Benimkinin damlaya tahammulu yoktu. Baya büyük sorunlar cikariyordu. Banyoda kiyamet kopuyodu. Mayis ayinda ergoterapi aldik. Ondan sonra biraz aştıkBenim kızım yağmuru hiç sevmiyor iki eliyle başına tutup arabaya koşuyor
Bide baba ıslandım ya dedi arabada
Islanmayı hiç sevmez çorap ıslanınca hemen degiştiriyor
Benim kiz da yengec onu da etkiledi galibaYengecin özelliginde var bu hafta
Nasil alalimki kisisel sorunlarimiz bir yandan bir de ulkedeki durumlar, pandemi herşey olumsuz etkiliyor. En son ne zaman bir sinemaya gittim, tiyatro izledim. Yada festival konser gibi birşeye katıldım hic biri yok. Sosyal aktivitemiz yok bir kere. Bak bak hep evde dört duvar... İnşallah ileride daha iyi olsunCok sukur sagligim yerimde ama yinede keyif alamiyorum hayattan
Hersey ustume üstüme geliyor sanki bunalıyorum
Yok canim çıkmadı dahaSizin test sonuçları çıktı mi canim
En son 3-4 yil önce sinemaya gittim sanirimNasil alalimki kisisel sorunlarimiz bir yandan bir de ulkedeki durumlar, pandemi herşey olumsuz etkiliyor. En son ne zaman bir sinemaya gittim, tiyatro izledim. Yada festival konser gibi birşeye katıldım hic biri yok. Sosyal aktivitemiz yok bir kere. Bak bak hep evde dört duvar... İnşallah ileride daha iyi olsun
Banyoda sorun yok banyoyu çok seviyor ama yagmuru sevmiyorBenimkinin damlaya tahammulu yoktu. Baya büyük sorunlar cikariyordu. Banyoda kiyamet kopuyodu. Mayis ayinda ergoterapi aldik. Ondan sonra biraz aştık
Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
@Elhan sblacım yanaklarından ellerinden öpüyorum
askrhpozitif seninde
@sulisim seninde kaptanım
Başka varsa onları da kutluyorum
@Elhan
askrhpozitif
@dolunaydagel
@masal_19
@asysss
@fesang
@Zeynebim2020
@sulisim
Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
Teşekkür ederim kızlar her ne kadar öğrencilerim olmasa da kutlayan can arkadaşlarım var@Elhan ablacım öğretmenler günün kutlu olsun
@Zeynebim2020 öğretmenler günün kutlu olsun canım
askrhpozitif öğretmenler günün kutlu olsun canım
@sulisim öğretmenler günün kutlu olsun canım
Başka unuttuğum kişiler varsa sizlerinde öğretmenler gününüz kutlu olsun
Ben buyuk kiz dogduktan sonra gittigimi hic hatirlamadim. Hamileyken belki gittiysem benimde 4 .5 sene oluyodur...En son 3-4 yil önce sinemaya gittim sanirim
Insallah ilerde guzel bir hayatımız olur
Küçük seviyor allahtan canim. Buyukle sorunlar cok yaşadımBanyoda sorun yok banyoyu çok seviyor ama yagmuru sevmiyor
Size geçmiş olsun bebekken bende çok zorlandım kıyamet koparırdı
Cok tesekkür ederim@Elhan ablacım öğretmenler günün kutlu olsun
@Zeynebim2020 öğretmenler günün kutlu olsun canım
askrhpozitif öğretmenler günün kutlu olsun canım
@sulisim öğretmenler günün kutlu olsun canım
Başka unuttuğum kişiler varsa sizlerinde öğretmenler gününüz kutlu olsun
İnşallah sende atanirsin öğretmen olursunTeşekkür ederim kızlar her ne kadar öğrencilerim olmasa da kutlayan can arkadaşlarım var
Seninde öğretmenler günü kutlu olsun zeynebimCok tesekkür ederim
sarımsak yağı öksürük arşivleri - Glutensiz Beslenme ve Yemek Tarifleri abla burada yaziyor ,kullananlarin da tecrübesi de yaziyor.@Zeynebim2020
Tatlim sarimsak yagini öksürük icin mi demiştin? Nasil kullanılıyor?
Tesekkür ederim, her ne kadar diploma üzerinde ögretmen olsam da.Seninde öğretmenler günü kutlu olsun zeynebim
İnsalalh canım ama zor fen bilimleriİnşallah sende atanirsin öğretmen olursunbranşınız neydi :)
KaderdasimTesekkür ederim, her ne kadar diploma üzerinde ögretmen olsam da.
Ya şöyle düşünün Negatif düşününce sorunların artıyor pozitif düşünBir de ben oldum olası boyleyim. Yani hayatimda bir sorun olmasa bile hep mutsuz, depresifdim. Gencligim bu şekilde gitti. Şuan da birşeyleri degistirmek istesemde sorunlarim daha da arttir. Baş etmeyi öğrenmek gerekiyor, kendine guzel anlamda vakit ayirmak gerekiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?