- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Aynen canım güzel ben arada yapıyorum hem de en basit tatlıyaptım <3
bir ara mercimek ekmeği yapıyordum oda güzel oluyor
incir uyutması dimi bu hiç deneyemedim bu haftasonu yapim bakim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım güzel ben arada yapıyorum hem de en basit tatlıyaptım <3
bir ara mercimek ekmeği yapıyordum oda güzel oluyor
incir uyutması dimi bu hiç deneyemedim bu haftasonu yapim bakim
Aynen canım kaç dakika kendime gelemedim acaba seslerden delikten görmüşler midir bilmem ne üstümde yine tişört olsa o kadar dert değil bildiğin spor çamaşırları işte malumAy Allah korumuş canım
Geçmiş olsun CnmEvde yürüdüm sonra hit kardiyo yaptım biraz..
peşine oğlan acıkmış bi yandan patates kızartıyorum bi yandan yürüyorum o pişene kadar..
o sıra ufaklık sen git evin kapısını aç unutmuşum eşimden sonra kitlemeyi..
Bende tesettürlüyüm ama ev hali spor yapıyorum üstümde spor styeni,altta tayt vihuuu
Oğlan kapıyı açtı çıkarken yakalayım dedim bi kaydım halı toplandı oğlan kaçıyor(2,5 yasında)
Ben yakalamaya çalışıyorum kayıyorum en son içeri aldım kapattım kapıyı ayy nasıl gerildim tam da karşı komşunun eşi yemeğe gelip gitme saati..
Gerimmm gerimm gerildim
Tam bunu yazarken şarjım bitti yine gerildim
Ay çildireceğimmmmm
Geçmiş olsun canım ben hep kilitliyorum kapıyı eşim sabah işe gittiğinde 7 de çok uykulu olsamda kalkıp kilitliyorum yoksa zil çalınca büyük hemen kapıya koşuyor dikkat etmek lazımEvde yürüdüm sonra hit kardiyo yaptım biraz..
peşine oğlan acıkmış bi yandan patates kızartıyorum bi yandan yürüyorum o pişene kadar..
Bende tesettürlüyüm ama ev hali spor yapıyorum üstümde spor styeni,altta tayt vihuuu
Oğlan kapıyı açtı çıkarken yakalayım dedim bi kaydım halı toplandı oğlan kaçıyor(2,5 yasında)
Ben yakalamaya çalışıyorum kayıyorum en son içeri aldım kapattım kapıyı ayy nasıl gerildim tam da karşı komşunun eşi yemeğe gelip gitme saati..
Gerimmm gerimm gerildim
Ay çildireceğimmmmm
Geçmiş olsun canımkızlar kardeşim rhatsızlanmış yalnız yaşıyor ilçede annem de diyor git yanına biz de 3 4 gün sonra gelcez diyor o sırada yalnız kalmasın diyor. tartımı yanıma alıp gitsem olurmu
Olsun canım boşver cocuga birşey olmamış yaAynen canım kaç dakika kendime gelemedim acaba seslerden delikten görmüşler midir bilmem ne üstümde yine tişört olsa o kadar dert değil bildiğin spor çamaşırları işte malum
Ah canım bizim çocuklar acayip ya küçük görünce sabah eşimi ağlıyor bende mecbur salona kaçırıp kafayı dağıtıyorum..Geçmiş olsun canım ben hep kilitliyorum kapıyı eşim sabah işe gittiğinde 7 de çok uykulu olsamda kalkıp kilitliyorum yoksa zil çalınca büyük hemen kapıya koşuyor dikkat etmek lazım
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsunkızlar kardeşim rhatsızlanmış yalnız yaşıyor ilçede annem de diyor git yanına biz de 3 4 gün sonra gelcez diyor o sırada yalnız kalmasın diyor. tartımı yanıma alıp gitsem olurmu
Anladım canım benimkiler o zaman uyumuş oluyor geç uyuduklari için insanlık hali işte bazen unutabiliyoruzAh canım bizim çocuklar acayip ya küçük görünce sabah eşimi ağlıyor bende mecbur salona kaçırıp kafayı dağıtıyorum..
Büyük oğlum uğurluyor(5 yasında) o da uğurlamasa oturur saatlerce ağlar babam neden el sallamadı beni görmeden gitti..
İkisinin gönlünü yapalımm derken kafa kalmıyor bugün unutmuşum halbuki kitli sanıyordum..
Sorman düşünmen hata canım hemen al tartını valinizi topla git yanına hatta böyle bi durumda kimse senden tartıda da beklemez tabi kaptanlar daha iyi bilir .. çok geçmiş olsunkızlar kardeşim rhatsızlanmış yalnız yaşıyor ilçede annem de diyor git yanına biz de 3 4 gün sonra gelcez diyor o sırada yalnız kalmasın diyor. tartımı yanıma alıp gitsem olurmu
Çok şükür canım ya aynenOlsun canım boşver cocuga birşey olmamış ya
Gecmis olsun canimEvde yürüdüm sonra hit kardiyo yaptım biraz..
Gerimmm gerimm gerildim
Ay çildireceğimmmmm
Gecmis olsun canim kardesinekızlar kardeşim rhatsızlanmış yalnız yaşıyor ilçede annem de diyor git yanına biz de 3 4 gün sonra gelcez diyor o sırada yalnız kalmasın diyor. tartımı yanıma alıp gitsem olurmu
Bende soğukta markete gittmhiç usenmeden akşam işten çıkışında da pazara gdicemBende çıkacaktım da yağış bekleniyor soğuk görünüyor bez almaya gidecektim yağmura yakalanmiyim diye gitmicem
Geçmiş olsun canımEvde yürüdüm sonra hit kardiyo yaptım biraz..
Gerimmm gerimm gerildim
Ay çildireceğimmmmm
Geçmiş olsun canım kötü birsey yoktur umarimteşekkür ederim kızlar
yarın sabah gideceğim 8 buçukta bugün için bir arkadaşı duruyor sabahtan ben gideceğim annem de cumartesi günü gelirim diyor tartıyı sırt çantama atıp öyle gideyim ben de
Canim sac kurutmasiyka kurulansaydiniz hemen ben de dün cok islandim evd nasıl geldim bilmiyorumBiz dün akşam cok islandik cocuklarla
Yok canim çıkmadı henüz@Li_zigi test sonucu çıktı mı canım
Uyumazlar kendini yipratma bosunaUyumuyoooo
Yanliz olsam çıkarım da yürüyüşte yapardım güzel olurdu yağmura yakalanirsam çocuklar ıslanır diye çıkmadımBende soğukta markete gittmhiç usenmeden akşam işten çıkışında da pazara gdicem
Günde kaç kere uyutuyorsun canım geceleri kaçta uyuyor kaçta uyanıyorUyumuyoooo