyi olsun ❤️
En son 3-4 yil önce sinemaya gittim sanirim :(
Insallah ilerde guzel bir hayatımız olur 😔😔

Benimkinin damlaya tahammulu yoktu. Baya büyük sorunlar cikariyordu. Banyoda kiyamet kopuyodu. Mayis ayinda ergoterapi aldik. Ondan sonra biraz aştık
Banyoda sorun yok banyoyu çok seviyor ama yagmuru sevmiyor 😅
Size geçmiş olsun bebekken bende çok zorlandım kıyamet koparırdı 😬😬

Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
@Elhan sblacım yanaklarından ellerinden öpüyorum 🥰🥰
askrhpozitif askrhpozitif seninde 🥰🥰
@sulisim seninde kaptanım 🥰🥰
Başka varsa onları da kutluyorum❤️

@Elhan ablacım öğretmenler günün kutlu olsun 😍💕
@Zeynebim2020 öğretmenler günün kutlu olsun canım 😍💕
askrhpozitif askrhpozitif öğretmenler günün kutlu olsun canım 😍💕
@sulisim öğretmenler günün kutlu olsun canım 😍💕

Başka unuttuğum kişiler varsa sizlerinde öğretmenler gününüz kutlu olsun 😍💕
Teşekkür ederim kızlar her ne kadar öğrencilerim olmasa da kutlayan can arkadaşlarım var 🥰

Banyoda sorun yok banyoyu çok seviyor ama yagmuru sevmiyor 😅
Size geçmiş olsun bebekken bende çok zorlandım kıyamet koparırdı 😬😬
Küçük seviyor allahtan canim. Buyukle sorunlar cok yaşadım 🤦🏻‍♀️ simdi sukurler olsun su delisi oldu. Yagmur damlaso uzerine gelince kiyamet kopariyodu dün semsiyeyi kaldirip kaldirip indirdi 🤣😅

Bir de ben oldum olası boyleyim. Yani hayatimda bir sorun olmasa bile hep mutsuz, depresifdim. Gencligim bu şekilde gitti. Şuan da birşeyleri degistirmek istesemde sorunlarim daha da arttir. Baş etmeyi öğrenmek gerekiyor, kendine guzel anlamda vakit ayirmak gerekiyor galiba
Ya şöyle düşünün Negatif düşününce sorunların artıyor pozitif düşün
Ben yapabilirim de çekinme
Olumsuz gelirse yok olmaz ben yaparim de
Cocukları bagırmadan konuşarak sorunu hallet mutlu anne mutlu cocuk olsun :)
Eşinle oturup sinirlenmeden sakince konuşmayı dene adam sinirlenince muhabbet etmek istemiyor bende çözdüm bunu
Eşimle evde dolardan bahsediyoruz hep konu bu 😂 farklı farklı konuşmayı dene
Aileden bahsetme hiç detaya girme o görüyor zaten 🤗
Cocukla Oyuncak bebeklerinizi alıp konuşmayı dene mesela ayşe fatma diyim
Eglenceli olur olumlu tarafa bak
Eger mutsuzum neden böyleyim dersen güzelliklerini göremezsin kenara koy onları onüne bak derim ❤️🤗

Back